Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 13
ely_cta spune:
Andreiutasg,cand am citit mesajul tau...mi-au dat lacrimile...imi pare sincer rau!Ai mare grija de tine!
Alex@Sara spune:
buna,si bine v-am gasit.Sunt si eu o urticuta de 13 saptamani,voi naste la sf lui iulie,inceputul lui august,inca nu am dpn-ul exact,pe 4 feb am programarea la dr Iosup.Am sa incerc sa citesc cate ceva din urma sa ma familiarizez cu voi,"colegele"de suferinta si bucurii.Va pupic pe toate,aveti grija de voi si de minunile din burtici.
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
ely_cta spune:
Buna Elenada!Eu m-am programat pentru sapt 13 la eco,vroiam pentru morfologie fetala,dar mi s-a spus ca in primul trimestru nu se face morfologia fetala,ci translucenta nuchala.Cica in trimestrul doi se numeste morfologie fetala si in trimestrul trei retardul de crestere.
Stiti ceva despre asta,sau nu face medicul la care m-am programat eu?Eu ma duc la dr.Ciufu,dar am inteles ca dr.Dascalu de la Provita face si la primul trimestru morfologia fetala.
Va pupicesc!
ely_cta spune:
CRIXIA,eu am luat Elevit dinainte de a ramane insarcinata,si o sa-l iau inclusiv in perioada in care voi alapta.Eu ma apropii de 10 sapt si cu toate ca am avut greturi si am vomat,tot am pus pe mine cam 2 kg.Si nu stiu de unde...Ce-i drept,mananc cam multa paine prajita!e unul din alimentele care imi fac bine!la ce medic mergi?
GALARINA,la ce medic mergi?Ti-a spus cam cat va costa nasterea la clinica?
DOINIQUE,bine ai venit!Si eu am cam 9 sapt si 4 zile!Sarcina usoara!
Pupici!
ely_cta spune:
Jojo miha,sa ma tii la curent i pe mine cu ce afli legat de celule stem.La ce medic mergi?
CriPOD spune:
Bun venit noilor zmeurele!
Wow ce invazie de litoral!!
Azi e mai bine cu congestia nazala, in rest no problem. Eu de vineri tot simt asa cate o adiere, dar realizez abia dupa ce dispare, asa ca nu sunt sigura deloc. Si unde cica ar trebui sa am deja experienta...![]()
Cornelia, exact aia ziceam si eu acu' vreo 2 postari... unde eram "dead man walking" cu intre 9/6 si 8/4, acum sunt intre 13/8 si 11/6.![]()
Cu fie-mea il terminam psihic pe dr, in Ro, ma tot ruga sa "mai bea draguta cate=o cafea". Eu beam 2/zi degeaba. Cand auzea baga pe "sau lasa", pana data viitoare cand o luam de la capat. Diferenta o simt dimineata, sunt tare vioaie, sar din pat fara probleme, sper sa ma tina.
Felicitari pt caruciorul albastru!
Motana, uof ce rau imi pare ca te-am pus la treaba. Da, acum imi bat si mie cifrele cu tine. Cu alea de la spital tot nu, asta e.
Romanitza, tot la NYGH si eu, poate ne intalnim acolo.
Dr meu e Shilletto, foarte, foarte fain.
Tu te-ai inregistrat la spital pt camera? Te-ai inscris la ceva cursuri? La mine in carnetul ala scrie ca ar trebui inainte de 20 de sapt, cred ca il trimit sapt asta.
M-am pus aseara pe citit si m-am hotarat si eu sa revin la caramelele cu calciu, mai ales ca eu deja-s fragila rau, mai impart calciul si cu pepitzel si ma fac cioburi dupa ce nasc. Oricum, sunt bune ciocolatelele de calciu.
Culmea e ca eu am uitat amanuntul asta cand am fost la dr, prinsa cu altele, si el nici nu stie de osteopenie.
