Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (119

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

pusiketa, brenda...........

Mami de fetita si de baietel 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Am intrat si eu putin sa va citesc si nici nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat..

Pusyketa, cuvintele sunt de prisos acum! Iti doresc multa putere sa treci peste aceasta tragedie! Noi suntem cu gandul la tine!

Miere, cu siguranta trebuie sa vorbesti cu un avocat..oricum nu ai ce pierde. Multa sanatate lui Aidan! O sa iti fie greu sa il vezi in spital in urmatoarele zile, dar va trece si asta! Pt lapte este un ceai care se cheama Mother's Milk, il gasesti la Walgreens, sau chiar si grocery stores pe la ceaiuri sau la sectiunea organice.

La mine contractiile alea dureroase inca nu au aparut, in schimb a coborat burta, vizibil, simt presiune mare in zona pelviana, parca ma taie cand ma ridic sau ma intorc in pat, si mai noi si in zona rectala (scuzati descrierea). Acum citind despre pusyketa m-am cam speriat, stau tot timpul atenta sa il simt pe bebe, abia astept sa nasc si sa imi tin baietelul in brate.

Lisa, la tine ceva semne?

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Anca dar chiar iti dai seama cand iti coboara burta??? Ca eu tot pana in gat parca o simt. Daca nu te superi imi descrii putin cum iti dai seama? Mersi

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Anca dar chiar iti dai seama cand iti coboara burta??? Ca eu tot pana in gat parca o simt. Daca nu te superi imi descrii putin cum iti dai seama? Mersi

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

pai se vede cu ochiul liber... asa mi-a zis toata lumea... la mine e vizibil ca a ma coborat, dar nu suficient

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

OK atunci probabil ca voi vedea. Mie inca de la inceput imi spunea lumea ca am sarcina joasa, asa ca dupa ei nu ma pot lua. Dar o sa astept sa observ eu. Mersi

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

In primul rand se vede cu ochiul liber,iar daca pana acum simteai ca iti rupe coastele, nu o sa mai simti nici o durere in zona respectiva.O sa-ti dai seama cand iti coboara burtica.

Pusycheta cuvintele nu-si au rostul acum..Suntem alaturi de tine.

Roxana

Liliana38+ Brianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Am intrat sa citesc despre Aidan, si am ramas fara cuvinte.
Pusyketa, iti doresc multa putere sa treci peste aceasta tragedie. Sper ca la ora asta totul s-a terminat.

Miere, o veste buna?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Rog fetele care se ocupa de listuta sa rectifice numele fetei mele,e Carla si nu Clara.
Multumesc!

Cautind o bucatica de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Vestea buna e ca nu are meningita, mai ramane sa asteptam alte teste pt herpes??!! (eu mi-am facut analiza asta si este negativa,...in fine, ei vor sa ia cauzele prin eliminare). Lichidul (sper sa nu spun prostii) de la punctia lombara e ok, bebe face tratament in continuare cu trei feluri de antibiotice pana joi sau vineri. Are si un pic de icter, dar nu problematic.
Pe mine ma externeaza azi "oficial", "neoficial" raman in spital cu el, in aceeasi camera, este extraordinar personalul de la neonatologie, atat m-a ajutat cu copilul si cu tot ce am avut nevoie, toata lumea ma compatimeste.
Sunt optimista, trebuie sa fie bine, am avut si momente mai low, am plans toata noaptea si nu am putut dormi,mi-e ciuda ca nu am lapte, dar incerc sa trag cu pompa ...ce sa va mai spun, sunt super, super umflata de la anestezii, lichid acumulat in sarcina, perfuzii...

Inca o data Brenda, multa putere Pusyketei, sa dea Domnul sa treceti cu bine peste incercarea asta!
Jasmi, multa bafta si curaj, suntem alaturi de tine!

Va pup!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Hello!

miere imi pare asa de rau ca trebuie sa treceti prin asta ... Multa, multa sanatate lui Aidan si tie multa putere.
Mie lapticul mi-a venit repede, a doua zi dupa cezariana la Nadia, dar la Ioana de abia a patra zi. Precis la tine e vorba si de stres si de oboseala.
Cu gazele - eu am luat inca din spital carbune, nu stiu daca se gaseste si la voi, dar daca da, sa iti iei, e super bun. Si multa, multa miscare.

ariya frumos nume!
Unde zici ca te doare jos? Pe mine ma durea rau de tot pe osul pubian si se pare ca era din cauza uterului intins peste vezica.

bebelusi poti sa pui lamaie in ceai. Eu beau chiar limonade, ca imi plac tare mult.
Cu cerceii - intr-adevar, eu nu am mai purtat de loc. Sincer, nu ma deranjeaza, mai ales ca am parul peste urechi si oricum nu s-ar vedea.

crisspy tu intrebai de Galactogil/Galafor?
Eu votez pentru Galactogil, care mi se pare super bun. La mine Galaforul nu are nici un efect.

Eu am dormit muuuult. Azi noapte ne-am trezit la 4 si apoi la 7 la papa, dar dupa m-am culcat langa Ioana si am dormit pana la 10. Si acum dupa masa am dormit cu Ioana de la 5,30 la 7,30.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput