Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (119
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
anca_ spune:
bebelusi, asa cum au zis fetele, cand iti coboara burta se vede cu ochiul liber...in plus respiri mai usor, si te simti un pic mai usurica, dar cel putin la mine, e f incomod de stat jos, se atinge burtoiul de picioare
Asparagus, felicitari! Sa fie sanatos bebe Lucas si sa va bucurati de el!
andre_ea, am vazut si pozele cu Ilinca, e f draguta! Si numele imi place si mie f mult.
Daiopri, vorbeste cu pisoiul atunci sa vine seara sau in weekend! Distractie placuta la baby shower!
Lisa, tine-ne la curent cu contractiile! Uite iti scot si niste agitate, poate azi e ziua cea mare!
Eu tocmai am venit de la inca o plimbare in parc, l-am scos si pe Alex putin cu bicicleta...e o zi superba afara, numai buna de nascut cum zice sotul...contractii am si eu multe si dese, dar nu sunt dureroase...cel putin nu tare, se simt numai in fata si daca ma misc cedeaza...mai asteptam. 39+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
anca_ spune:
miere, bine ca nu e meningita! Doctorii au vreo banuiala legat de ce infectie ar putea fi? Multa bafta si sa vii cu vesti bune de la analize! 39+
anca_ spune:
Leditia, La multi ani! lui David, a trecut o luna, nici nu imi vine sa cred...A luat mai mult de 1 kg, a crescut f bine! Inseamna ca noptile nedormite nu au fost in zadar!
Jasmi, multa bafta si te asteptam cu vesti bune! 39+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/DarkBendis/DarkBendis.jpg)
DarkBendis spune:
O zi trista...
dar ce bine ca vin si vesti bune...
Ce bine ca Aidan nu are meningita! Miere, ma bucur pentru voi! De-acum, tot mai bine o sa fie... si o sa vina si lapticul, o sa vezi. Lichide multe, odihna cat cuprinde, si va veni si lapticul pentru frumosul tau Fantastic ca ai reusit sa ramai in spital, eram sigura ca se va putea. Sanatate multa in continuare!
Jasmi, tinem pumnii, dar o sa vezi ca o sa fie bine maine!
Lisa, Anca, tineti-va bine ca se apropie momentul!
Asparagus, multe multe felicitari
Dariuta, LA MULTI ANI !
David, LA MULTI ANI!
Mamicilor, sa va traiasca puiutii si voi pe langa ele
Daiopri, enjoy the baby-shower (si sa ne spui ce ai primit frumos )
Fetelor, o zi ciudata... ar fi fost atat de frumos azi daca ... off...
Azi-noapte a nins... prima zapada anul asta. Socrii din Londra au venit in week-end la noi... multe poze... cadouri (niste hainite atat de frumoase pentru bebe mic!)... povesti... bebe mic a fost super-alintat (ia ghiciti cine nu a vrut sa doarma in patut toata noaptea trecuta!) si taaare i-a placut. Acum incarc pozici... sper sa ajung sa pun link-ul in seara asta.
O seara buna va doresc la toti si la toate
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
cami_antonia spune:
FETELE SUNT TOTAL CONSTERNATA SI PLANSA SUTA LA SUTA .... ESTE CEVA CRED CA F GREU DE IMAGINAT .... BRENDA MULTUMIM DE STIRI SI PLSSSS MAI SCRIE-NE CA NU NE POTI LASA ASA ... NE GANDIM LA VOI ... LA RALUCA SI ;LA TOTI /.... DUMNEZEU E MARE SI POATE VA AJUTA SA TRECETI PESTE ACEASTA NENOROCIRE ....
JASMI draguta mea sora ... dar ce s-a intamplat???? poate te sun maine sa aflu mai multe ... tin pumnii ... si DOAMNE AJUTA SA FIE TOTUL BINE 36+
ANTONIA IOANA
AMR 4 SAPT
[disco
Camelia
bebelusi spune:
Cami, Rox, nici voi nu aveti somn???Ma enerveaza de mor nasul asta de nu ma lasa sa dorm.
Rox oricum sa stii ca imi e mai bine cu gatul, ma mai supara o nara infundata tare dar gatul nu mai ustura asa de rau. 36+
Vlad Mihai
AMR 4 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
crisspoliss spune:
va citesc si eu de dimineata, dar asa o depresie am bagat ca nu mi-a mai venit sa scriu deloc............imi pare tare rau de Pusycheta, sper sa reuseasca sa-si revina in curand din tragedia asta.
Asparagus, felicitari ptr bebe Lucas..si tu ai avut un travaliu extrem de lung, ma bucur ca esti bine si optimista si cu bebe in brate.
Miere, sigur va fi bine cu Aidan..in curand o sa-l iei acasa, sa vezi cum o sa uiti de toate nenorocirile astea din spital.
Eu am stat toata ziua in pat, abia am dormit azi noapte, ca ma durea gatul de am crezut ca innebunesc, si azi mi-e cam rau, sper sa-mi treaca raceala asta ca numa de ea n-am chef.
Daiopri, tin pumnii sa fie totul ok si cu tine...si distractie placuta la babyshower.
Lisa, sa-mi zici daca nasti, ok?
Crisss 38+
bebelusi spune:
Crisspoliss tu cum iti mai tratezi gatul ca si pe mine ma omoara. iau tantum verde si vad ca ma mai lasa, dar am senzatia ca e ceva de moment 36+
Vlad Mihai
AMR 4 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/DarkBendis/DarkBendis.jpg)
DarkBendis spune:
Am pus pozici noi pe mailul comun
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
lisa79 spune:
nu nasc azi sigur,am si dormit,contractii nu mai am sau nu le mai simt...asa ca asteptam. eu nu ies niciunde,e frig si nu am nici un chef. m-am saturat de frig!
39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora