Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Rallu..daca stii..imi pozi spune contrect ce se cauta la DUBLU TEST si la TRIPLU TEST? ca la dry test stiu....asta ca s aimi dau si eu seama de diferente.

Aaa..si pe dry test la medsana am dat 500 lei. Eco am facut-o in alta parte.

13+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Cornelia aici suntem,insa nu ma mai satur de somn ,azi am baut o cafea desi eu nu am voie ca sunt in extrema cealalta cu tensiunea.
Locul unde este policlinica este fostul sediu al firmei de cablu Pelin,locul unde mi-am cunoscut sotul si imi propusesem sa nasc acolo insa am auzit ca cezariana va depasi 2.000 euro ,asa ca la Judetean cu noi.Si eu stiu ca tot in primavara se va deschide.
Eu vreau sa incep sa ma interesesz de celulele stem,acum zboara timpul iar eu voi naste si mai din timp asa ca daca gasesc ceva interesant va voi reda si voua.
Ma duc sa fac o negresa ca de duminica tot am in cap .

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 12+
http://community.webshots.com/user/jojo_miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

salut toate burticile

si bun venit noilor burtici
va citesc mereu;mai greu cu scrisul..... ajung fff obosita de la servici,si dupa masa si baie ma ia un sooommmmmnnnnn
mai nou am cateva examene de sfarsit de master + lucrarea si examenul de disertatie...e fff obositor; dar va citesc mereu

luni am fost la eco, bebe este bine,are 3,81cm,inimioare ii bate cu 166bpm (sigur e fetita ;la fetita bataile inimii sunt peste 140bpm ); e mai mare cu 2 zile; iau in continurae tratamentul de sustinere;ec morfo voi face la 14s
am scapat si de herpes
tensiunea e cam mica...si nu aveam probleme cu tensiunea pana acum (in mod normal era 13) si acum e 10 cu 6....si sunt lesinata rau...cafea nu mai beau de ~1 an....oofffffff

la burtici !

vally 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia28 spune:

Fetelor, dupa o saptamana jumatate de stres in asteptarea rez. la TT, in sfarsit astazi rasuflu si eu usurata, mi-au iesit bine analizele....
De Dienutza79 mai stiti ceva? stie rezultatul la amniocenteza?
Rallu, sa stii ca si eu am observat ca burta creste in hopuri, intr-o saptamana creste mult, dupa care stagneaza o perioada...
Eu mai am un hop de trecut vineri am programare la eco, Doamne sper sa fie bine si bebe sanatos...

Bia 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Citat:
citat din mesajul lui vally

salut toate bueticile

si bun venit noilor burtici
va citesc mereu;mai greu cu scrisul..... ajung fff obosita de la servici,si dupa masa si baie ma ia un sooommmmmnnnnn
mai nou am cateva examene de sfarsit de master + lucrarea si examenul de disertatie...e fff obositor; dar va citesc mereu

luni am fost la eco, bebe este bine,are 3,81cm,inimioare ii bate cu 166bpm (noi credem ca e fetita;la fetita bataile inimii sunt peste 140bpm ); e mai mare cu 2 zile; iau in continurae tratamentul de sustinere;ec morfo voi face la 14s
am scapat si de herpes

la butici !

vally 9+

La prima sarcina am facut primul test de sarcina pe 1 martie iar pe 10 martie am sustinut lucrarea de dizertatie. Am fost la facultate tinandu-ma de pereti, asa rau imi era, plus ca inainte sa ajung la facultate am trecut pe la IDS sa imi recolteze sange pt analize, dar oricum imi era rau inainte de recoltat.... Nici nu stiu cum am prezentat lucrarea, tot ce imi aduc aminte este ca vroiam sa ajung cat mai repede acasa, noroc ca sunt la inceputul catalogului si am scapat relativ repede. Bafta la examene si scris la lucrare.

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 16+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Citat:
citat din mesajul lui alfa_anca

mcrisa , jos palaria in fata ta ca ai putere sa ne citesti in continuare si sa incurajezi fetele in aceeasi situatie. Sanatate multa si Doamne ajuta sa vii cat mai repede cu o veste buna si sa fie bine pana la capat!!!

nu am cum sa nu intru la voi, sunteti zmeuricile mele dragi.o sa fiu cu voi tot timpul, poate ca uneori trag cu coada ochiului, nu-mi gasesc cuvintele sa va scriu.Sper sa va pot da si eu cat mai repede vestea cea buna!
Multe dintre voi m-ati rugat sa va spun ce s-a intamplat.Puteti citi aici povestea zmeuricii mele dragi, care a fost un fulg de nea ce s-a topit mult prea repede.

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Mcrissa am citit si ..... n-am cuvinte! Sper sa revii cat mai curand!
Stii, se zice ca Dumnezeu ii incearca pe cei care-i iubeste! Nu-ti pierde speranta!

Alexia-Maria ( 22.iul.2003) & +8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna fetele ! Crixia eu iau elevit din a 3- a saptamana de sarcina impreuna cu acid folic . Sunt foarte bune pentru bebe ca sa se formeze bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roco1617 spune:

Draga MCRISSA am citit povestioara ta si este extrem de dureros prin ce ai trecut .Trebuie sa fii tare si sa incerci in continuare .

Eu sunt in 8 saptamini si am singerari usoare de citeva zile .Ieri am reusit in sfirsit sa fiu consultata de un doctor genicolog si am facut o ecografie .Am vazut bebe pt prima oara si a fost extrem de emotionant pt mine si sotul meu , sper sa fie baietel asa imi spune mie instinctul .
Am fost foarte surprinsa ca doctorul dupa ce ma diagnosticat cu sarcina cu risc nu mi-a prescris nici un tratament ci mi-a spus ori de cite ori singerarea nu se opreste sa merg la el .

Ce crezi ca ar trebui sa fac ?( nu este o singerare abundenta se opreste revine uneori cu mici cheaguri sau doar o scurgere rozalie cu cheaguri asa de marimea unui simbure de mar)
Toate analizele de singe si urina mi-au iesit bune .

Va pupik
Roxana

Mergi la inceput