Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Alfa_anca, multumesc

Ayda 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ayda: multumesc mult,te ! Am simtit-o devreme,de pe la 13 sapt,insa foarte putin,doar o fluturare pe moment si atat,nici nu puteam fi sigura atunci ca ea e...mai apoi,pe 9 ianuarie,mi-am fixat aceasta data ca reper,intrucat se simtea clar...aveam 15 s. Iti doresc sa simti si tu cat mai repede miscarile,caci e tare fain...

Nusy 17+

Mergi la inceput

Nusy, abia astept sa simt si eu bebele...pana una alta sper sa scap de stresul cu triplul test...ma rog sa iasa bine.
Te pupic!

Ayda 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

buna seara mamici de zmeurici .
tocmai am venit de la echo si de la gineco..totul este ffffffffffff bine, colul inchis, lung si tot tacamul, palcenta este POSTERIOARA deci este f bine. a icneput sa se ridice. nu stiu ce a vazut dr de fam alataieri ...si...avem o FETITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAam stiut de la inceput ca este fetita...visurile acelea pe care le-am avut si v-am spus si voua de ele. acum, dr a zis ca 99 % ..dar e in stare sa bage mana in foc ca este o fetita. oricum, indiferent ce ar fi fost, ne doream doar s afie sanatos. dar cum deja avem un prichindel baietel, ne doream cu totii ffffffffffff mult o fetita.mai ales teodor isi dorea o surioara. acum va lasam ca tb sa mergem sa pregatim papica. deci, treceti-ne si pe noi, cel putin pana una - alta, cu un carucior roz.

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 18 cu

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Anne_marry, felicitari pt fetita!!. Ma bucur ca e totul bine!

Ayda15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

Anne_marry\ felicitariii !!!!! ma bucur pentru voi,si mai ales ca este si ce v-ati dorit voi!!!

vally 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

nusy felicitari!!! tot fetita superrrrrr !!!!sa va traiasca!

cine mai vine cu vesti???

vally 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Anne-Mary: felicitari!!!

Vally: multumesc,scumpa,te

Nusy 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna seara la zmeurici ,CRIXIA si eu am probleme cu tiroida de anul trecut,inainte de sarcina am luat Eutirox de 25 mg pe zi, am fost la un endocrinolog si mi-a marit doza la 100 mg pe zi ,acum astept sa primesc programarea sa repet analizele ,sa vedem cum mai ies.

Dienuta 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinique spune:

buna seara zmeurici
va multumim mult pt primire (eu si bebe)
felicitari zmeuricilor care au aflat ce bebei vor avea.
am si eu o nelamurire - mie dr. mea mi-a zis sa fact TT la 15 saptamani dar nimic despre dublu test. am vazut ca unele din voi l-au facut la 18 sapt. cum e de fapt si cu dublu t ce e? se face obligatoriu sau nu?
va pup
multa, multa sanatate la zmeurici si mamici

Mergi la inceput