Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 14
Rallu spune:
Blanca, cum naiba ai dat atat ca si eu am facut exact acelasi lucru in acelasi loc si n-a costat atat.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
16+
Asa arat eu acum
Alina spune:
Buna seara,dragi zmeurici!
Bun venit noilor gravidute,sarcini usoare si la termen!
Multe fete de la malul marii
.
Cornelia ,felicitari pt caruciorul albastru.Las'ca poate-i mai bine ca vor fi baietii mai apropiati de virsta,tu cu Maria ma ca fetele,mai o plimbare impreuna,mai un shopping
.Sa vezi ca luni dupa ce am iesit de la doctora am fost pe la HM si mi-au cazut ochii pe haine de baietei,mama mia,ce camasute frumoase
.
Vally,si eu scriu la lucrarea de doctorat,scriu si scriu ca parca m-a lasat mintea,am o lentoareee,parca tot as dormi.Si scriu contra timp,as vrea sa-mi dau si examenele pina nasc.
mQQm ,ma bucur ca te-a mai lasat problema cu nasul.E buna ideea ta cu jurnalul de sarcina,mi-ar place si mie sa scriu cite ceva dar nu prea am timp si mi se pare ca nu scriu nici prea atractiv.Sa stii ca pastrez cu mare drag foile tiparite dupa anuntul pe forum din 2002 cind am nascut-o pe fiica-mea,parca retraiesc momentele alea decite ori citesc
.
muffinuta ,bine ai revenit si bine ca e totul ok.
Vad ca vorbiti de tensiune,si eu is hipotensiva.Zau,dimineata is asa de ametita si mi-e o greata ca fara o cafea nu ma pun pe picioare.Dar atita beau,o cafea buna si moderat de tare
.
Nu am mai vazut-o de citeva zile pe Patricia ,e totul ok?
Revin eu !
Alina
Dienuta79 spune:
Buna seara la zmeurici,nu am mai intrat de vreo 2 zile si vad ca am ramas in urma cu cititul,dar cand vin seara obosita de la servici nu mai imi arde de nimic,doar de un dus si dupa aia in pat la tv.
Bia 28 rezultatul la amniocenteza il iau abia pe 9 februarie,m-am bucurat sa vad ca isi aduci aminte cineva de mine.

In rest sunt ok nu mai am greturi de multa vreme,de-acum astept sa inceapa bebe sa miste.Sotul meu ma innebunit ca el vrea sa-i punem numele Calin,dar sa mai vedem ,ca pana nasc ne razgandim sigur.
Dienuta
17+ 
Cornelia spune:
Mai multe fete care scriau mai des nu au mai dat semne de viata.
Dienutza78
! Si al meu sot are deja nume de baiat, dar mai vedem. El spune ca daca pana acum am facut totul de capul meu
, macar numele sa il aleaga el.
mQQm, imi propusesem si eu la sarcinile trecute jurnal de sarcina cu spicuiri din ce am scris pe DC, dar nu am fost in stare nici macar de atat. Macar povestile nasterilor le am salvate.
Si am ca amintire cateva pagini de cand s-a nascut Maria, ca Alina, si paginile primite la spital de la fetele din Cta, cu felicitarile de la nasterea lui Stefan.
Alina, nu zic, sunt acum si hainute de baietei frumoase
, dar am ramas cu nostalgia hainutelor de fetita. Acum 6 ani nu se gasea nimic deosebit in Constanta, norocul meu ca am primit multe hainute dragute de pe alte meleaguri. Dar dupa ce l-am nascut pe Stefan imi sareau in ochi, numai hainute de fetite
.
Felicitari toturor car esustin in perioada sarcinii examene, disertatii etc! Succes! Sincer, nu as fi in stare sa invat nimic, abia fac fata la serviciu si citesc doar ... strictul necesar plus tot ce tine de copii
.
Alex@sara, felicitari si sarcina usoara! Asta da curaj!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
muffinuta spune:
Buna seara,frumoaselor..eu zic si sexoaselor
asa ne consideram...
Moniland,am reinviat..ma bucur de numai cand citesc despre voi fetelor..vesti bune..Moni,ma refeream la cate batai au inregistrat cu Doppler-ul la gemenuti..uita-te scria Vally chiar aici ca dc -ea are +10sapt..deci dc bebeii au peste 140 batai..atunci sigur sunt fetite..eu ma comparam cu ea,azi am fost si eu la eco![]()
Da,aici in Knysna,mi-am calcat pe inima..tot aici am aflat ca fetita mea nu mai era in viata anul trecut,in acelasi cabinet..asa ca va imaginati cum am mers acolo,am si plans,am incercat asa sa ma abtin dar m-au napadit amintirile..si surpriza..Doppler..batai foarte regulate..am avut 179!!ceea ce mi s-a parut enorm,dar doc zicea ca e ft bine..si ca oricum scade freventa batailor cu saptamana..apoi cum ne hlizeam la ecran -era si barbatu-meu acolo-hop!!cel mic sau micuta s-a rasucit complet,apoi a miscat piciorutele,Moni,fetelor,m-am inmuiat ca o carpa..barbatu-meu a avut copii acu'30 de ani nu aveau tehnologia asta..s-a holbat ca vrajit la ecran..ce mai am plecat muti de fericire..dc vedeati ce tumba a facut ca m-am si speriat..e mai mare ca dimensiuni cu 2 zile decat in realitate deci OK.Moni..
de trei ori..
