Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (119

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Brenda, nu este legal sa refuze sa puna epidurala.
Trebuie sa insiste.
Uite, iti pun aici site-ul Biancai Brad, stii ca a avut tot un copilas mort si acum incearca sa ajute pe mamicile in aceeasi situatie. Fiind persoana publica poate e altfel:

http://www.biancabrad.com/site/?page=comm

De asemenea, poti apela la unul din moderatorii forumului DC pentru a afla un numar de telefon al ei.
A avut interviu aici, a aprticipat la campanii umanitare.
Roxanaz, poti sa afli tu?

Repede Brenda, fa ceva, pentru ca e distrusa si fizic si psihic, biata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Este imensa,intr-adevar....glumeam cu ea zilele trecute si ii spuneam ca o sa aiba un copil cuminte,care o s-o lase sa doarma.Ma intreba de unde stiu.Si i-am raspuns: "nu stii ca la barza chioara face Dumnezeu cuib?" Asta apropos de faptul ca ea niciodata n-a fost genul care sa-si faca probleme,nu se panicheaza repede,ia lucrurile mai usor decat altii,e mai dezinvolta de felul ei....

dimineata cand am ajuns la spital,atat a mai putut sa-mi spuna printre lacrimi: "ai vazut? la barza chioara....."

Parca m-a lovit in moalele capului cand am cautat in geanta la ea si am dat peste hainutele micutului....geanta pe care si-o pregatise de cateva zile si era atat de fericita ca o are completa.....nu stiu cum sa fac sa ajung sa-i iau hainutele de acolo....si patutul e acasa,si carutul,tot,tot.....

Cumnatul meu e complet daramat,plange ca un copil!

P.S.Am primit mesaj de la dr ei,care suna in permanenta la spital,mi-a spus ca i s-a pus perfuzie si ca va scapa repede.....ce repede? Sunt deja 13 ore de cand se chinuie.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Brenda , nu am cuvinte... suntem alaturi de ea, dar numai voi puteti sa o ajutati...
Doamne tine-i tari!!!

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

35+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

AMR 5 SAPTAMANI !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

38S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Va rog sa nu va suparati pe mine ca intervin dar nu am reusit sa ma abtin. Eu mai intru din cand in cand si citesc la voi in odisee si tocmai am vazut ce tragedie s-a intamplat. Cuvintele sunt de prisos.
Pusyketa sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste asa o incercare. Asta nu-i un hop este un munte de trecut.

Iar depre ce se intampla acum cu ea la spital nu mai am nici un comentariu. Ce as mai putea spune? Dumnezeule dar ce s-a intamplat .....

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 28+
Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

pusyketa suntem cu sufletul langa tine

cu Fabian si Dorian
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Am sunat la spital si mi-a raspuns un barbat cu voce seaca. Mi-a spus: "N-a scapat inca.Mai dureaza o ora-doua!"

Si asta a fost tot!

Multumesc din suflet pentru gandurile voastre bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

o ora -doua???? Dumnezeule!!!
Da-i Doamne putere!!!

38S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Pusyketa imi pare atat de rau, nu pot sa cred ce citesc, mi s-au taiat picioarele. Nu pot spune decat ca sunt alaturi de voi....cuvintele oricum sunt de prisos. Trebuie sa fiti alaturi de ea si sa o sprijiniti. Si eu ca si fetele zic sa iei legatura cu Bianca Brad, nu se poate asemenea tratament.

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

pusyketa ce rau imi pare!! ma gandesc la tine! sa fii tare, te rog! o sa-ti dea DD putere sa treci mai departe si o sa vina si alt bb... imi vine sa plang si mi-e ciuda pe oamenii astia din spitale, offf!

Mergi la inceput