Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 8
monica2008 spune:
buna fetelor.of imi pare rau de andreiutasg
numai ghinioane
eu maine sun sa ma programez la eco si parca azi am simtit pe bebe ca misca![]()
abia astept sa-l vad
monica mamica in devenire
+15
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
romanitza spune:
andreiutasg- 

imi pare tare rau... Cand citesc de o alta prietena de-a noastra ca a pierdut sarcina, ma cutremur... Multa putere sa treci peste asta!!!
romanitza spune:
Mqqm - cand am fost in Dominicana, nu mi-am luat decat prenatale si Tums cu mine... aaa, si Tylenol, dar in rest nu mi-am luat alte medicamente. Fructe am mancat, dar erau feliate(portocale, ananas, grepfruit).Si ai grija sa nu stai la soare cu burtica, eu mi-am petrecut mult timp in ocean si apoi sub umbreluta. Si nu uita de creme de protectie solara.
Nu stiam ca esti din Toronto, ma bucur ca nu sunt singura din Canada la mamici de zmeurici. Voi naste la North York Hospital, doctorul la care am fost trimisa lucreaza cu ei.El mi-a prescris suplimente de Calciu+D3, a spus ca oricat calciu iei din alimente, tot nu e destul sa sustina necesarul de Calciu din sarcina. Si i-am spus ca si Centrum Materna pe care le iau au si Calciu, mi-a spus ca tot nu e suficient... Ma rog, fiecare doctor cu parerea lui...
Tu unde o sa nasti? La ce spital?
Rallu - cum te mai simti? Sper ca totul e bine la voi.
Elenada - ce frumos, o sa aveti pereche, baietel si fetita
Asa visam si eu anul trecut cand eram la capitolul inseminare... Acum ma bucur pentru bb-ul meu, indiferent ce sex are.![]()
Motana - si eu am inceput sa am pofte...
Dar de muraturi, salate cu multa, multa lamaie (atat de acre incat sotul nu poate sa le guste), si tot felul de alte acrituri ( struguri f acri, macese, etc) Vin alb am gustat si eu in Dominicana luna trecuta, simteam nevoia sa gust putin... Si nici eu nu ma ating absolut deloc de bauturi... Dar tot nu am scapat de greturi... Pana cand mai dureaza???
Luci - sper ca esti bine... SI eu ma lupt cu greturile si durerile de cap, dar ma gandesc ca nu mai am mult si scap.
Aaa, uitasem sa le urez bun venit noilor mamici de zmeurici! Sa fie totul bine.
14+
Motana spune:
mQQm, hai ca m-ai pus pe calculat acum, de juma' de ora stau sa ii dau de capat si mai tare ma ametisem. Deci eu calculam de la UM si numaram saptamanile si imi dadea cu una mai mult, caci dupa data imi dadea diferit
. Am mai pus si pe niste site.uri si cred ca ai dreptate. In fiecare sambata schimb saptamana, deci acum abia incep saptamana 15, deci asa e, am 14 si 3 zile, cand se termina saptamana sunt 15
, te-am zapacit mai tare?
Desi eu ziceam ca sunt in sapt 15 luam in calcul ca abia sambata se termina asta 15, deci duuuh e 14 si ceva, nu aproape 15 sau 15-
. Greseala e la mine, sper ca acum coincide cu saptamanile tale.
romanitza, asa e cu doctorii astia in ceea ce priveste calciul, ma cam speriasem si eu ca nu e voie deloc in primul trimestru si luasem exact cateva Tums pt aciditate si ca deh, e carbonat de calciu si ca nu e bun pt. bebe. Cel putin din trimestrul 2 stiu ca e nevoie, pt oasele lui bebe mai ales. Dar daca nu ai deficiente, cum sunt eu, si beau si lapte destul si imi place si branza, iaurtul... cred ca e de ajuns.
Eu numai cum citeam pe forum ca fetele mancau muraturi
lingeam ecranul caci aici gasesc doar castraveti dar in otet nu in saramura si nici nu am pus vreodata. Mor dupa pepene murat, si salata de varza acra! Eu ma multumesc cu niste masline verzi si fructe mai acre, precum kiwi sau portocale, mai sunt niste minunatii pe aici de ex. tamarindo, toate insarcinatele se dispera dupa el, eu asa si asa.
Ce imi pica bine mai ales seara e un cartof copt (bine, la microunde, mai simplu )
cu putin unt si sare, atat. Ca daca e sa il cumpar din oras e cu un kg de unt, avocado, cascaval si sunca presata in cel mai bun caz. Nu ca e rau
, dar uneori imi pica nasol. Nici puiul nu il mai suport, imi placea la nebunie pui la carbon, acum sa nu il vad, nici cel de la Church's sau KFC, nici un pui.. saracu de el.
Se pare ca mi-e foame, caci numai despre mancare vorbesc!![]()
14+
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
flosideea spune:
roxyyc stii ce greu e?la munca e ok,acasa e ok....dar cand merg de exemplu la parintii lui,toata lumea fumeaza.aseara n`am rezistat si am savurat o tigare.tot aseara,fratele lui mi`a pus sare`n cap fara sa stiu si toata lumea a zis in cor:o sa aveti un baietel....nu stiu cat de adevarata e treaba,dar...eu am o nepotica mica si scumpa de 2 anisori si am invatat cate ceva de la ea.cand o vad ce dulcica e,o parte din mine isi doreste tot fetita.oricum,acum daca e baietel nu ma supar,orice dar sa fie sanatos.
e foarte interesant ce am citit aici si ma bucur ca pot invata cate ceva.sora mea mi`a zis de forum si chiar nu`mi pare rau.ma bucur sa stiu ca nu sunt singura care trece prin anumite faze....
noi am hotarat sa ne anuntam familiile abia duminica trecuta.dar,ce m`a socat pe mine la nepotica mea a fost in seara de sambata cand m`am dus la culcare,ea a venit la mine,mi`a ridicat bluza si a zis "deea ...burta".doar nu stia nimeni nimic si totusi....
sper doar sa avem o sarcina usoara si sa avem parte de bebei frumosi si sanatosi.
v`am pupat.vorbim maine.ma cheama serviciul.
CRIXIA spune:
Buna dimineatza si de la noi!
Spuneti-mi si mie de cand luati Materna sau alte suplimente? De la cate saptamani?
roxanaz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CRIXIA Buna dimineatza si de la noi! Spuneti-mi si mie de cand luati Materna sau alte suplimente? De la cate saptamani? |
Crix felicitari si sarcina usoara si un bebelus sanatos!!!
pupici Alexiei!!!R
icmanu spune:
Galarina - tu la ce medic mergi si la ce clinica vei naste?
Ce stii de maternitatea din Medgidia? Eu am auzit numai lucruri bune. Nu stiu ce sa fac, oricum in Spitalul Judetean nu vreau sa nasc.
Ramasesem datoare cu niste date:
DN 07.08.1982
UM 05.10.2008
DPN 12.07.2009
Sa aveti grija de voi!
15+