Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (119
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crisspy/crisspy.jpg)
crisspy spune:
Naty - mersi de raspuns. Intr-adevar eu intrebam de Galactogil sau Galafor. M-am gandit ca o sa-mi iau dupa nastere sa vedem daca am nevoie.
Micola eu si acum iau Elevit, este drept cam 1 pe saptamana. Pana in saptamana 32 am luat in fiecare zi, numai ca doctorita vazand ca am luat deja 20 kg pana atunci mi-a zis sa le mai raresc. Mai ales ca de atunci am inceput sa iau fier si calciu.
Ii tinem pumnii lui Jasmi si sa auzim de bine maine. Ledi transmite-i incurajarile noastre.
Miere nici nu stii ce bine mi-a facut vestea ta de astazicat ma bucur ca Aidan nu are meningita. Sper din tot sufletul ca micutul sa nu aiba nimik si sa puteti pleca linistiti acasa impreuna in curand.
La multi ani Ledi pentru beietelul tau frumos
Asparagus felicitari pentru micutul Lucas, sa cresteti mari si sanatosi.
Eu cred ca ma bag la culcare, este drept cam devreme, dar ma simt tare, tare obosita. Vestea de azi m-a daramat pur si simplu, nici nu vreau sa ma gandesc ce este in sufletul bietei mamici. Nu fac altceva decat sa ma rog ca piticul meu sa fie bine ...
La fel toti bebeii si mamicile din odiseea noastra si nu numai...
Crisspy 35+ sapt
Razvan Andrei
AMR 5 SAPTAMANI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
andre_ea spune:
Am reusit si eu sa pun cateva poze cu Ilinca, la semnatura "Prichinduta".
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
![](al9leacer.gif)
Delu Prichindelu'
Prichinduta
bebelusi spune:
Micola se iau prenatale pana nasti si chiar si dupa, desi eu personal nu am mai luat de vreo luna....sa nu ma certati dar nu imi place sa inghit pastile. Analizele mi le-am facut de curand si se pare ca mi-au iesit bine, sper sa fie ok.
Miere ma bucur ca nu are meningita, o sa vezi ca va fi bine in continuare.
Lisa asa este, ai dreptate.
Asparagus sa iti traiasca ingerasul si recuperare rapida amandurora. Doamne fetelor prin ce ati trecut, va dati seama ca de multe ori ne certam cu mamele noastre si mai ridicam tonul la ele uitand prin ce dureri au trecut pentru a ne aduce pe lume. Eu zic ca de acum incolo sa ne gandim de doua ori inainte de a le supara...
Andre ce scumpa e Ilinca, m-a dat pe spate pulovarasul ei roz. Este ca un ingeras.
Fetelor, eu maine la ora 10 plec catre Brasov sa imi vad ingerasul ca nu l-am mai vazut de la 29 de saptamani. Avem control. Sunt asa de curioasa sa vedem ce ne spune nenea doctor.36+
Vlad Mihai
AMR 4 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
ariya spune:
Miere ma bucur ca vestile sunt bune!bravo,de-abia astept sa citesc vestea ca va duceti acasa ,sanatosi,in sfarsit!
Asparagus,felicitari!!!!
Naty ma doare osul,ma doare intre picioare,ma dor taieturile si merg ffff greu...simt ca mor,iar noaptea e un cosmar!sunt nervoasa de nu vrei sa stii din cauza durerilor...efectiv,nu mai suport!offfff....te pup
Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 36+Miguel Adriano
AMR 2 SAPTAMANI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
pusyket, suntem alaturi de tine si ne rugam pentru sufletelul lui Andrei si refacerea ta. cuvintele sunt de prisos
lisa79 spune:
aryia,felicitari pt nume,e foarte frumos!
39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
brendamitran spune:
M-am intors!
Andrei s-a nascut in jurul orei 19.....cu cordonul ombilical in jurul gatului! Se pare ca tragedia s-a intamplat in ultimele 2 zile.....mai exact,azi-noapte as spune eu,.caci aseara Andrei misca.
Suntem daramati,Raluca(pusyketa) e bine din punct de vedere fizic,mai ramane sa ii remontam psihicul.
Incep insa intrebarile pentru noi: acum 3 zile cand a fost la control,nu a putut face ecografie,caci era aglomeratie la ecograful de la clinica.Ei,pe nevazute asa,doctorita i-a dat sa ia calciu si i-a spus luni dimineata sa se prezinte cu bagajul la spital....
Aflu acum ca acest calciu provoaca niste contractii (care nu sunt ca si contractiile naturale ale unei nasteri normale,ci un pic fortate).Aceste contractii provocate se fac numai sub monitorizare medicala....deci,posibil ca Andrei sa fi patit nenorocirea exact datorita acestui calciu....nu vreau sa fac afirmatii.....asteptam totusi necropsia.
In afara de toate astea,pot sa va spun ca l-am vazut..........un copil superb....absolut superb!
Dumnezeu sa aiba grija de sufletelul lui!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miereamara/miereamara.jpg)
miereamara spune:
Asparagus, felicitari pt Lucas! Sa fie sanatos ca asta e cel mai important dintre toate! Din pacate nici eu nu pot vedea pozele!
Andreea vai ce fetita frumoasa ai! Si ce par are! Al meu e chel in frunte si are par mai mult si lung la spate. Am uitat sa va spun ca e un lungan, 53.5 cm a avut la nastere!
Aryia, si mie imi place numele ales! Multumesc fetelor pt sfaturile legate de cezariana, offf...cat am vrut eu sa evit si tot acolo am ajuns, dar parca am avut o presimtire,mai tineti minte ca v-am povestit ca am visat cu doua zile inainte ...legat de cezariana.
Offf,ma gandesc numai la saraca Pusiketa, mai sunt ceva vesti de la Brenda?
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
Brenda, bine ca s-a terminat totul. chiar daca a fost ingrozitor de dureros si pentru tine, multumim ca ne-ai tinut la curent. suntem in continuare alaturi de Raluca si de tine.... daca pot ajuta cu ceva te rog anunta-ma. multumesc
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Daiopri/Daiopri.jpg)
Daiopri spune:
Pusyketa sa va ajute DD sa treceti peste durerea asta. Andrei pui mic sa te odihnesti in pace.
Eu sunt in stare de soc. Era destul ceea ce se intampla la miere si acum si asta.
Ca si celelalte mamici care mai asteapta deja imi vine sa merg la dr sa ii zic sa nasc sa pot avea copilul in brate.
Nu mai am rabdare si nu ma mai asteptam la asa vesti.
Azi nu e ziua mea cea mai buna.
Numai vestile de la miere ma bucura si vestea unor noi licurici.
Felicitari asparagus.
Miere, cum am mai zis el are infectie ceva oricum de la travaliu si stres. Si al meu a avut putin de ne-a tinut vreo 2 zile in spital, dar el inghitise lichid cu meconiu. O sa fie bine. Trebuie. Tinem pumnii.
La noi a luat foc podul pe care mergeam noi la sv. Nu se stie cat e de rau afectat si ce o sa se intample, dar totul se complica. Zau ca daca nu ma apuca nasterea noaptea sau in wk tati nu are sanse sa ne prinda.
Partea buna e ca eu nu mai merg la sv (la timp), dar visele mele de odihna s-au dus. Cumva trebuie sa mearga sotul cu transportul in comun si eu sa incerc sa duc motanul la scoala. Da cine stie cat si cum sunt eu in stare. Sau alta varianta sa ma ajute prietenii cu motanul si sotul sa plece cu masina da cine stie cum o sa fie traficul, caci de la noi din oras sunt 3 poduri care trec in partea unde lucram, si erau mereu super aglomerate. Acuma cu unul inchis e jale. Si daca il inchid de tot e si mai si. Sper sa fie ok si sa fie problema doar o zi/sapt ceva.
Aseara mi-au mai facut niste prietene un baby shower, iar azi e altul la nasi. Dar sunt deja franta si nici nu mai am chef de nimic. Vreau sa imi tin puiutul in brate!
Doamne ajuta.
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png