Cam asta ca v-a plictisit..dar mi-am infrant si eu o mare angoasa si durere..voi cauta intotdeauna zambetul fetitei mele pe care nu a fost sa o am acolo unde zboara fluturii..si infloresc florile..
Elenada..ce ma bucur ca esti bine..
si mi-e dor rau de tot de voi..te pup Elena si pe gemenuti..
Alina,cum ii scriam si lui Moni e vorba de bataile puiutilor nostri..eu aud prima oara de asta..dar poate o fi vreo legatura mai stii fetele sunt mai agitate
glumesc..dar iti multumesc pt ganduri..
si iti doresc numai bine..
Fetelor,va doresc o seara placuta si pupici tuturor..
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
emabucuresti spune:
multumesc pentru urarile de bun venit, am uitat sa spun la primele mesaje!
Nour ce simpatic sa ne intalnim si aici! eu iti raspunsesem mai demult la clopotei la intrebarea referitoare la alaptat, insa raspunsul meu era din teorie, ce citisem in Capraru si alte articole, ideea era sa se inceteze alaptatul, dar stiinta a evoluat, o sti doctora ta ce zice. Milan s-a intarcat singur la 7 luni.
am aflat si eu azi ca am DPN pe 31.07.2009
si acum scriu valorile despre care m-a intrebat adrianafedorca, si la mine sunt crescute, abia astept sa ma lamureasca dr ce si cum
scrie-le si tu pe ale tale daca poti, adriana
- CO(cordon ombilical presupun)- I.R. a. ombilicala=0,78 ; S/D=4,5
- artere uterine- flux cu spectru normal si valori crescute ale IR bilateral
-I.R. a. uterina dr.=0,78
-I.R. a. uterina stg.=0,76
sanatate multa tuturor!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
muffinuta spune:
Dienutza 79
Eu m-am gandit la tine acum cateva zile cand citeam ca ai facut amniocenteza..m-am rugat sa fii bine si sa treci cu bine de testul acesta care nu e chiar ..usurel..vad ca esti linistita,baiatul tau sunt sigura ca este sanatos si ma bucur pt tine..e un test nu lipsit de riscuri,ai fost brava ca l-ai facut..ma bucur ca l-ai trecut cu bine,nici nu imi pun problema decat ca ai un copil extrem de sanatos..cat despre nume..mie mi se pare ca am atata timp de asteptat..numele e doar un detaliu..eu una nici acum nu am curajul sa subscriu asa cum trebuie la zmeurici..ma bucur asa cu " baby steps" de fiecare saptamana care trece si fiecare zi in care ma rog si sper ca leutul meu sa fie puternic si sanatos..si destul e curajos sa infrunte lumea asta..
Te pup.Ai grija mare de voi.
Muffinuta
muffinuta spune:
Trebuie sa scriu mesajul acesta..
Andreiutasg
am citit si rascitit si imi plange inima in mine de fiecare data cand vad pe cineva suferind de aceasta imensa pierdere.stiu ce inseamna,nu gasesc cuvinte sa te consolez,sunt de prisos in clipele acestea..dar pot sa iti spun din propria experienta si sunt si eu extrem de sensibila,ca viata cumva si timpul le aranjeaza pe toate..nu lecuieste durerea si ar fi nedrept sa uitam dar devine cumva mai suportabila si ne amintim mai tarziu cu iubire ,tristete dar si suferinta.
Iti doresc sa ai parte de iubire si intelegere acasa,de caldura sufleteasca sa te poti regasi.
Te imbratisez si iti doresc tot binele de pe lume.
Muffinuta
elenada spune:
Muffinuta ce ma bucur ca sunteti bine amandoi.
Ma bucur ca ai revenit imi era dor de tine.
Am auzit si eu de faza ca fetitelor le bate mai repede inimioara decat la baietei. Si e adevarata daca ne gandim ca inima unei femei bate mai repede decat inima barbatului.
La mine amandoi bebeii au bataile inimii accelerate.
Te pupam toti trei
elena
+12 

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
doinique spune:
buna fetelor
sunt intr-adevar noua pe la voi pe aici. dar vrea sa si vb cu voi nu doar sa va citesc. Bb are acum 10 saptamani si ce mi se intampla mie acum fata de ce povestiti voi ma face sa ma sperii rau pt mai tarziu.
in afara de o vaga senzatie de greatza eu nu am nimic, nici cosuri nici varsaturi, nimic. ma gandesc cu groaza ca ceva trebuie sa fie mai tarziu ca e prea bine acum. dar poate ca sunt paranoica -33 ani prima sarcina.
va pup pe burtici
doina si bebeu mic de 10+