Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Crixia -

ayda - eu am facut TT la Sanador iar pe rezultat era trecut Genetic Lab. Eu stiam ca cei de la Genetic Lab sunt ff buni. Multa bafta iti doresc

Ania & Inutza (23 oct 2004) si 17+
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Multumesc mult anielas! Am vrut sa fac si eu la sanador dar mi-au zis ca tb completata o fisa de catre dr meu si cu parafa dumnealui insa eu nu mai am cand sa ajung la dr...asa ca ma duc direct la Genetic Lab, multumesc!

Ayda 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Atunci inseamna ca fac baiat daca ma iau dupa chestia aia cu numere.
iese 23 deci baiat.
de fapt nu am preferinte imi doresc sa fie sanatos(sanatoasa).

Noroc ca am doctor care pentru mine vine la orice ora si pot avea acces la ecograf oricand.

sper sa fie bine la toate mamicile care asteapta puiuti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna, mamici de zmeurici!
Va scriu de la servici, eu va citesc tot timpul, dar scriu mai rar. Acum ma plictisesc ingrozitor, desi am mult de munca, dar nu ma pot concentra de nicio culoare, ma doare si capul si ma scurg sub birou de somn. Doamne ce-as dormi.....
Am din ce in ce mai putina rabdare sa stau la servici.
Fetelor, eu cred ca am inceput sa probleme cu constipatia...cred s-a mai discutat tema asta, dar nu vreti sa-mi mai spuneti odata voi cum rezolvati problema asta? Inainte nu avem nicio problema deci nu a fost niciodata sa fac ceva in sensul asta. Dar acum...a inceput sa ma enerveze rau.
Sa avti o seara minunata!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Uliiasi, mie doctorul mi-a zis sa mananc curmale ca sunt cele mai bune chestii naturale anti-constipatie. De obicei imi fac un "cocktail toxic" dimineata cu prune uscate si curmale + suc de portocale pe stomacul gol, urmat de porridge, si incerc sa mananc multe fructe in timpul zilei. Pana acum a tinut, daca ma apuca disperarea mi-a dat doctorul sa iau un supliment de fibre. Am mai citit ca si kiwi e foarte bun.

Va pup

Alex

17+ Ari Victor sau David Victor sau...
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

ayda eu am facut TT la Medlife si Genetic Lab, dupa ce mi-a iesit naspa DT la Medlife, iar Genetic Lab iti da rezultatul destul de repede, mie mi-au spus ca imi dau rezultatul pana maine (am recoltat vinerea trecuta) iar marti il aveam deja (il trimit pe mail, fax cum vrei tu). De la Medlife inca nu am luat rezultatul, tb sa sun sa vad , desi au zis 7-10 zile lucratoare, dar pe site imi apar deja rezultatele analizelor de sange si le-am comparat cu cele de la Genetic lab , recoltate la o ora diferenta, si sunt diferite...........deci depinde.

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 16+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Inca ceva mai vroiam sa va intreb.
Eu din februarie as vrea sa incep sa ma duc la sala, la gimnastica de gravidute. M-am uitat pe net si vad ca sunt cateva sali in care se practica. Voi ati inceput sa mergeti? Cum va simtiti cand faceti efort? Nu e prea obositor? Eu ma uit la mine ca parca-s o baba de 80 de ani cand urc niste scari. Gafai de parca am alergat 5 km....Nu stiu cum o sa ma descurc la sala.
Mamicutelor din Bucuresti, ati gasit niste sali bune?

Va imbratisez cu drag!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nix spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRIXIA

doinique bine ai venit printre noi! Hai scrie repejor primele 10 mesaje ca sa iti apara mesajul instant. Nu conteza ca ai 33 de ani, aici vei invata multe, tu va trebui sa inveti sa le selectezi, cele care ti se potrivesc.

Dragelor se afla printre noi 'sexoase' cu prb de tiroida? Eu am un hipotiroidism primar, dobandit dupa prima nastere, pe care am incercat sa-l tin in frau.
Acum astept rezultatul analizelor si apoi sa vad ce spune endocrinologul, ce voi lua in continuare. In 5 ani am luat o singura data tratament si nu mi-a facut bine, valorile s-au agravat. Acum, la sarcina se pare ca va fi necesar sa iau, dar sa vedem.

Alexia-Maria ( 22.iul.2003) & +8 sapt

Crixia eu am hipotiroida, diagnosticata in 2007. Ce vrei sa stii?
Eu iau eutirox, pana prin noiembrie 2008, luam 100micrograme/zi.. apoi dupa analize (care se fac o data la 6 luni atunci cand nu esti insarcinata, si trimestrial cand esti) dr. mi-a crescut doza la 125micrograme/zi.
Eu m-am simtit tot timpul super ok cu eutirox.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Buna fetelor, n-am mai scris nici eu de ceva timp,insa v-am citit zilnic.

Andreiutasg: imi pare tare rau...

Eu am fost ieri la o ecografie pentru a depista de ce ma doare in zona vezicii urinare continuu (povesteam la un moment dat cum se manifesta),iar doctorita respectiva,cand i-am spus ca sunt insarcinata,nu s-a putut abtine sa nu faca eco si la bebe. Ceea ce m-a bucurat,bineinteles,ca nu il mai vazusem de 2 sapt. Era foarte bine,se zbenguia de zor,i-a facut o gramada de masuratori,toate foarte bune si..surpriza cea mare si extrem de placuta pentru mine a fost ca e fetita!!!Si era foarte sigura de asta d-na dr...Asa ma bucur...e exact cum imi doream. Desi,la ultimele 2 ecografii(la 12 s si la 15 s) mi s-a spus ca pare a fi baietel.

La mine,absolut totul e in regula,nu se poate explica de ce am acea durere...nu hernie inghinala, nu vezica cu probleme..nimic-nimic...Singura cauza ar mai putea fi constipatia si balonarea difuza...Mi-a spus sa-mi rezolv aceasta problema,caci altceva n-am nimic...Cel putin m-am linistit ca nu e hernie,ca nu ma gandeam decat la ce ma fac daca se stranguleaza si trebuie sa ma operez de urgenta...

Joia viitoare vin la dr.Rotaru pentru ecografia si triplul test,la 18 s.Cam asta despre mine...in rest,ma bucur din plin de miscarile bebelusei..face valuri in burtica mea...e tare haios...

Va pup pe toate si sarcini usoare in continuare!

Nusy 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Nusy, cat ma bucur ca e totul bine...si faptul ca e fetita ...
Sa dea D-zeu sa fie totul bine pana la capat . De la cate sapt ai simtit beblina?...ca eu abia astept...abia avem 15 sapt si 2 zile si imi doresc sa o simt in burtica..
Va pupic!

Ayda 15+

Mergi la inceput