Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 16
anne-marry spune:
buna dimineatza mamici de zmeurici.
intru acum, inainte de a pleca la servici, pt ca de acolo nu reusesc, k nu prea merge netul de mai bine de o saptamana.
mcrissa ... of... plang ...de...nu stiu...pt tristetea ta,. stiu cum este sa pierzi doua sarcini la rand....dar sa fie si in luna asa mare ... suntem alaturi de tine. ai incredere .. tb sa rasara soarele si pe strada ta.
bun venit noilor mamici de zmeurici!
noi astazi mergem la echo. sa speram ca venim cu vesti bune.
va pupicim
si ... va lasam acum k tb sa fugim la servici.
anne-marry mamica lui
teodor alexandru si
18
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
alinutza78 spune:
Buna dimineata zmeurici
Eu nu am mai intrat de duminica seara (deci de aproape 4 zile) si in dimineata asta mi-au trebuit 2 ore ca sa citesc tot
Eu sunt in Braila in deplasare...
...si am inceput munca in forta, ceea ce imi face si o mare placere, ptr ca innebuneam de cat am stat la orizontala si la leneveala..
Singura problema este ca de doua zile ma trezesc cu mainile umflate...isi revin cam in 15 minute, dar e o senzatie ciudata..
muffinuta si bebele meu avea 174 bpm la ecografia de 8 saptamani si mi-a zis medicul ca e ok.
rallu ma bucur ca esti bine si ca incepi sa fii activa din nou.
anne-marrybafta multa astazi la echo. Stiu ca mai sunt gravidute care merg in curand la echo, asa ca tin pumnii ptr toate zmeuricile.
si eu am luni ecografia de 12 saptamani si dublu test. Sa dea domnul sa fie totul ok.
Bun venit noilor zmeurici, sarcini usoare si bebei sanatosi
Mai fetelor, eu dupa calendarul chinezesc ar trebui sa am baietel..eu asa si simt...dar daca ma iau dupa [red]Vally[/red cu bataile inimii s-ar putea sa fie fetita
.
Trebuie sa ma pregatesc sa merg la birou..as fi vrut sa mai scriu, ca ati fost atat de harnicute...dar revin in zilele urmatoare.
Pup toate zmeuricile
Alinutza
11+
alinutza78 spune:
doamne..am crezut ca s-a terminat cu listuta infama...am incremenit cand am citit
Andreiutasq multa putere sa treci peste incercare. Sa dea Dumnezeu sa ai cat mai cuarnd bebelul dorit
Mcrissa am citit povestioara ta. E bine ca poti sa scrii, sa te descarci intr-un fel sau altul. Multa putere si sanatate..si speranta...
Alinutza
11+
Moniland spune:
Nici eu nu pricep nimic cu calendarul chinezezc. Intr-un tabel imi iese fetita si in celalalt baiat. Poate o sa am si fetita si baiat si atunci nu mai am ce zice 
Bafta fetelor la eco!!!!!
cu

PatriciaArdeleanu spune:
Buna dimineata!
Alina, sintem bine
nu am mai reusit sa scriu caci am avut citeva zile mai pline, am citit cite putin pe fuga, trebuie sa mai recuperez.
andreuta....imi pare foarte rau, chiar nu ma asteptam sa mai plece cineva dintre noi...
multa putere sa treci peste si sa dea doamne-doamne sa ne ajungi din urma cit mai curind!
Bun venit fetelor noi!!
Muffi, imi pare bine ca ti-ai revenit!Dienuta, ma bucur ca eti bine dupa amnio!
Mult succes fetelor care merg din nou la echo!!Calendarul chinezesc nu mi s-a potrivit prima data; oricum, virsta este alta, trebuie calculata;
Rebecca la prima ecografie avea 139 bpm (la 7-8s); acum am avut 138.
unele simptome de acolo mi se potrivesc, altele nu:
-bataile inimii -nu
-greturi foarte devreme in primul trimestru-da
-fata patata/buze umflate:nu
-dorm pe dreapta:da
-pipi culoare: cred ca da, atit cit se poate vedea la baie![]()
-sanul sting mai mare:nu (din conformatie oricum il am pe dreptul mai mare)
-burta mare si rotunda: nu, am avut-o mica si sub sani, pina pe la 26de s abia ziceai ca sint gravida.
-parul pe picioare crestea din ce in ce mai incet/subtire (pe vremea aia ma faceam cu lama);acum inca e prea devreme de spus, m-am facut cu brawn pe 9 ian si inca nu se vede nimic (in mod normal, ma tine cam 3 saptamini fara sa intervin);
Oricum,in toate siteurile alea de baby gender prediction (in afara de chinezesc), imi da ca o sa am 70-75 la suta fetita.
asa simt si eu.
ce simptome mai am ce nu zice acolo:
-seara se reia starea de rau-aproape zilnic vomit toata cina..
-imi plac dulciurile si imi potolesc greata; nu poftesc acrituri/muraturi;
-visez flori, haine de fetita
-nu am cosuri
va
pe toate si sorry daca mai sar pe cineva, dar am mult de recuperat!
vroiam sa va spun ca daca va cintariti, sa o faceti neaparat dimineata dupa ce mergeti la baie. eu am facut un experiment si am vazut ca numai dupa pipi cintaream cu 700g mai putin!!
sint inca la aceeasi greutate, cu acea jumate d kg care mai oscileaza.
iau doar acid folic; 

Patricia
s10 si Rebecca
05.02.2005
blanca000 spune:
Rallu..pai eu am intrebat intai la telefon cat e dry testul si mi-a zis 5 mil, apoi cand am achitat pe fisa de costuri scria clar tot 5 mil.Sa se fii schimbat intre timp preturile....nu stiu.
Tie ti-a luat sange cu o seringa si apoi a picurat pe o bucata de hartie cu cerculete pe ea? ca asa am vazut ca a facut..cica analize se face pe sange uscat si de aceea....ma gandesc sa nu fii facut altceva ???
13+
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
Rallu spune:
Neata,
Eu una nu mai fac supozitii referitor la sex...la o eco parea fetita, la alta baietel...ma rog, erau facute pt. aflare hematoame alte tampenii, asta cu sexul era trecut la fapt divers, nu prea interesa pe nimeni (nici macar pe mine).
In zodiacul ala chinezesc...daca e sa ma iau dupa original...e fetita, daca e sa ma iau dupa traducere....e baiat.
Ma baga mai rau in ceata.
Si acu sa incep si eu cu numaratoarea, nu mai stiu parca Cornelia mai avea problema asta
.
Anne-Mary, cum ai numarat tu 18 saptamani ca eu am UM cu 3 zile dupa tine (cel putin asa apare in lista) si de abia fac sambata 17 sapt?
Gresesc eu undeva sau te-ai luat dupa eco?
E drept ca si bebe al meu mereu iese mai mare cu cel putin o saptamana fata de cat cronologic asa ca la spital de cate ori ma intrebau in cate saptamani sunt nu mai stiam ce sa raspund: ce numarasem eu sau ce-mi spusese la ecograf.
Tu cum ai numarat?
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
16+
Asa arat eu acum
Moniland spune:
Tocmai am primit rezultatul de la dublu test: risc scazut si la sindrom down si risc scazut la sindrom edward. Uffffff, respir mai bine.
cu

PatriciaArdeleanu spune:
Moni, ma bucur mult!!
citisem ca si-a mai facut cineva si i-a iesit la fel de bine, ma bucur -dar nu mai retin cine
Patricia
s10 si Rebecca
05.02.2005
PatriciaArdeleanu spune:
Rallu, eu stiu ca numarul de saptamini raman aceleasi numarate de la UM. Bb poate fi mai mare sau mai mic in functie de lungimea ciclului si ziua ovulatiei.
Patricia
s11 si Rebecca
05.02.2005