Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (119

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Doamne Sfinte! Acum am vazut ... nu am cuvinte! Pusyketa suntem cu sufletul alaturi de voi si ne rugam sa va ajute Domnul sa treceti peste suferinta asta cumplita! Brenda, te rugam sa ii transmiti toate gandurile noastre si daca o putem ajuta cu ceva sa ne spui.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Doamne ce pot sa vad, plang ca o nebuna si nu ma pot opri, este strigator la cer...nemernicii, numai in tara asta de rahat se poate intampla orice, oricand, oriunde ca nu conteaza...Dumnezeu sa va aiba in paza

Bogdan GabrielDoamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Naty, a venit Badiu. Am nascut pe 9 pentru ca era el de garda. A fost langa mine cand mi-a fost rau si mi-a facut bine moral.
Lui Tudor ii place f. mult de surioara lui, toata ziua o pupa. Azi insa, i se pusese pata pe bibe al fetei, ca vrea el sa-l bea.
Doar azi i-am dat fetei completare pentru ca am constatat ca nu prea am si fata ar fi stat numai agatata de san. Sper totusi sa imi revin.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Pusyketa ...........Doamne ajuta sa-ti revii repede..

Miere, ai incerede in Dumnezeu ca totul va fi mai bine!

38 + cu !
AMR 3-4 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Fetelor, voi mai luati Elevit (sau alte vitamine prenatale)? Ca au am uitat sa-l intrebe pe doctor, desi stiu ca zicea ca sa iau toata sarcina, si chiar si in timpul alaptarii. Dar acum nu l-am mai intrebat..

38 + cu !
AMR 3-4 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

jasmi tinem pumnii! ledi daca vorbesti cu ea transmite-i din partea mea sa nu se streseze asa de tare. Sti cate griji mi-am facut eu cu intarzierea de crestere si uite ca totul a fost bine. Sau ai un nr. de telefon sa o sun eu?

miere Slava Domnului ca nu e meningita! Si bine ca ramai cu el in spital, ar fi fost groaznic pentru tine sa pleci acasa si sa il sti pe el acolo

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

incerc din rasputeri sa nu imi pierd optimismul. e tare greu. sper din tot sufletul sa treaca Pusyketa cat mai repede peste asta.
miere,ma bucur ca in sfarsit rasare soarele pe strada ta. o sa fie bine,sa vezi de acum inainte ce BOND vei avea cu micutul Aidan! fii puternica!

sincer! de abia astept sa o nasc ,sa o am in brate si sa se termine totul cu bine. pe mine ma doare burta,dar asa sageti in partea de jos...rau tare,dar nu constant,pt cateva secunde buneee,in tot timpul asta e tare ca o piatra si grea. o fi contractie? am mai gasit dop pe chilot...oooof,da Doamne,sa trecem cu bine peste asta!

fetelor,trebuie sa ramanem optimiste,doar suntem odiseea ANTISTRES!!!
sa fim unite si optimiste pana la capat. un pentru fiecare!

39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty

jasmi tinem pumnii! ledi daca vorbesti cu ea transmite-i din partea mea sa nu se streseze asa de tare. Sti cate griji mi-am facut eu cu intarzierea de crestere si uite ca totul a fost bine. Sau ai un nr. de telefon sa o sun eu?

miere Slava Domnului ca nu e meningita! Si bine ca ramai cu el in spital, ar fi fost groaznic pentru tine sa pleci acasa si sa il sti pe el acolo

NOI

Naty,a ramas ca o sun eu maine sau imi da ea de veste imediat ce poate.Bebelusha are o intarziere de 3 saptamani si ar fi din cauza placentei..insuficienta placentara,insa nu stie cauza acestei insuficiente.Stiu ca si tu ai trecut atunci prin clipe grele si cred ca fiecare din noi ar fi ingrijorata de o asemenea situatie.Va tin la curent.Eu am incurajat-o si cred c-o sa fie bine.Bebelusii recupereaza fantastic si afara.Sa fie sanatoasa,asta conteaza.
David deja are 53 de cm si 3700 si s-a nascut cu 2600g(din spital am plecat cu 2500) si 46 de cm.Azi a facut o luna.(la multi ani sufletelul lui mami si la multi ani si Dariei lui Selene)Asa ca sunt foarte optimista in ceea ce o priveste,insa ii inteleg ingrijorarea.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

in sfarsit am revenit si eu la viata si va pot scrie.

Astazi dimineata la ora 5:45 s-a nascut Lucas prin cezariana de urgenta.
Momentan sunt intr-o stare euforica, n-am crezut ca pot experimenta atata fericire deodata.

Sa va povestesc:
Am avut exact acelasi parcurs ca si Miere.Ieri dimineata la 6:15 mi s-a rupt apa in somn.

LA 7 eram internata fara contractii. Pana pe la pranz am primit pastile pentru inducere,

contractiile incepusera sa fie semnificabile. LA 3 dupamasa am primit ultima tura de

inducere, perfuzie cu Oxi...nu mai stiu cum se numeste exact. Din acel moment am inceput sa

am contractii puternice de tot. Dupa cateva ore insa eram dilatata doar 2 cm. In acest

punct am cerut epidurala. La inceput a mers ok, durerile s-au mai diminuat dar nu de tot.
LA 12 noptea aveam 6-7 cm, pe la 2-3 dimineata eram dilatata complet. Incepand cu miezul

noptii insa epidurala n-a mai prins si am avut dureri greu de descris.
Din pacate dilatatia n-a folosit la nimic, caci Lucas nu putea cobori in bazin. S-a prins

cu capsorul undeva deasupra bazinului si n-a mai putut cobori deloc.
La 5 dimineata, in dureri infernale, printre urlete si gemete, doctorii mi-au zis ca nu mai

putem sta asa, caci nici eu nu mai aveam putere deloc, si oricum nu se intampla nimic.
Asa incat am facut cezariana de urgenta, si asa a vent Lucas pe lume dupa 24 ore de

travaliu.
A fost o noapte de cosmar, dar cand ni l-au pus pe Lucas in brate in sala de operatie am

uitat de toate.

Avem 2980g,la 38s+2, 53 cm lungime si APGAR 9.

Eu n-am avut probleme cu anestezia partiala, nu am nici ameteli nici dureri de cap, doar

normalele dureri de la operatie. Acum cateva ore m-am dat jos din pat, si n-a fost chiar

capatul lumii. La toaleta am putut merge fara probleme, ceea ce este cica foarte bine.
Laptele inca nu mi-a venit, dar sper sa nu mai dureze mult.

Poze cu Lucas puteti vedea aici:

http://picasaweb.google.de/Photos.by.Arek.and.Ioana/_Lucas_born_18_01_2009?authkey=1LT9w2g1

Wq8&feat=directlink

Pusiketa, mi se rupe inima cand ma gandesc ce trebuie sa simti in momentele astea. Suntem

alaturi de tine!

Miere, o sa fie totul bine, ai sa vezi!

Multi pupici la toate mamicile si gravidutele si multumesc pentru incurajari si gandurile

bune!

Ioana
mamica fericita de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

felicitari Ioana! sa iti traisca puiutul!
e bine sa vezi vesti bune,multumim!
pozele din pacate eu nu le pot vedea,nu le deschide picasa!
refacere rapida si cat mai mult laptic si bb necolicios

39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput