Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 15
Moniland spune:
Muffi, la mine doar la unul singur i-a masurat bataile si doar la eco de sapt 12 si avea 150 bpm. O sa vad in 12 febr la urmatorul eco cand imi spune ce sex are, daca e buna varianta cu > 140 e fetita. Sau asta la o anumita varsta, daca ai zis ca se mai cumintesc bataile?
Ieri vroia si dr. de la DT sa verifice dar niciun copilas nu a stat cuminte ca sa-i poate prinde un vas de sange sa poata masura.
Muffi, si acum cum se poarta sotul dupa ce si-a vazut puiutul la eco?
La mine de vreo cateva zile a inceput sotul meu sa puna mana pe burtica (pana acum nu o facea ca zicea ca nu are pe ce
) si vorbeste cu fetitele lui. Il iubesc mai tare cand vad cat de dragalas se poarta ![]()
cu

vally spune:
mQQm muffi eu asa am citit aici http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1350
Alte metode po****re de determinare a sexului copilului
Daca nu sunteti interesata de efectuarea unei proceduri clinice pentru determinarea sexului bebelusului sau daca nu mai aveti rabdare pana la efectuarea procedurii, poate doriti sa apelati la niste vorbe batranesti si la mituri pentru a afla daca veti avea baiat sau fata. Circula o multime de mituri despre aflarea sexului copilului in timpul sarcinii. Iata cateva dintre cele mai po****re.
Semne ale organismului mamei:
Veti avea un baiat daca:
Pulsul bebelusului este sub 140 de batai pe minut.
Sarcina este asezata jos si burta este tuguiata.
Urina dumneavoastra are culoarea galben stralucitor.
Sanul drept este mai mare decat stangul.
Nu aveti greturi in primul trimestru.
Veti avea o fata daca:
Pulsul bebelusului este peste 140 de batai pe minut.
Sarcina este asezata sus si burta este rotunda.
Urina dumneavoastra este limpede.
Sanul stang este mai mare decat cel drept.
Dormiti pe partea dreapta.
Va patati pe fata, aveti buzele umflate.
alina bafta cu lucrarea de doctorat si la examene!

si eu vreau sa termin odata!
cornelia multumesc 
elenada moniland ce mai fac gemenasii? voi aveti sarcini mai mari;ati aflat sexul bebeilor?scuze,daca ati scris deja si eu nu am vz 

la burtici!!!
somn usor!
vally
10+
Moniland spune:
Vally, eu inca nu stiu ce sex au puiutii. In 12 febr cand ma duc la eco mi-a promis dr. ca o sa-mi spuna.
cu

eumada spune:
salut
sunt si eu o mamica de august 2009
asa de lung mi se pare drumul pana o sa vad puiul..
9+
romanitza spune:
Mqqm - eu sunt la dr. Dr. Pairaudeau, dar nu sunt asa de impresionata de el... Este mereu pe graba si se asteapta f mult pana sa intri la el. Dar cam 30% din pacientele lui sunt romance si am auzit de foarte multe persoane care au fost la el au fost multumite de cum s-a comportat la nastere.
Eu sunt foarte lenesa in ultima vreme, am avut si un examen de dat si am avut ceva de invatat... dar de acum sper sa am mai mult timp pentru mine, eventual sa tin un jurnal de sarcina cum spui si tu... Am vazut la Shoppers un jurnal pentru viitorii parinti, in care poti scrie cam tot ce tine de sarcina si nasterea bb-ului.M-ar tenta sa imi cumpar unul asa.
Am ascultat si eu bataile inimii, dar nu am intrebat de valoare, nici nu stiam de asta cu determinarea sexului in functie de bataile inimii bb-ului.
Fetelor, voi aveti cosmaruri? Sau mi se intampla numai mie ca sunt f obosita in ultima vreme si imi fac mii de griji? E ceva normal in sarcina sa visezi atat de mult si atat de ciudat cum mi se intampla mie?
Ieri am trecut din greseala ca am 14+ saptamani, de fapt sunt de-abia in saptamana a 14a... Dar pun totul pe seama sarcinii ![]()
Mcrissa - foarte trista povestea ta, iti doresc din tot sufletul sa ai parte de o noua minune in burtica... cat mai repede.
Lucicule - tu pe unde esti? E totul bine? Da-ne un semn de viata!
Numai bine fetelor!
CriPOD spune:
Bun venit, eumada, sarcina usoara si bebelus sanatos!
Vally, pai in cazul asta baietzila asta al meu e pus de-a curmezisul babelor! Toate, dar toate sunt pe dos la baiat, inclusiv ca dorm pe dreapta mai mult, ca de patat, nu ma patez la piele deloc oricum.
Ce jmecher de copil am, pupu-i nasul!
Am vazut in link proba verighetei si-a sarii, ma duc sa-mi amintesc cum erau...
Mom &
DJ, 13, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
...
Alina spune:
Vally,multumesc,bafta si tie 
.
Sa stii ca m-am amuzat cu ghicitul sexului,nu-mi vine sa cred ca s-a potrivit la fetita,e prima oara cind se potriveste ceva.
Si ce credeti,si acum imi iese tot fetita 
.
Fetele care mai aveti copii,probati si sa vedeti daca se potriveste si la voi...incep sa-mi fac sperante ca chiar se pricepeau chinezii la predictie
.
Cornelia ,eu te cred cu rochitele si hainele de fetite,is tare dulcele
.
Noi daca o sa avem baiat,ii punem Stefan...eu am ales si sotul a fost de-acord
.
Seara faina,zmeurici,ma duc in parcare
.
Alina
Cornelia spune:
Hai ca nu imi vine sa cred, dar se potriveste si la mine, de trei ori
. Am mai testat nu stiu cate variante de calendar chinezesc si tot pe dos imi iesea.
Alina, buna alegere ![]()
Ma intorsesem la calculator sa va spun ca azi a fost revolutie la mine in burta. L-am simtit f. des si mai ca nu mi s-a miscat burta (mai e ceva pana acolo, dar loviturile erau serioase). Presupun ca s-o fi rasucit, ca si la mine statea la orizontala ultima data la eco
.
Dar acum, pe seara, cand culcam copiii am avut niste contractii serioase. M-au cam pus pe ganduri. Foarte dureroase. Am luat un no-spa si m-am linistit.
Va pup si va urez sanatate tuturor si burticilor aferente 
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
CriPOD spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui romanitza Mqqm - eu sunt la dr. Dr. Pairaudeau, dar nu sunt asa de impresionata de el... Este mereu pe graba si se asteapta f mult pana sa intri la el. Dar cam 30% din pacientele lui sunt romance si am auzit de foarte multe persoane care au fost la el au fost multumite de cum s-a comportat la nastere. |
Pai romanitza, de-aia se distra dr meu de mine. M-a intrebat cum am ajuns eu la el si nu la al tau, c-a zis ca in spital fac aia misto de el pe tema asta. Poate dr tau de familie e roman si ii trimite cliente, de-aia o fi asa romanizat. Cica restul sunt iranience. Al meu e doar perinatologist, nu face nimic altceva si e specializat pe high-risk pregnancies. Ti-a dat caiet de-ala de la NYGH cu informatii si enrollment? Te-ai inscris? Scuze ca te bazai, poate n-ai vazut cand te-am intrebat.
Succes la scoli!Pai de-aia am zis si eu ca mai bine scriu pe-aici, ca daca stau pana imi cumpar jurnal si pana stau sa scriu din el, macar asa am ceva ramas mai sigur.
Alina, care test l-ai facut? Ala chinezesc? Hai ca ma duc sa vad, poate babele chineze sunt mai inspirate ca alea romanesti sunt chiar pe dos cu mine, nu ca ar schimba culoarea caruciorului nostru...
La voi sunt haine de gravida la h&m?
Sunt asa plictisita ca nici nu mai stiu ce sa citesc si sa scriu. Diseara merg la aquafit si am zis ca nu mai merg acasa sa vin inapoi, mai bine stau la job vreo ora-n plus (unde n-am nimic de treaba azi) si plec vineri mai repede. Ma du sa mai dau o tura. Somn usor europa.
Edit: gica-contra e back... la niciunul din 3 copii nu mi-a iesit ce trebuia. Duh!
Mom &
DJ, 13, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
...
Cornelia spune:
M-am mai uitat o data pe calendarul chinezesc si nu se potriveste cu cel "tradus". Or fi transformati si anii, ca parca la calendarul asta chinezesc trebuia sa iti calculezi si varsta. Sau nu stiu eu la ora asta sa ma uit? Oricum in cel chinezesc original imi iese de trei ori pe dos
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2