Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Valy mie doctorul mi-a zis ca primul bebe pare a fi fetita si ca al doilea bebe pare a fi baietel. Am stat si am studiat cu totii ce avea bebe intre picioare. Parea a fi si cordonul ombilical dar si ceva crescut acolo. Daca e sa ne luam dupa bataile inimii baietelul are 174 batai pe minut iar fetita are 165. deci sunt sanse mari sa fie si baietelul tot fetita. Doctorul ne-a zis ca nu am facut altceva decat sa ne jucam si sa nu o luam chiar de buna. Eu pe 6 februarie mai fac o morfofetala la alt doctor si sunt tare curioasa ce o zica doctorul celalalt.
Bine ca sunt sanatosi

Moniland ma bucur ca ti-a iesit testul ok.
Sanatate multa.

Muffi se pare ca ti-a priit totusi plimbarea. Incep sa o regasesc pe vechea Muffi optimista efervescenta. Chiar imi place. Multa sanatate la amandoi.

Am citit undeva ca in timpul sarcinii ni se intensifica activitatea cerebrala in timpul somnului si din caua asta visam mai mult in perioada asta si mai urat. Cica e doar un simptom dat de sarcina si nu trebuie sa ne ingrijoram pt toate chestiile urate pe care le visam.
Asa ca fetelor relaxare si lasati visele sa se duca cu noaptea.

elena +12

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Anielas, ce draguta Ina! De abia astept si eu reactia Alexiei.

Credeti ca e mai bine sa mearga la viitorul control, la 12 sapt sau la 3D?

Alexia-Maria ( 22.iul.2003) & +8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

mie dupa calendarul original chinezesc imi iese fetita,dupa calendarul tradus - baiat,dupa bataile inimii fetita;deci 2-1 => fetita

moniland felicitari! ai scapat de un hop important ma bucur pt tine!
muffi
elenada mai e putin pana pe 6 feb

vally 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna fetele ! Maine merg la un eco mai performant si mi-e putin teama , tine-ti-mi pumnii ca totul sa fie bine ! Momentan sunt tot acasa , nu merg la serviciu , intrucat dr. mi-a recomandat repaus . O sa va tin la curent cum a decurs totul ! 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Buna gravidutelor!

M-am distrat cu babismele referitoare la aflarea sexului bebeilor. Hai sa va mai spun si eu o metoda, macar asa pentru destindere.
Se aduna ultima cifra din varsta tatalui implinita la momentul nasterii cu ultima cifra a anului (adica 9 in cazul nostru) si cu luna in care se naste bebe.
In cazul meu ar fi:
9 de la 29 (varsta tatalui)
9 de la an
7 de la 2007
9+9+7=25
numar impar=baiat
numar par=fata

Spor la calculat!

P.S. cica nu e relevant daca bebe se naste in aceeasi luna cu tatal sau la diferenta de +/- doua saptamani.

Andreea 15+ si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Buna fetele! Nu am mai intrat de mult sa scriu dar va citesc zilnic
Vroiam sa va intreb, avand in vedere ca la dublu test mi-a iesit crescut riscul de sindrom down, dr m-a sfatuit sa fac si triplu test. Eu asa vrea sa il fac la 2 clinici, una din ele e Medlife ca acolo m-a trimis medicul meu dar nu stiu unde sa-l mai fac?...ma gandeam intre Genetic Lab si Medicover-Synevo....voi ce ziceti?...sunt tare nehotarata...
Azi am fost la Medlife si am dat sange pt triplu test si maine sa ma hotarasc la o alta clinica...dar care...

Multumesc mult si pup toate burticile!

Ayda 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna burticiam sunat la doctorita si e super ocupata si abia pe 29 am programareeu credeam ca ma poate primi azi sau maine
asta e trebuie sa astept

monica mamica in devenire+16
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

andreea, interesant calcul.
pina sa citesc ps., chiar ma gidneam ce sa pun la noi, ca tatal isi serbeaza ziua cu o saptamina inainte de dpn, si dpn-ul se poate schimba...dar m-am lamurit acum.

Patricia s11 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Patrici, Muffi, Elena, Vally , multi pupici. Oricum eu simt ca bebelasii sunt perfect sanatosi.
Ayda, foarte bine ca faci TT in doua locuri. Eu nu sunt din Bucuresti, dar sigur fetele te vor indruma catre cel mai bun laborator.
Andreea, eu iti tin pumnii dar sigur bb e bine.
anne-mary, durerea de spate daca e in zona mijlocului e des intalnita in sarcini.
adreea_c, daca ar fi sa calculez dupa metoda data de tine, as avea 7+9+7= 23, deci baietel sau baieteii? si daca se nasc mai repede, prin iunie imi da fetite.

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Moni, ma bucur tare mult ca bebeii tai sunt bine!

Ayda 15+

Mergi la inceput