Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (119
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
bebelusi spune:
Brenda iarta-ma ca te intreb asta dar nu se stie ce s-a intamplat???de ce seara a fost ok si a doua zi ....36+
Vlad Mihai
AMR 4 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Anuc spune:
Nu stiu de ce raspund la subiect pentru ca nu am cuvinte sa spun ce simt...Numai dumnezeu o poate ajuta sa treaca peste aceasta incercare grea...Nu ma pot opri din plans...
Brenda, nu se poate sa o lase sa sechinuie asa...cum sa mai poata sa nasca natural dupa ce i s-a intamplat? de ce-o pedepsesc mai rau?? nu inteleg...
Dumnezeule, ai grija de familia lor!
Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (36+)
brendamitran spune:
Pentru ca,daca bebelusul a murit din cauza unei infectii (inca nu se stie cauza),in cazul unei cezariene ar putea sa se infecteze si mama.Pe urma,ei considera ca trauma unei taieturi si a recuperarii ulterioare nu ii mai este necesara pe langa trauma actuala.Asa,naste normal si se termina desi,ce-i drept,si mie mi se pare inuman sa lasi o femeie sa munceasca sa aduca pe lume un copil mort.
u in ultimul rand,au pus si motivul ca in urma unei cezariene nu va mai putea face copii decat peste doi ani,ceea ce nu prea ar fi recomandabil.Sau,depinde.....
Epidurala cica ar cauza hemoragii in cazul unui bebe mort,de aceea nu s eface.....
Si tot asa,la fiecare intrebare exista un raspuns!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Leditia/Leditia.jpg)
Leditia spune:
Am intrat sa vad cum e Miere si Aidan si daca a mai nascut cineva si citesc despre pusyketa si plang intr-una.Nici n-am cuvinte,sunt socata,e atat de nedrept.N-o sa inteleg niciodata de ce se intampla asemenea tragedii,de ce Dzeu permite asa ceva..
Brenda,imi pare rau de rau,pur si simplu plang in nestire si ma doare sufletul pt ea si pt bb.Iar idiotii aia nu-s dr,nu-s oameni..cum o pot lasa sa se chinuie in halul asta si mai ales sa nu lase pe nimeni la ea.Sunt revoltata!Nu vreau sa-mi imaginez ce e in sufletul ei..si singura acolo..Doamne..
Sunt alaturi de ei si ma voi ruga pt sufletelul acela mic...Nici nu mai am cuvinte...imi pare atat de rau..
POZE CU NOI de David Christian
BillyBilly spune:
miere am citit povestea, STIU CUM E cu bb mare si dureri cu frisoane, anestezia fara efect...patii si eu, dar mai putin. Tu ai fost o mamica super-tare chinuita Bine ca s-a terminat si refacerea este in progres. o sa te simti din ce in ce mai bine de-acum incolo. Lpatele mie mi-a venit din ziua a 5-a, picioarele s-au desumflat in cateva zile, odihneste-te si hidrateaza-te. O sa fie si bb bine, bine ca au depistat din spital problema, era mai rau daca ajungeai cu el acasa si nu stiai ce are... Trebuie sa ai curaj si putere in continuare si sa te pui repede pe picioare, ca la asa un flacau si male si flumos
, o sa ai nevoie de toate resursele.
am vazut pozele, tare frumos baietelul vostru, sa va bucurati de el!!
ledi Davidelul tau se ia de manuta cu Ana-Maria mea...aceleasi faze cu patutul, aceeasi dilema si la mine...si nu ma coafeaza deloc solutiile cu lasat bb sa planga, plang si eu cu ea . Are oroare de patut, cand isi da deama ca-i in el, parca am pus-o pe jar!
naty ma bucur ca ti-a revenit laptele, cand se mai inflameaza vreun san pune copilasul insistent la el, este cea mai buna pompa.
just furia laptelui a doua oara?? bine ca s-a terminat
brendamitran spune:
Plecam spre spital! Dilatatia e maxima si se pare ca nu mai dureaza mult.Speram sa putem intra la ea macar dupa nastere!
Rugati-va pentru noi!
oanaq spune:
Of Doamne! Mi se pare incredibil ce s-a intamplat, parca nu e real. Pusiketa ma gandesc la tine, sa fi tare! E nedrept si crud. Mie imi place sa cred ca dincolo de orice exista o explicatie, mi-e greu acum sa gasesc explicatie pentru ce s-a intamplat.Miere si la tine ma gandesc, esti o mama minunata pentru ca nu te lasi batuta si nu te plangi, Aidan are un model in tine. Toata admiratia pentru tine si pentru nasterea ta pe care am urmarit-o pas cu pas. Ma rog pentru Aidan sa fie sanatos. 38+
florinela79 spune:
Sunt mamica de martie, dar mai trag cu ochiul la voi, din cand in cad...am aflat de tragedie .... Doamne Dumnezeule....nu pot sa deschid gura, nu pot sa zic nimic, sunt muta. Sa-i ajute Bunul Dumnezeu, ma ror din suflet pentru ea.
Pusyketa
Mieresa ai grija de bebe, multa sanatate si recuperare grabnica.
31
fbruma
flowerbee spune:
NU POT SA CRED ASA CEVA! SUNT IN STARE DE SOC! NE RUGAM LA DUMNEZEU CA SA LE DEA PUTERE PARINTILOR SI FAMILIEI SA TREACA PESTE ACEASTA TRAGEDIE.
PUSYKETA, BRENDA, FAMILIA INTREAGA A ACESTOR TINERI INCERCATI, SUNTEM CU SUFLETUL ALATURI DE VOI.
Oare cum o pot lasa medicii sa se chinuie? La ce medic este? La ce spital? Trebuie sa se sesizeze cineva.
Bee38+
AMR 2 zile!!!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!