Acu' sunt in cautari de costum de baie adecvat, am gasit pe ebay, dar nu stiu ce marime port.
roco, ce frumos! Ai gria de voi. Nici aici nu-ti da tratament, cel putin in legatura cu progesteronul curentul de opinie e opus celui din ro. Tie banuiesc ca nu ti-a spus ce provoaca sangerarea, dar cel mai bun lucru pe care il poti face e sa te abtii la efort, sa stai relaxata cat poti, nu poate fi decat benefic, oricare ar fi cauza.
vally, noi suntem baiat. Bataile inimii la 10 sapt erau 167, la 13 erau 159, asa ca nu stiu ce sa zic de principiul asta. Oricum sa fie ce va doriti si sanatos!
mcrissa, ma urmareste povestea ta, citeam subiectul in tacere, in plus tot in tacere am citit si subiectul celalalt, mai ales dupa ce am pierdut. Multa putere si sper sa ai vesti bune curand. 
Daca vreti ttimiteti-mi si mie parola si hai sa facem un orar "de serviciu" ca sa nu ne calcam pe bombeuri si nici sa nu scapam info. Cum doriti.
Eu ma pregateam sa tin un jurnal, dar nu sunt prea consistenta, asa ca cel mai bine scriu aici cand reusesc, iar dupa ce-oi ramane la vatra mi-oi aduna impresiile de pe forum intr-un format mai personal si organizat. Va spun asta sa vedeti si voi de ce scriu cate un kilometru
.
O zi buna va dorim.
Mom &
DJ, 13, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
...
CRIXIA spune:
Hehe, litoralul vine iarna la voi! ![]()
Ely eu merg la Rusa, Galarina si Icmanu merg la Raica. Si eu tot la ciufu m-am programat, iar din cate am mai citit si eu asa este, doar in trim II se face morfo. Daca intri la Informatii utile Cta ai sa vezi pe prima pagina ca dr dascalu are o
. Asta nu inseamna ca greseste in tot ceea ce face, dar se pae ca si-a depasit competentele.
Alex@sara bine ai venit! Inca o mami de bb3!
Alexia-Maria ( 22.iul.2003) &
+8 sapt
ely_cta spune:
Crixia,esti multumita de Rusa?Si eu am vrut sa merg la el,dar am auzit ca stai cate 3 ore la coada.Acum ma duc la Cristurean.Am fost la el la 8 sapt si mai am programare pe 20 feb.Si m-am programat si la dr Ciufu pt eco,cel de morfologie fetala,ea il numeste translucenta nuchala.Ai greturi?Eu sunt in 9 sapt si 4 zile si vad ca de vreo 4 zile nu am mai vomat,dar tot mai am greturi!
Pupici
+9 sapt
muffinuta spune:
Buna fetelor,
Am incercat sa va citesc asa cat am putut din urma..nu am avut internet,sunt plecata din CT..
M-am intristat si m-am bucurat pentru voi..mi se rupe inima cand citesc ca cineva pleca dintre noi,am ajuns sa nu suport vestile astea,viata e atat de dura!
Vally am citit-tu scriai- ca la batai de inima peste 140 e fetita!!De unde stii asta,exista o legatura???ma uitam ai peste 10 saptamani..felicitari!
Fetelor,voi stiti ceva de asta cu bataile de inimioara??
Moniland Elenada,fetelor ma bucur enorm ca sunteti bine..pupici la gemenuti..va intreb si pe voi..voi cum stateati pe la 9-10 saptamani cand ati avut eco cu bataile de inimioare..??poeta aflati ce veti avea...va pup si va scriu mai tarziu sunt rupta de oboseala si caldura..
Dariaioana..ma bucur ca esti bine..suntem aproape in aceeasi zi..ai facut eco curand..vezi ce scria Vally,e ciudat eu aud prima data asta!!bine ca totul e in regula acum cu tine si bebelusul tau.
Ralucapaun..un copil sanatos e cel mai mare dar ceresc..bucura-te din tot sufletul..e minunat,stiu si eu ma gandeam la gemeni,dovada ca mai am inca urme din sacul embrionar al celui de al doilea dar sa am un copil pt mine e totul..
Fetelor,va multumesc ca mi-ati raspuns o gramada la intrebarile referitoare la tratament..promit sa mai scriu..merg acum 
si mult noroc tuturor!!
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
Moniland spune:
muffi
, ce ma bucur ca ai dat un semn de viata. Cat pe ce sa te dau disparuta.![]()
La ce te referi, cum stateam in sapt 9-10?
cu