Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (119
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
asparagus, felicitari pentru Lucas, sa fiti sanatosi toti trei!
Jasmi, tinem pumnii pentru maine sa fie totul foarte foarte bine
Lisa, da, alea sunt contractii.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
iuliacris spune:
Draga Brenda, sa-i dea Dumnezeu multa putere si sanatate Ralucai sa treaca peste tragedia asta nemaipomenita. Suntem toate cu gandul la ea si ne rugam pentru sufletelul lui Andrei.
Jasmi, tinem pumnii...
Asparagus, felicitari pentru bebe Lucas, sa va aduca multe bucurii!
Miere, bine ca n-are meningita, poate pana la urma nu e asa grav cum parea. Bine ca e voinicel si poate lupta mai bine impotriva infectiei.
Tu fi tare in continuare, o sa fie bine pana la urma.
Anca, Lisa curaj, sunteti pe ultima suta de metri...
POZE
Iulia 34+ Carla Maria
Alina1976 spune:
De abia asteptam sa intru sa vad ce ati mai facut si cand colo....citesc TRAGEDIA...e GROAZNIC!!
Mi-au dat lacrimile instantaneu...DOAMNE AI GRIJA DE SUFLETUL MICUTULUI SI DE MAMICA LUI SA TREACA REPEDE PESTE ASTA!!!
Nu cred ca exista durere mai mare pe lumea astea decat sa-ti pierzi copilul!!
Pusyketa, Brenda si eu sunt langa voi cu sufletul si ma rog pentru bebe Andrei! D-zeu sa-l odihneasca si fie ca sufletelul lui sa vina din nou in burtica la mami.
Miere, bine ca nu e meningita. Ma gandeam si la voi ce faceti si cum sunteti. Ai grija de tine si lasa ca o sa vina si lapticul, nu te stresa tare ca bebe Aidan simte si vrea ca mamica lui sa fie tare pentru el si el o sa se faca bine repede
Bee, Bebelusi, Lisa, Anca......va rog nu va stresati, stiu ca vestea groaznica pe care am aflat-o azi va face sa va ganditi la voi si bebelusii vostri dar trebuie sa fiti optimste si sa nu aveti ganduri din astea negre...o sa fie bine si foarte curand o sa va tineti minunile in brate...va rog eu stati linistite, o sa fie bine
Asparagus, FELICITARI
Nici nu mai stiu ce am citit...m-am bulversat de tot cu vestea asta...
S-a nascut minunea SABINA-MARIA
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
brendamitran spune:
Multumesc mult pentru gandurile voastre bune! Multumesc ca ati fost alaturi de noi.
Va doresc copii minunati,sanatosi si sa va bucurati de fiecare clipa alaturi de ei....uite,sunt asa de pretioase clipele astea...
Nu va mai scriu,e bine sa va pastrati optimismul si tonul vesel.
Multa,multa santate!
Si va multumesc din suflet inca o data!
lisa79 spune:
roxana multumesc.tocmai am mai avut una
!
39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
bebelusi spune:
Brenda poti sa ne scrii in continuare, suntem alaturi una de alata atat la bine cat si la rau pe acest forum. Vrem sa stim in continuare cum este Raluca pentru ca este cel mai tragic lucru care se poate intampla cuiva. Sunt convinsa ca va conta pentru ea sa stie ca suntem alaturi de ea si ca nu o parasim cand are cea mai mare nevoie de noi.
Roxanaz sa stii ca eu te sunasem astazi sa iti spun de tragedia despre Pusyketa.36+
Vlad Mihai
AMR 4 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Alina1976 spune:
Selene, Ledi, LA MULTI ANI!!!!
Sa va traiasca bebelusii si sa se faca mari si frumosi si cu mult noroc in viata!!
Dariuta, multe pentru implinirea primei ei lunite
Davidutu', multi pentru implinirea primei lui lunite
S-a nascut minunea SABINA-MARIA
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
bebelusi spune:
Ledi Selenuta, "La multi ani!" sa va traiasca ingerasii, sa fie sanatosi si papaciosi. 36+
Vlad Mihai
AMR 4 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/DarkBendis/DarkBendis.jpg)
DarkBendis spune:
Brenda, si eu si Niall suntem alaturi de Raluca, de sotul ei, de intreaga familie. Ar fi trebuit azi sa o felicitam pe mamica...acum vom aprinde o lumanare pentru Andrei ... offf...
Noi suntem cam departe... dar daca putem ajuta cu ceva.. cu orice... te rog spune-ne
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
Brenda daca mai poti si ai dispozitie chiar am aprecia daca ne-0ai mai da vesti despre Raluca. multumim inca o data
Lisa, poate ar fi bine sa le cronometrezi totusi.... intra pe www.contractionmaster.com
Patricia, da, multumesc, frumos, am vazut apelul prea tarziu ca eram la volan si cu handsfree-ull descarcat. sa stii ca sunt sigura de tantum verde, ca ma tot intrebai daca sunt...nu imi permit sa recomand nimic daca nu sunt sigura... mai ales gravidelor si copiilor