Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (119
Raspunsuri - Pagina 4
crisspy spune:
Doamne Dumnezeule .... nu am cuvinte...
Sa ne rugam pentru sufletelul puiutului micut luat mult prea devreme de Doamne Doamne la el.
Suntem cu toate alaturi de mamica indurerata
Crisspy 35+ sapt Razvan Andrei
AMR 5 SAPTAMANI
brendamitran spune:
Da,porumbita,sunt constienta ca nu e un caz singular,dar sa nu ne lase sa intram deloc la ea? Sa nu o lase pe dr ei sa vina s-o supravegheze?
E singura intr-o rezerva si se chinuie singura acolo,isi duce tragedia fara sa fie nimeni langa ea.
Acum am vb cu ea la tel,are frisoane,i-a facut cineva 2 injectii si i-a dat antibiotic.In rest,nu se stie nimic,nu-i spune nimeni nimic.....se chinuie in continuare!
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brendamitran Da,porumbita,sunt constienta ca nu e un caz singular,dar sa nu ne lase sa intram deloc la ea? Sa nu o lase pe dr ei sa vina s-o supravegheze? E singura intr-o rezerva si se chinuie singura acolo,isi duce tragedia fara sa fie nimeni langa ea. Acum am vb cu ea la tel,are frisoane,i-a facut cineva 2 injectii si i-a dat antibiotic.In rest,nu se stie nimic,nu-i spune nimeni nimic.....se chinuie in continuare! BRENDA FOREVER YOUNG Sa avem grija de viitorul copiilor nostri COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI |
of Doamne...
eu am scris doar ca posibila explicatie pt nasterea naturala...
e inuman sa nu va lase langa ea... sa fie singura cu durerea ei...
nu puteti chema directorul, nu stiu... poate spun prostii... amenintati cu vreo televiziune...
e criminal ca in astfel de situatii sa o lasi sa iti poarte durerea singura si sa anu "ajuti" nasterea aia naturala sa se termine mai repede...
ariya spune:
Brenda,scuza-ma,dar nu mi se pare normal ce se intampla...nu e posibil sa fie lasata singura!!!!faceti scandal,nu se poate...mai ales in starea ei de acum, nu trebuie sa fie singura...da' ce ,e internata la macelarie?!faceti ceva neaparat,nu ascultati la medicii astia care,de multe ori,uita ce inseamna sa fii uman!Dumnezeule,le daramam spitalul pana acum,crede-ma!te rog,faceti ceva!...biata fata!...
Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 36+Miguel Adriano
AMR 2 SAPTAMANI
brendamitran spune:
Credeti-ma ca am incercat,chiar si cu televiziunea am amenintat ca ma duc,este regula spitalului,valabila de la 7 ianuarie anul acesta,si nu o darama nimeni.
Nici macar medicii care nu-si pot urmari pacientii.
Nu putem decat sa comunicam cu ea din sfert in sfert de ora si sa o incurajam cat mai putem.....in rest,noi ne plangem durerea aici,acasa.
Oxigen spune:
Buna.Mai intai sa ma prezint.Ma cheama Andreea si am 35 de ani, sa spunem o mamica curajoasa care dupa 11 ani a mai adus pe lume in afara frumosului meu Alexandru, o micuta frumusica pe nume Maria Teodora.
Am nascut la Spitalul Municipal din Bucuresti pe data de 05.01.2009. Sunt convinsa ca multe din viitoarele mamici vor sa stie cat mai multe despre cum decurge totul in spital.
Sa incepem cu inceputul.Ti se face internarea jos in spital, eu tot acolo m-am schimbat cu hainele mele (camasa noapte, halat, papuci).hainele si bagajul erau la sot care ma astepta pe hol.M-au dus apoi sus, la et 5, mi-am luat geanta si banii au ramas la sot.Eu mi-am oprit telefonul si bani marunti de 5 si 10 pentru asistente si pentru cand voi merge la spalaturi.Eu tot timpul i-am tinut sub perna.
Bagajul meu a cuprins: - 3 camasi noapte pentru alaptat; un halat; 2 perechi sosete; 2 pachete vata; 1 pachet tampoane; sapun, hartie ig, pasta dinti, prosoape,etc.
Bagajul pentru bebe: (eu nu am stiut si nu le-am avut pe toate) - hainutele tale daca vrei sa-l schimbi cu ce ai tu, pampers cam 20 buc, servetele de sters la fundulet, crema cu oxid de zinc pentru fujndulet, gel de dus pentru cand ti-l spala, prosopel sau scutecele de la ei pentru sters dupa baita, un scutecel pentru pus pe patul tau cand il schimbi.Eu nu am avut lucrusoare pentru el si l-am schimbat cu ce aveau ei.
Pentru ca nu am putut naste normal, m-au dus la cezariana de urgenta.Banii i-a dat sotul meu dupa.Pentru dr. am dat 300 euro, mana a doua 2 milioane, anestezista 2 mil, moasa 1mil jumate, neonatolog 500 mii pentru ca nu mi-a placut cum s-a purtat si nu mi-a zis mai nimic despre bebelusa.La spalaturi dadeam cate 50 mii si la asistentele care erau niste dragute cate 100 mii.PENTRU CA SA-TI VINA LAPTELE, ESTE O DOMNISOARA DRAGUTA CU OCHELARI, ASISTENTA LA MAME, PE NUME LAURA CARE NE-A FACUT LA CELE CARE AM VRUT UN MASAJ PENTRU CA SA VINA LAPTELE. EA ESTE SI KINETOTERAPEUT SI STIE CE SI CUM.NOAPTEA MI-AU EXPLODAT SANII.NU-MI VENEA SA CRED CAT LAPTE AM. SA O CAUTI NEAPARAT, E F BUNA.
Imediat dupa cezariana te duce in salonul postoperator unde stai o noapte.Dupa ce ti se dezmortesc picioarele daca ai rahie, sau te trezesti daca ai generala(eu am avut rahie, asa a hotarat anestezista) ti se aduce bebelusul la san.Asistentele sunt f dragute si-ti fac cand vrei calmante. Eu le-am dat cate 100 de mii celor de noapte si cate 50 infirmierei care ma schimba si-mi golea sonda.Nu te speria daca nu ai inca lapte, picaturile de colostru si relatia care se formeaza intre mama si copil sunt f importante. Pana am nascut tati a stat pe hol si dupa ce am nascut a vazut fetita.
A doua zi am fost dusa in salon unde mi-a fost adusa si bebelusa. Asistentele de la copii vin spala copii, ii cantaresc, te invata cum sa-i alaptezi, eu una am fost foarte multumita de tot personalul de acolo.
Bagajul mi-a fost adus de o infirmiera din salonul in care am fost dusa pana sa nasc, in postoperator.Acolo ceva mai tarziu ai voie sa bei apa plata sau ceai neandulcit.E bine sa ai la tine cateva sticlute mici ca nu poti ridica sticla mare.Mie mi-a fost sete toata noaptea.A doua zi poate sa-ti aduca sotul zeama de supa facuta doar din radacinoase, nu cu ceapa sau cartof, ceai neandulcit, iaurt si branza de vaci dulce.Seara poti manca si putina carne de pui fiarta. Pentru scaun (e f important sa ai scaun pana iesi din spital) sa ai la tine supozitoare cu glicerina. Inca ceva f important de a doua zi sa faci cat mai multa miscare, altfel nu te refaci repede dupa cezariana.E cumplit, te doare f rau, simti ca te rupi, dar am simtit pe pielea mea, cum stateam mai mult in pat cu ma apucau si mai rau durerile. Daca ai fetita, in ultima zi asistenta sefa face gauri pentru cercei.Eu i-am spus asistentei din ziua respectiva ca avem cercelusi si vrem si noi gauri. I-am dat 500 de mii pentru gaurele.
In vizite se poate veni dupa ora 14 - 15 si pana seara la 19. Trebuie sa intre numai o persoana ca daca sunt prea multe la fiecare din salon sufoca bebelusii.DECI TATICUL E FERICIT O SA-SI VADA BEBELUSUL SI O SA-L TINA IN BRATE.
Zilele trec si vine si a 3-a cand poti sa pleci acasa.Taticul trebuie sa faca certificatul a doua zi dupa ce nasti ca nu te poti externa fara el.Trebuie sa ia de la spital o fisa constatatoare a nasterii +certificatul de casatorie+buletinele parintilor, cu care va merge la Primaria de sector (5 pentru Municipal).
Externarea se face intre orele 12 - 13.Copilul ti-l imbraci impreuna cu tati in salon, iei iesirea ta din spital si cea a copilului si fuguta acasica cu noul membru al familiei.
Sper ca tot ce v-am povestit sa va fie de folos.Daca mai aveti nelamuriri intrebati-ma.
Andreea, mami lui Alex 11 ani si Maria Teodora nascuta pe 05.01.2009
POZE CU NOI http://s450.photobucket.com/albums/qq222/oxigenata/
tanima_i2002 spune:
Ptr lactatie: GALACTOGIL, foarte bun desi cam scump. Este usor de luat, fie dizolvat in apa fie se sug granulele, este placut la gust si lapticul vine in max 1-2 ore, deci are efect imediat. Costa in jur de 50 lei.
Tot usor de administrat sunt niste pastile naturiste, parca prenatal se numeau, le luati de la plafar numai, sunt 100 de pastilute si in jur de 10-15 lei, se iau 3 pe zi.
Va doresc mult laptic si bebei papaciosi.
Mamica lui Rares (15 oct 2006) am 2 ani poze ,
Oxigen spune:
Doamne Dumnezeule! Sunt inumani! Tara de nebuni.Astea-s reguli?
Suntem alaturi de ea si de voi toti.DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA PE MICUTUL INGERAS.
Mi-e greu sa mai spun ceva.
Andreea, mami lui Alex 11 ani si Maria Teodora nascuta pe 05.01.2009
POZE CU NOI http://s450.photobucket.com/albums/qq222/oxigenata/
miereamara spune:
Brenda imi pare foarte rau. Te rog transmite-i Pusyketei ca suntem alaturi de ea.
Totusi macar insistati sa ii puna o epidurala, sa nu mai sufere. Oricum mi se pare inuman sa nu lase macar sotul sa stea cu ea. Nu stiu ce sa spun, imi pare foarte foarte rau, este groaznic. Ce s-a putut intampla de ieri pana azi?
Incercati macar ca dupa nastere sa luati legatura cu un psiholog care sa discute cu ea, poate o ajuta, sau un preot, depinde care sunt optiunile si preferintele voastre ca familie ( si ale ei, bineinteles). Cred ca durerea este imensa!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
DarkBendis spune:
Nici nu gasesc cuvinte, nici nu exista cuvinte care sa aduca alinare
Si eu si sotul meu ne gandim la voi, Pusyketa si Andrei...tatic... Brenda...cei dragi...Vom aprinde o lumanare pentru puiutul mic
Brenda, ti-am trimis un PM. Offf... cea mai trista zi... de muuult timp
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"