Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (119
Raspunsuri - Pagina 3
miereamara spune:
Porumbita, si al meu era mai putin activ ziua, mai ales cand eu eram activa. El avea show seara si noaptea.
Ariya, da stiu ca miscarea ajuta, deja m-am ridicat din pat de ieri si acum ma misc f bine. Imi dau pastilute pt gas si vad ca au inceput sa functioneze.
Revin, tb sa ii dau papa lui Aidan.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
deliafairais spune:
am pus si eu poze cu davidutzul meu pe contul comun, la picasa.
am o minune de bebel!
Alina1976 spune:
Buna fetele,
Porumbita, pentru cos exista saltea speciala (de fapt este o saltea care se poate folosi si la carucior si la cos). Se gaseste in magazinele Prenatal (eu am gasit la Prenatal-ul din Carrefour Feeris-Baneasa). NU ITI RECOMAND sa pui paturi sau alte de'astea...
Miere, imi pare asa rau sa aud asta.....OFFF . Si eu cred ca e din cauza medicilor...nu e posibil sa-ti faca ce ti-au facut. Sa dea DD sa se faca bine Aidan.
Carmen, felicitari pt examen!! 7 e foarte OK! Important este ca l-ai luat!...iar de fazele alea de 3 lei...ce sa mai zic...Romania :-(
S-a nascut minunea SABINA-MARIA
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
bebelusi spune:
Roxana esti sigura de Tantum Verde?????Ca am cumparat azi si deja am luat o pastila desi pe prospect scrie ca nu se ia in sarcina....dar nu mai pot. Eu pana acum nu am luat nici o pastila ca nu sunt de acord, nu am luat nici macar un paracetamol. Am vazut ca voi ati mai luat, dar eu nu sunt de acord.....
36+ Vlad Mihai
AMR 4 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Porumbita spune:
bebelusi prea multa paranoia strica
nu stiu de tantum verde dar paracetamolul si multe alte chestii sunt ok in sarcina.... de ce sa te chinui si sa te amarasti cand ele iti pot usura starea?
alina merci, o sa ne uitam acolo sa vedem ce dimensiuni sunt ...
brendamitran spune:
Buna ziua!
Sunt sora pusyketei.
Va scriu pentru ca simt nevoia sa ma descarc.Astazi de dimineata,in jurul orei 3,pusyketa s-a trezit din somn si a constatat ca i s-au rupt membranele si ca pierde lichidul amniotic.
S-a imbarcat cu sotul spre spital,toate bune si la locul lor.....
Numai ca.....la spital s-a aflat nenorocirea.Andrei este mort!
La momentul de fata,nasterea decurge normal,nu vor sa faca cezariana ca sa scape mai repede de chinurile unei nasteri tragice.
Mai nou,la Cantacuzino,nu mai au voie sa intre medicii decat cei care sunt de garda.Astfel incat,doctorita care i-a urmarit sarcina nu ne poate ajuta in nici un fel.
Medicul de garda care a intrat de dimineata refuza sa-i faca si eipdurala,cica trebuie ca nasterea sa-si urmeze cursul firesc.
Suntem indurerati cu totii,mai mult simt ca nu pot sa scriu acum,va rog rugati-va sa fie bine ea,daca copilul nu mai poate fi.Poate gandurile voastre bune vor ajunge acolo,pana la ea,si ii vor da puteri.
Va multumesc!
P.S.Maine dimineata era asteptata la spital cu bagaj cu tot,pentru a naste.Joi a fost la control si era totul ok.Aseara copilul misca!
Nu stie nimeni ce s-a intamplat!
brendamitran spune:
Inca ceva: va rog mult,nu-i telefonati si nu-i trimiteti sms-uri acum.Nu stiu daca ar fi in stare sa suporte.
Cred ca sunt suficiente gandurile voastre!
Porumbita spune:
Doamne Dzeule....
imi pare atat de rau!!!!!!
cuvintele sunt de prisos!!!
vroiam doar sa zic ca acum 4 ani si ceva cumnata nasei mele a patit la fel, luni control, totul ok, miercuri era programata cezariana *40s si 2 zile) si acolo au constatat ca bb era mort; tot nastere normala a avut ca sa nu i se limiteze optiunile pe viitor la nr de copii (acum are doi, unu de 2 ani jumata si unu de 6 luni, ambii prematuri 35 respectiv 32 de saptamani, dar perfect sanatosi);
pt ingerasul mititel
of Doamne!!
Selene_Bunny spune:
brenda, am intepenit pe scaun... Mi-au dat lacrimile...
Transmite-i, te rog, pusyketei, ca suntem alaturi de ea in aceste momente cumplite pentru orice mamica. E o incercare teribila, cand va putea vorbi despre asta, noi vom fi aici, sa o ajutam macar cu suportul nostru moral.
Nu cred ca pot spune mai mult pentru a-i alina durerea. Imi vine sa ma duc intr-un colt si sa trag un plans.
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
ariya spune:
Deci sunt fara cuvinte!...Dumnezeule mare....Spune-i ca suntem alaturi de ea....nu am efectiv cuvinte...
Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 36+Miguel Adriano
AMR 2 SAPTAMANI