Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 3
aelita spune:
DAVID-felicitari pt primul dintisor !!!!!!!!
MISS ,si la Sofia dura o luna pana iesea,de cand se umfla gingia,dureri,kk,...
Andres nu stiu ce are de gand
ca nu i se vede nici urma de dinte,si face 8 luni ...Sofia la 7 luni avea 2 dinti iesiti,deci pe la 6 luni a inceput sa se vaite.
lenesul asta mic,nimic .
mi se par umflati caninii,dar e foarte rar sa iasa intai aia.
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
bratafel spune:
Miss felicitari pentru dintisor si Bravo ca a papat tot piureuasul!
7 luni
POZE 5-6 luni !!
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
Adriana_78 spune:
Buna seara si de la noi!
Miss, la cati mai multi dintisori frumosi, sanatosi si nedurerosi!
Si ce frumos rade si mananca!
Am citit si ce-ai scris despre nastere la cap. celalalt - sunt de acord cu tine. Si va doresc ca in curand sa aveti nopti bune!
Cleo, colegul ala al tau chiar vorbea serios? nu ca barbatii nu s-ar pricepe sa creasca un copil, da la el parea ca doar pt. bani s-ar baga la asa ceva.
Laura, noi aveam bilete cump. la Paris pt. martie anul trecut - eram in 7 luni si n-am vrut sa mai zbor, nu vroiam s-o las pe Lara atatea zile singura (desi ea e mare) si nici nu vroaim sa zbor cu burtoiul cel mare asa asa des -- totusi pe de-o parte imi pare rau, ca vroiam sa vad Parisul -- da, asa sunt eu, vreau si fara copii, da nu pot nici fara ei![]()
Daria_Ioana, mai cauta! nu e usor sa gasesti o persoana potrivita din prima. Bona de care povestesti era de cosmar, dupa prima vizita as fi trimis-o acasa.
Cheama mai multe persoane, mai intai pt. cateva ore si vezi cum sunt, cum se comporta cu copiii, etc.
Adriana
Magdone spune:
Buna fetele,
Nu stiu ce sa mai fac dar nu mai apuc deloc sa intru sa mai citesc ce scrieti, d-apoi sa mai si scriu ![]()
Nu va suparati pe mine ca nu apuc sa fac si eu un conspect cum faceti voi, vreau sa-i raspund repede lui Leeloo2004 pana nu uit.
Leeloo2004, nici nu stiu de unde sa incep...o sa-ti scriu asa pe puncte ce scrie in evaluarea care ne-a facut-o dr.. Faza e ca nu ne-a pus un diagnostic, a ramas ca in pom..Razvan s-a purtat si tare bine cat fost acolo la doctor, dr a ramas asa confuza ca sa zic, ca nu i s-a parut nimic anormal.
Parerea mea este ca acestor copii le trebuie mai multa atentie decat de obicei, trebuie sa se ocupe cineva de ei mai mult, in fine ...hai ca sa n-o mai lungesc, uite aici:
1. limitarea perioadei de lucru pentru evitarea frustrarii legate de teme, activitatile trebuie sa fie scurte si variate pentru a-l ajuta pe copil sa-si mentina atentia
2. acasa folositi un ceas, pentru a-l ajuta sa termine un lucru, o activitate, de ex ai 5 minute sa faci cutare. La Razvan merge f bine chestia asta. Pauzele trebuie sa fie scurte si sa contina activitati nu prea stimulative fata de activitatea care o facea.
3. mai poate fi de ajutor o lista pe puncte cu ce are de facut care sa fie pusa pe bioroul copilului si pe masura ce termina o activitate o bifeaza.
4. locul de joaca, de activitati sa fie f curat, de ex, daca lucreaza la masa si face o chestie, atunci pe masa trebuie sa fie doar lucruri ce folosesc acelei activitati, restul il poate distrage.
5. trebuie sa te asiguri ca a inteles exact ce are de facut, si il pui sa repete sa vezi daca a inteles.
6. copilul trebuie laudat si recompensat cu activitati ce-i plac lui iar perioada de timp marita pe masura ce comportamentul se imbunatateste.
6. un copil la varsta de 5- 6 ani trebuie sa lucreze max. 10-30 min la o tema (daca are teme de la scoala) pe zi, nu mai mult pentru ca este frustrant.
7. treburile casnice mai pot fi o chestie care sa ajute, de ex il pui sa te ajute la ceva si apoi il recompensezi cu ceva care-i place.
cam aste e, dupa cum observi toate recomandarile astea sunt mai mutl pentru copii de scoala, nici lui Razvan nu i se prea potrivesc, dar cateva merg. iti spun ce merge la noi f bine: chestia cu timerul, ai atatea minute sa te imbraci sau sa te speli pe dinti, etc si se executa, cu lista de activitati pe care le bifam, si mai merge f bine metoda 1-2-3 Magic, din cartea aia a lui Thomas Phelan.
Sper sa-ti fie de folos, poate ca exprimatrea e cam nu stiu cum, ca le-am tradus fugitivo. Sa-mi spui daca nu intelegi ceva si poate vorbim mai in detaliu, ma bucur ca am cu cine discuta pe tema asta 
Oricum despre medicamente nu stiu ce sa-ti spun, nu are nimeni cum sa va oblige sa ii dati, nu? sau cum e? ca aici nu te obliga doara daca vrei tu si oricum se dau la copii mai mari de 6 ani
fuug
pupici
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adriana_78 Buna seara si de la noi! Miss, la cati mai multi dintisori frumosi, sanatosi si nedurerosi! Si ce frumos rade si mananca! Am citit si ce-ai scris despre nastere la cap. celalalt - sunt de acord cu tine. Si va doresc ca in curand sa aveti nopti bune! Cleo, colegul ala al tau chiar vorbea serios? nu ca barbatii nu s-ar pricepe sa creasca un copil, da la el parea ca doar pt. bani s-ar baga la asa ceva. Laura, noi aveam bilete cump. la Paris pt. martie anul trecut - eram in 7 luni si n-am vrut sa mai zbor, nu vroiam s-o las pe Lara atatea zile singura (desi ea e mare) si nici nu vroaim sa zbor cu burtoiul cel mare asa asa des -- totusi pe de-o parte imi pare rau, ca vroiam sa vad Parisul -- da, asa sunt eu, vreau si fara copii, da nu pot nici fara ei Daria_Ioana, mai cauta! nu e usor sa gasesti o persoana potrivita din prima. Bona de care povestesti era de cosmar, dupa prima vizita as fi trimis-o acasa. Cheama mai multe persoane, mai intai pt. cateva ore si vezi cum sunt, cum se comporta cu copiii, etc. Adriana |
Nu vorbea serios, era doar o gluma cu gust amar la adresa firmei care si-a anuntsat angajatii ca incep pashii de faliment. Prietenul asta al nostru va fi unul din ultimii disponibilizati, rand pe rand luand si atributele de facturier, casier, recuperator de bani, i-au redirectionat si fixul pe mobil, sa fie si secretara.... noi am zis ca ii luam cadou mop, ca nu si-a gasit inca altceva si o sa faca si pe femeia de serviciu acolo. Mai nasol, e, ca acu 1 an, cand s-a angajat, a avut o idee tare, si a cerut lui domnu senator, un contract de genu: in caz de disponibilizare, sa ii dea prima: 6 salarii(sau 3..sau 12, ceva de genul - ca a vazut ca senatoru nostru e nesimtit). Directoru senator i-a acceptat, au batut palma. Acu, cand i-a adus aminte ca sa lichideze socotelile, senatoru l-a facut albie de porci.
MissP, acu cetesc mai atent, din urma, aveti dintsoc??? David este

!!! vine primavara si au ieshit iepurashii in germania!!!!! poa de la asta o fo mai mariit! acu ar trebui sa treaca perioada uracioasa. si la fiica mea, dupa ce a ieshit dintii, a inceput sa treaca la impresii mai bune, prietenie cu linguritsa, s-a terminat mushcatu, gata trezitu din ora in ora, s-a terminat si diareea. Cred ca si la DAVID asta a fo marea lui suparare: dintsocii! si culmea, cei de jos nu sunt f. vizibili, ii mai acopera cu limba, si poa de aia ti-a scapat ochiului vigilent de mama.MissP, oricand poti trimite. Vine verisoara mea lunar la buc. cu mashina, mai e si sora ei aici, care pleaca periodic acasa, asha ca e cum lua si duce. si a gasit bebe mic, cu 6-7 luni mai mic ca puii nostri, caruia ii vin numai bine, le poarta in 1-2 luni, imediat de la noi. La unele familii e de mare ajutor. M-a impresionat enorm cand mi-a povestit Laura cat de necajiti sunt, ca abia si-au tras curent electric la casa... parca nu am fi in 2009. Dar la tsara, unde nu au serviciu, unde lucreaza el cu ziua, si sa nu uitam Electrica are nishte preturi nesimtite pt orice lucrari... initial am zis ca e exagerata povestea, am dat un google, si am mai gasit nishte povesti asemanatoare, cu situatii unde ii punea sa plateasca si stalpii de pe strada, nu numai din curte ajungandu se la facturi de cateva mii de euro, si o eschivare de responsabilitati intre Electrica si primarie, din care trag tocmai oamenii cei mai simpli. Uof. Iar ma ia gand de emigrare.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
iulia83 spune:
seara buna. noi am fost putin la cumparaturi, sunt maaari reduceri la fox kids si asa imi plac hainutele lor...am luat cateva hainute fetii, printre care 2 perechi de pantaloni pt 6-12 luni si ii sunt mici
nu-i intra la fund. ma apuca dracii. n-am rupt etichete, sper sa mi-i schimbe maine. nici nu pot dormi la noapte de oftica ca asa superbi sunt, sper sa mai aiba marimi mai mari 

daca nu, teapa mea. oricum eu sunt vinovata ca imi vad copilul mai mic decat e in realitate. mastodoanta lu mama.
miss - pai Daviducul ce face, papa sau rade? e un dulce. foarte practica canuta aia gradata..numai in romanica noastra ciuciu chestii ingenioase/folositoare/etc..etc...
i-am luat iara jucarii. acum e entuziasmata, dar maine...
nu mai am naiba unde sa le pun...
va las, ii fac baie si bag somn
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
Poze noi
Povestea nasterii

MissParker spune:
Fete dragi,
Inainte de a va lasa cu un
pe obrajori la culcare si sa va doresc o noapte buna (si mie la fel
), vreau sa va pun un link pe care eu l-am bagat la Favorite si ma unge pe inima sa citesc pe acolo. Va rog luati-va timp si mergeti si voi pe el:
http://www.naturalchild.org/
In special subtitlul mi-a mers din prima la inima: "Copiii reflecta modul cum sunt tratati". Cat adevar!
Noapte buna! Si iubiti-va mult copiii! Si aveti grija ca ei s-o simta!
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.
Pentru mamicile anti-vaccin sau cu copii vatamati in urma vaccinurilor: ne intalnim www.jabs.org.uk/" target="_blank">AICI.
mihaser spune:
Salut!
Aelita multumesc frumos si tu ai doi ingerasi...mi-a placut de Sofi cum il sampona pe fratior
, iar piticul...iti vine sa-l papi cand ii vezi ochisorii mari si frumosi. La multi ani Sofiei si sa creasca mare! 
Nicole am vazut flacaul de 7 luni si maaareee de 9 kg jumate!
Miss multam de link! Io chair o sa ma benoclez...ca bine zici tu despre "Copiii reflecta modul cum sunt tratati" ca o mami cu experienta se esti de-acum! 
Va pupez! Noapte buna!
www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!
Alysh spune:
Buna seara dragele mele,
I-am facut baitza lui Vlad care de cateva seri se petrece in cada mare impreuna cu tatal lui, nu va spun cate e de fericit, ar sta acolo cu orele, se joaca cu un racusor care inoata spre el, o buburuza care sare prin apa, niste ratuste si un calutz de mare care inoata pe sub apa.
Taica-su face cu el scufundari, adica, da, azi l-a bagat la fund sa vada cum reactioneaza
, i-am zis ca are o pb la CAP, vrea sa-l supuna pe Vlad la tot felul de probe de barbatie de la 8 luni, ii lipseste o doaga, altfel nu-mi explic. In fine...cert e ca Vlad e in al noualea cer in cada mare, uita de mancare, de tot....
Laurita
, ce tot spui tu acolo, iubita? Ca nu mai pleci? De ce? Nu inteleg....esti stresata ca ramane cu socrella? Iubita, du-te linistita, n-ai sa poti sta cu el 24h/24 si nici toata viatza clipa de clipa. Du-te si relaxeaza-te ca ai nevoie dupa perioadele de sarcina, nastere, lauzie, stat numai cu bebe....ai sa vezi , iti incarci bateriile si vei fi ca noua, tot pt el. Gandeste-te ca faci asta pt el si pt cuplul vostru. Si ramai o mama la fel de buna, mai buna chiar.
In privinta premergatorului, eu deocamdata ma tin tare, m-au tot amenintat si pediatra si Stef (care stii ca e departe de a fi prudenta intruchipata) sa nu ii iau asa ca sper sa rezist fara sa innebunesc la activitatile de explorare ale lui Vlad si cele de lansare a obiectelor in spatiu.
Cred ca daca e folosit rational, nu e nici o pb cu premergatorul.
Miss, :
1) BRAVO pt dintisor!
2) Bravo pt noaptea buna
3)Bravo pt piureiasul dupa care David s-a lins pe boticul scump
(se vede ca invat am ajuns sa scriu ba cu liniutze, ba cu enumerari, in curand cred ca o sa bag niste idei principale![]()
)
Gabitzam, noi chiar ti-am urmat exemplul si l-am trimis pe Stef sa-i ia cadou lui Vlad in ziua aparitiei dintisorului, nu stiu, dar mi-a palcut f mult ideea. Si sotul meu s-a conformat mai ales ca in dimineata marii descoperiri saream amandoi in sus de bucurie, parca cine stie ce se intamplase. Avea copilasul nostru primul dintisor si ne-a facut mare placere sa urmam si noi ideea cu cadoul.
Aelita
DAnicris, intrebai de jucarii.....noi i-am luat in ultimul timp jucarii muzicale, telefon (si fix si mobil
) cu multe butoane si muzicute, pian, chitara, carti din carton gros cu animale, cam astea il incanta acum. La jucariile de plush nici nu se mai uita cu exceptia ursului mare care il fascineaza uneori. Si oricum prefera clar telecomanda de la televizor, telefoanele noastre, adica alea adevarate, cheile, cursurile mele, cartile din biblioteca, cremele mele, sticlutza de vigantol, betisoarele de urechi, tubul de bephanten, astea sunt "JUCARIILE" lui preferate.
Vlady
Reallaura spune:
Am venit si noi de la restaurant, am fost si la film- Tradatorul, super film, mi-a placut.
Sunt tare incantata- si in felul asta raspund si Aelitei-ca mi-a papat bine baiatul azi! Uuurf, ca tare ma panicasem! Cum i-ai facut lui Andres fasolea verde, pasata???I-a placut??
Aelita Sa stii ca si mie mi s-a parut ca sunt mai umflati caninii, eram sigura ca aia dau primii…
Am uitat ca aveam de scris Cadinutei, da iubita, dragostea e oarba..nu puteai sa fii decat oarba..numai ca uneori avem noroc alteori nu. NU e nici o tragedie, cel mai important e puiul tau, nimic altceva nu conteaza deocamdata…cu ajutorul lui Dumnezeu, toate vor fi bine
tare tare.
Miss felicitari pentru dintisori sis per ca ceasul sfarsitului de puseu bate la usa!!
Bai e o comoara puiul tau, am vazut filmuletul…
Danicris mie mi s-a parut interesanta masuta de la Mothercare comandata de Gabitza…vreau sa caut si eu ceva de genul asta.
Andrada super dispozitivul de molfaiala. Pai sa vezi ce scandal am de fiecare data cand ii pregatesc masa de dimineata ca nu-I las cotorul prea mult..o sa-I cumpar si eu!
Andree poate totusi apare un dinte de vreme ce a aavut si febra! Eu asa inclin sa cred… ce frumos ca v-ati vazut cu Diana_d pozici nu ati apucat sa faceti???
Cleo eu nu vreau piept prea mare. Vreau micut asa…![]()
Adriana asa sunt si eu…sa stii…acum zic ca plecam, in momentul urmator ca nu, eu nu pot…sunt si eu curioasa daca o sa reusesc…ah, iar cu zburatul, nu mai zic, cand eram gravi nu am vrut sa zbor – ca sa nu stresses copilul si am refuzat sa plec la CLuj in interes de serviciu…
Lasa ca o sa vezi tu si Parisul!!
Mihaser ma intrebam pe unde esti. Cum a fost la Herculane?
Iulia eu zic ca o sa-ti schimbe hainutele..si mie imi plac de la FOX, eu i-am luat de Craciun de acolo, dar pentru 18 l ca sa le poarte cand trece frigul...deci sper sa-i fie bune!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE