Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Lamuriti-ma si pe mine ce e cu dry testul.Se face numai in Bucuresti?
CE CUPRINDE SI CE RELEVANTA ARE?
ESTE SIGUR SAU E LA FEL CA SI DUBLU SI TRIPLU TEST?ORIENTATIV?
LA CATE SAPTAMANI SE FACE?

LA IASI SE FACE?
AR FI MAI APROAPE DE MINE.
MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU INFORMATII.

SANATATE LA BEBEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia28 spune:

Buna fetelor,

Dienutza, ma bucur ca esti bine, iti tin pumnii pt rez. la amnio, dar sunt ferm convinsa ca va fi bine.

Eu aseara m-am simtit groaznic, am stranutat incontinu vreo 3 ore, eu m o deviatie de sept care ma chinuie rau de tot. Spre dimineata ma dureau toti muschii de la burta din cauza efortului de aseara. Eu sper sa nu afecteze sarcina cu nimic, oricum bebe e cred terorizat de atatea stranuturi.

maine am programare la eco, am niste emotii de parca ma duc la taiat, de fiecare data mi se intampla la fel, Doamne da sa fie bebe sanatos.

Anne-Mary, bafta azi la eco, noi avem DPN identica, sa ne aduci doar vesti bune.

Bia +17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Eumada din cate am citit nici dry testul (pe car eeu l-am facut) nici triplu testul nu au valoare de diagnostic, ci doar valoare statistica....pot da rezulat fas pozitiv.

Dry test este un test multiplu, se face cu sange uscat si depisteaza Sindromul Down, Fibroza Chistica, Hipoacuzia (sindrumul de non-surditate). Totusi am tot citit si se pare ca ar avea ceva mai multa acuratete decat TT. Totusi tot date statistice sunt...

In Bucuresti se face doar la clinica Medsana, in Iasi nu stiu..poate doctorul tau sa te ajute aici...

De TT..poate ne dau detalii mai multe fetele care l-au facut deja.Daca nu pe google gasesti multe informatii.

Oricum ar fi si ce test te hotarasti sa faci...bafta multa.

13+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui ely_cta

Crixia,esti multumita de Rusa?Si eu am vrut sa merg la el,dar am auzit ca stai cate 3 ore la coada.Acum ma duc la Cristurean.Am fost la el la 8 sapt si mai am programare pe 20 feb.Si m-am programat si la dr Ciufu pt eco,cel de morfologie fetala,ea il numeste translucenta nuchala.Ai greturi?Eu sunt in 9 sapt si 4 zile si vad ca de vreo 4 zile nu am mai vomat,dar tot mai am greturi!
Pupici+9 sapt

Eu am fost multumita de prima nastere si ingrijirea din spital, de toata tratatia, nu am nimic de reprosat lui si echipei. Si Cristurean e ok, am auzit de bine despre el. Si eu tot la Ciufu pt translucenta, sunt prg pe 18 febr. Avem sarcinile destul de apropiate. Sa stii ca si eu parca simt o amelioarare in greturi si dureri de cap.

Alexia-Maria ( 22.iul.2003) & +8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Fetelor,buna dimineata!

Moniland..sefa mea de la aspirante..pupici ma bucur si aici mult mult de tot..enjoy it!!!te poti bucura mult de tot acum de sarcina..Moni,sunt atat de curioasa ce veti avea tu si Elena..eu cred ca veti avea ambele cate o fetita si un baietel..asa sa fiti rasplatite ca ati facut treaba cum trebuiela toti trei..

Elena,mi-a fost atat de dor de voi!!!te pup din inima,citesc ca vei face cerclaj..cred ca e intelept..si ma bucur ca ai un doctor bun si intelegator..te pup Elena,si pe gemenuti..

Vally,merci mult de raspuns..m-am cautat si eudupa semnele tale..chestia e ca depinde cand masori fecventa batailor de inimioara..doctorita imi zicea ieri ca scad cu timpul..pana ajung la valorile normale..habar nu am de timpul in care se petrece asta..dar important e sa avem copii sanatosi..eu am emotii in fiecare zi..ma rog sa am un bebe sanatos..

Patricia Ardeleanu..pupici,multumesc pentru cuvinte,acum sper sa fiu fiecare zi in legatura cu voi fetelor..sunteti extrem de sufletiste.

Fetelor..va doresc o zi superba.azi parca am si eu curaj sa ma bucur de leutul meu mic..nu-mi iese din cap am tot timpul in fata ochilor imaginea lui eu ii vorbeam si ii spuneam "mama loves you"..si el pac -iar va innebunesc!!-o tumba..apoi piciorutele alea micute,ce fragili sunt..Doamne m-am si speriat..e adevarat fetelor bebelusii ne aud dar habar nu aveam ca se poate atat de devreme..

Moni,m-ai intrebat ceva..despre partea masculina..cand ai copii de 30 de ani ..nu esti obsedat sa mai ai bebelusi,doar sa iti traiesti viata..mai ales dc esti mai egosit asa din fire..dar leutul asta mic are atata iubire de la mine ca nu poate fi masurata...si eu il doresc mai mult decat orice pe lume..

Pupici tuturor..

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Alinutza78..esti in +11 saptamani..avem valori apropiate la inimioare..tu afli mai repede in ce culoare zugravesti camera copilului..pupici..

fetelor oricum e bine pt moral ca mai vorbim despre sexul copiilor ..nu despre alte probleme..sper din inima ca toata lumea sa fie sanatoasa..si bebeii la fel..

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

doinique bine ai venit printre noi! Hai scrie repejor primele 10 mesaje ca sa iti apara mesajul instant. Nu conteza ca ai 33 de ani, aici vei invata multe, tu va trebui sa inveti sa le selectezi, cele care ti se potrivesc.

Dragelor se afla printre noi 'sexoase' cu prb de tiroida? Eu am un hipotiroidism primar, dobandit dupa prima nastere, pe care am incercat sa-l tin in frau.
Acum astept rezultatul analizelor si apoi sa vad ce spune endocrinologul, ce voi lua in continuare. In 5 ani am luat o singura data tratament si nu mi-a facut bine, valorile s-au agravat. Acum, la sarcina se pare ca va fi necesar sa iau, dar sa vedem.

Alexia-Maria ( 22.iul.2003) & +8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rallu

Neata,

Eu una nu mai fac supozitii referitor la sex...la o eco parea fetita, la alta baietel...ma rog, erau facute pt. aflare hematoame alte tampenii, asta cu sexul era trecut la fapt divers, nu prea interesa pe nimeni (nici macar pe mine).
In zodiacul ala chinezesc...daca e sa ma iau dupa original...e fetita, daca e sa ma iau dupa traducere....e baiat.
Ma baga mai rau in ceata.

Si acu sa incep si eu cu numaratoarea, nu mai stiu parca Cornelia mai avea problema asta.
Anne-Mary, cum ai numarat tu 18 saptamani ca eu am UM cu 3 zile dupa tine (cel putin asa apare in lista) si de abia fac sambata 17 sapt?
Gresesc eu undeva sau te-ai luat dupa eco?
E drept ca si bebe al meu mereu iese mai mare cu cel putin o saptamana fata de cat cronologic asa ca la spital de cate ori ma intrebau in cate saptamani sunt nu mai stiam ce sa raspund: ce numarasem eu sau ce-mi spusese la ecograf.

Tu cum ai numarat?

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica16+
Asa arat eu acum

rallu, m-am grabit eu cu socotitul ...nu mai stiu nici eu..cred ca am de la um 17 spre 18 [adika 17 si o zi cam asa ceva] ..si eu de fel, trec cand e vorba de 17-18, pe 18 ...ca eu consider ca a 17-a sapt a fost..implinita, si am intrat in a 18-a...dar si asa, ar tb sa schimb numarul in fiecare joi, si eu am schimbat mai devreme de data asta

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 18

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

pe mine ma cam doare..vag..spatele..sper sa nu fie vreo belea...sa se deschida colul; sau ceva....sau o fi normal..k se schimba centrul de greutate... am p-lecat k plecam la vl la echo
pupicim

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 18

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza buna fetelor..chiar daca e aproape pranzul

Bun venit noilor viitoare mamici de zmeurici.

mcrissa – dureroasa povestea ta...dar te admir tare pentru puterea pe car eo ai si ma rog ca in curand sa ne dai vestea cea mare sis a ajungi sa-ti imbratisezi puiul drag .

muffinuta- ma bucur tare ca ai trecut peste pragul psihologic si reusit sa-ti infrangi temerile.

anne-marry- bafta multa draga mea la eco…te astept cu vesti bune…si cu detalii despre persoana la care ai facut eco 4D la Valcea.

bia – bafta si tie la eco maine si incearca sa nu mai fi asa stresata..stiu…usor de zis si greu de facut.

Noi ieri am fost la control si pentru ca eram si cu Inu doamna doctor s-a imbunat si mi-a mai facut eco…asa ca Ina a facut cunostintza live cu “fratioara” din burtica, iar bb a fost ff dragutz si i-a facut cu manutza. Ina m-a socat pentru ca a identificat ff bine imaginea pe ecran..chiar se bucura..”uite mami manutza, capshorul”. D-na dr a incercat sa afle ce este bb…dar se pare ca avem un puiutz tare pudic..statea cu piciorushele incrucishate si nici chip nu a fost sa vedem ceva.

Pupici dulci pentru mamici si zmeurici.

Ania & Inutza (23 oct 2004) si 17+
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput