Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sandy_2008 spune:

"cum e de fapt si cu dublu t ce e? se face obligatoriu sau nu?"

Hello,

Nu, categoric nu este obligatoriu. Cine vrea il face cine nu...in definitiv este o pura statistica si din cate am citit pe aici parerile sunt impartite...

Mi-e doctorita mi-a spus ca daca vreau sa il fac, trebuie sa il fac fix la 12 saptamani...adica maine...o sa il fac la Medlife...

In seara asta mi-a facut eco de trimestrul I si mi-a spus ca totul este foarte bine...nu am nici o grija...l-am vazut din nou pe bebe...se juca cu manutele...avea si picioruse...parea cuminte...
Nu credeam ca bebele chiar aude in periaoda asta, dar doctorita mi-a zis ca aude...Ma intreb ce o intelege...
Abia la 15 saptamani o sa imi spuna ce este...mi-am facut programare pe 19 feburarie, cand o sa am rezultatul si de la dublu test...

In rest, nu stiu cum este la voi cu semnele sau in functie de ce anume va doriti baiat sau fata...dar eu chiar nu am preferinte si nici nu am nici un semn, indiciu...nu mi se arata nimic :)
NOi am zis ca in total vrem doi copii (pe rand) si unul de un fel altul de alt fel, dar in ce ordine or sa vina nu avem nici o preferinta...

Aaaa...si cel mai tare este ca data aproximativa a nasterii caluculata nu stiu cum...a iesit ca este 06.08 - adica fix data mea de nastere :) cu doi leuti in casa nu stiu ce o sa faca saracul meu sot geaman :)

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Felicitari pentru fetite, nusy si anne-marry![

Pe mine azi iar ma doare "congestia", stau si ma gandesc, poate totusi e ceva alergie. Eu intotdeauna am avut ceva usoare probleme in locuri comerciale, ori ca e AC ori incalzire, am suspectat ca se foloseste ceva la care sunt alergica in sistemele de recirculare a aerului, dar acum ma termina psihic, la job sunt aproape constant "lacrimoasa si stranutatoare". Si ma doare.

Si tot azi ma doare spatele. Aseara m-am dus cu fie-mea s-o "tuck in", da, da stiu ca are 13 ani si-am adormit in patul ei. Nu ma mir, ca ieri am ajuns acasa la 10:30.

Cineva intreba de mers la sport... Eu m-am apucat, ca eram dezastru. Merg acasa pe banda cam o juma de ora pe zi la diferite eforturi (in limite confortabile), fac cate ceva cu wii-fit, de vreo 2 ori/saptamana si, de cand nu mai mi-e rau de la clorina, merg la aquafitness la gym. Ieri de ex am stat la doua sesiuni, si la normal si la apa adanca, inspre sfarsit eram epuizata, mai mimam doar cu ochii miscarile aleia, in rest pluteam ca o balena (ce ma mir c-am adormit in patul fetii). Parerea mea e sa-ti asculti corpul si s-o iei usurel, asta daca ai o sarcina fara probleme. In cartea mea de la dr spune ca trimestrul 2 e cel mai bun timp sa incepi sa faci miscare.

Baietzica al meu asta micutz se incapataneaza sa distruga "mituri". Tot fetita se prezinta si cu jocul numerelor.

Eu azi iar am simtit cand m-am trezit un flutras, si unul acum la masa. Si tot nu sunt sigura ca aia e. Ai zice ca nu stiu ce astept, sunt asa aeriana...

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & DJ, 13, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely_cta spune:

CRIXIA,cu glanda tiroida nu te juca!Am citit ca daca ai hipotiroidie ,mai ales cand esti graviduta trebuie sa iei eutirox.eu sincera sa fiu nu prea am incredere in nici un endocrinolog din Cta!anul trecut mi-am facut la Synevo analizele pt glanda si mi-a iesit TSH-ul marit.M-am dus la dr.Voinea si mi-a spus sa iai eutirox,dar nu l-am luat.am aflat ca la Sanmarina venea un dr de la Parhon si m-am dus la el.Mi-a spus ca lui nu i se pare nimic grav,dar ca ma asteapta in Buc si sa-mi fac analizele la medlife.Am aflat ca Provita recolteaza joia pt medlife si mi-am repetat analizele.Mi-a iesit ATPO-ul marit,am inteles ca sunt anticorpi,eu am niste micronoduli pe partea stanga.Cand am aflat ca sunt graviduta,mi-am repetat eco,dar micronoduli nu se marisera,iar analizele de sange mi-au iesit perfect.Repeta-ti analizele,incerca la Provita.Sa suni inainte sa afli daca au schimbat ziua cand recolteaza pt medlife.La eco la dr. Ciufu sunt programata pe 9 feb.Poate o sa vada si ce este!Sunt tare curioasa!
Fetelor,voi beti apa?Eu inca mai am greturi si nu prea suport apa.Am incercat sa-mi fac si limonada,laptele nu prea imi prieste si nu stiu cum sa fac sa beau cei 2l de lichide pe zi,ca sa nu ma trezesc cu vreo infectie urinara!
pupici +9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

buna dimineata mamici cu burtici de zmeurici.

noi am intra sa vedem ce mai faceti. multumim pt felicitari. la 22 sapt avem morfologia fetala. sa mai trecem si de hopul acesa, si apoi, ma voi concentra doar la problema nasterii.

am intrat, conf traditiei doar putin pt ca se apropie timpul sa plc la servici si prichindelul meu teodor vrea atentie ... . asa ca va dorim o zi buna.

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 18 cu

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

felicitari pt fetite!sper sa va pot spune si eu in curand ce este.si noi am zis ca nu conteaza ce va fii bebelu dar sa fie sanatos.totusi o parte din mine tot fetita vrea,asa ca....sa dea DD sa fie asa!este cineva din bv care si`a facut 3 d?v`am pupat,dragi mamici!ne revedem maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

Buna diminetza mamici de zmeurici,
Eu in dimineatza asta ma simt f rau. Am racit ... tot incerc sa o tratez cu ceai si lamaie dar deja nu mai face fata. Acum m-a apucat si o tuse de ma enerveaza cumplit. Pt nas mi-am luat sol. salina dar nici aia nu prea face fata (am fost dependenta de picaturi de nas ani buni).
Va rog, ajutati-ma! Ce pot sa iau de tuse? Voi ati fost racite? Cu ce ati scapat?
Andra_80 [gravi} +12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Buna dimineata gravidute.

Vin si eu cu o veste

E baietel!

Pony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna dimineata, mamici de zmeurici .
Imi place asa mult cand mai veniti cate una de la ecografie cu vesti bune si cu carucrioare roz sau bleu. Doamne, abia astept si eu sa ma duc la ecografie...abia pe 12 februarie, sper sa fie bebe bine pana atunci. Vad ca burtica a crescut, desi de simtit inca nu-l simt clar. Sunt convinsa ca l-am simtit de multe ori, pentru ca am simtit diverse chestii, dar cred ca pana ce puiu nu ma ia de urechi si-mi zice, "mami, eu sunt!!!", n-o sa inteleg....
Azi noapte am avut noapte alba, n-am putut adormi, m-am culcat cu o durere de cap care intre timp mi-a trecut, dar cred ca am adormit cu o ora inainte sa ma duc la servici. Asa ca primul pe care l-am facut dimineata a fost o cafea, bineinteles.
Sa aveti o zi de vineri minunata!!!! Sa vorbiti cu puiutii vostri si sa fiti veselele!

andra_80, eu cand am fost racita am luat oscillococcinum, care e tratament homeopat, eu zic ca m-a ajutat. Bineinteles, si cu galeti de ceai cu muuulta lamaie. Si cat mai multe fructe si vitamine si stat in pat si....rabdare... Am evitat sa ies din casa zilele cat cam fost racita. Multa sanatate!!!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Felicitari pentru bbi snaatosi si aflarea culorii carucioarelor!

Dati-mi si mie parola contului comun si instructiuni de deschidere subiect nou! Ca nu e corect sa fie mereu "de serviciu" aceleasi fete !.

Pupici si multa sanatate!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Neata burtici!
Ma apuc sa fac capitol nou si apoi pe prima pagina voi pune instructiune de deschidere de cap nou si actualizare listuta.

Cornelia iti trimit imediat parola.

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 16+ Andrei

Mergi la inceput