Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus, fetele.
Mama ce mai scrisesem si ce eroara imensa mi-a dat la sfarsit … Uof, sa ma-nvat minte sa salvez ce scriu. Acu’ sa-mi amintesc ce scrisesem.

Mdaaaa … pai noi nu prea avem noutati, doar ca adormim mai greu, inainte la tzatza in 5 minute faceam nani, acu’ ne jucam cu picioarele, cu sosetele, cu paturica, cu parul mamei, cu bluzita, etc., obosim si mai tare, ne enervam … Sambata mergem si noi la medic la controlul de 7 luni, la Bucuresti ca in Buzau nu avem unde. Nu ca nu ar fi pediatri, DAR …

Fetelor, voi ce jucarii le mai luati la pitici ca as vrea sa mai cumpar si eu cateva insa nu mai stiu ce sa-i iau. Sa vedeti ce-mi face sotu’ ca mereu imi spune ca sunt deja prea multe. Eeeee, ce stie el

Elenuca, super este Eliza’s website, iar Lizuca este mi-nu-na-ta, o placere sa-i vezi albumul. Superbe poze, bravo.

Alex@Sara, multa sanatate mamei tale.

MissParker, consider absolut normal comportamentul cameleonic al lui David in functie de starile tale, si Rasfatzel este la fel, eu evit pe cat posibil starile de nervozitate si iritare in prezenta lui. Si cum stau non-stop cu el … vreau-nu vreau trebuie sa fiu cu zambetul pe buze, daca ma vede trista se intristeaza si el instant. Hai Miss, cu putere si rabdare inainte ca mai e putin pana trece perioada asta mai greuta si sa vezi ce ne-om rade privind in urma. Cred ca o sa ne fie dor.

Doloress, vad ca Patrick doarme bine in leagan. Da’ ce te faci daca se obisnuieste asa, pana la ce varsta este recomandat leaganu’ ala ?

Andreap, Sara inca mai sta in scoica ? Rasfatzelu’ meu se ridica in fundulet, mai-mai sa pice din ea asa ca i-am pus interdictie.

Piggy, de ce ai ales libero ? Sunt mai buni decat pampers ?

Alysh, mi-l si inchipui pe Vlady in 4 labute asteptand cumintel in fata usii sa iasa mami de la baie. Ce scumpete !

Cadina, sa ai toata puterea din lume si muuuuuuulta sanatate sa-ti cresti puiutul.

Bratafel si Iulia83,multumim pentru pontu’ cu norisorii. Habar n-aveam.

Daria_Ioana, nu-mi vine sa cred ce citesc despre individa asta de care povestesti, asa-zisa bona care nu face aia, nu face ailalta insa fumeaza intr-o casa cu doi copii, vrea sa fie servita (si nu cu orice), etc. Nici de copii vad ca nu avea grija. Doamne, cum te-ai abtinut sa n-o dai afara din prima ? Am o curiozitate : cat pretindea pentru serviciile pe care NU le facea ?

Cleo, super faza cu Zidu’ Plangerii.

Reallaura, ai mare dreptate cu mirosu’ la pampers. Ia sa incercam si noi altceva …

Pupam mladitele si mugurasii, iar pe mamici le imbratisam. Pa.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Ne mai primiti????
Nu am mai scris demult ca sunt tare necajita cu papatul.Eric a papat foarte ,foarte greu zilele astea.AM tot dat vina pe dintisori,dar degeaba,inca nici urma de vreunul!A facut febra si tot nimic.nu stiu care e baiul!In schimb tot ii apae dermatita pe obrajori,nu stiu ce sa ma fac.Am pus-o si pe mama sa se intereseze in Franta ce e de facut,dar numai de la 2 ani este medicamentatie!
Si inca o scuza pt absenta mea a fost ca ne-am redecorat casa.
AA uitatsem sa va zic.Au fost in vizita la noi Diana_d cu puiutul ei si asa bine s-a intele s cu Eric s-au jucat de numa numa,isi molfaiau unul altuia jucariile!
Nu am reusit sa citesc nimic in urma asa ca va rog sa ma iertati!
La multe lunite CRISTIAN ANDREI, RARES SEBASTIAN, SARA ELENA !!

Pupice ca s-a trezit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

CLEO se ridica asa cu sacul,in picioare ??? haha si ea aplauda

ALYSH-ce scump,face deja "pa-pa"!!!

CADINA-imi pare nespus de rau ca treci printr-un divort,si mai ales ca suferi si nu stii de ce s-a intamplat asta...Nimic nu e intamplator,si poate ca te asteapta ceva mai bun la capatul tunelului,ceva ce te va face sa uiti perioada asta..Dar stiu ca pana atunci mai e,pana atunci tu traiesti zi de zi cu intrebarile fara raspuns...si nu pot decat sa iti doresc multa putere sa treci peste perioada asta grea ,sa-ti svrangi puiul in brate si sa mergeti impreunamai departe ! esti o femeie puernica si ai sa reusesti,si la final o sa fii mandra de tinede cate ai reusit sa faci singura ! Ai grija de tine !

MIHASER-ce copii frumosi ai !

MISS-oricum ar fi rasul tau,menit poate sa ascunda fetita chinuita de demult,ai un ras minunat !
si David la fel.
el o sa fie el insusi ,ai sa vezi,nu te teme! lucrurile sunt atat de simple daca le lasam sa curga de la sine .ai sa vezi cat de usoare sunt in timp.
eu am fost slaba mereu,incerc sa ma tin de programul de mancare
dar am o problema:nu mananc daca sunt singura(copiii cu piureul lor nu se pun ca insotitori ,doar le mananc resturile din blide si gata )

ca sa nu cada din pat,eu la Sofia puneam o aparatoare din plasa cu cadru de aluminiu,se pune si se scoate usor .ea dormea in patut,dar dimineata o luam la mine cateva ore,si puneam aparavoarea aia.cand ne trezeam o strangeam si o puneam dupa usa. sigur au si nemtii.
cand incepe sa se ridice in picioare nu prea mai e buna,ca se ridica pe ea si cade peste ea . e buna doar cand doarme,sa nu se rasuceasca pana jos.

GABItA-ai niste baieti frumosi foc !
am vazut si pozele din ianuarie-ce mare a crescut Raducu si ce pulpite are ! si pozele de la craciun...
aveti balansoar ca al nostru,sau cel putin husa,cu broscutele..

REALLAURA-cum mai sunteti? mananca ?

iar am mesajul inceput de cateva ore si netrimis..
intre timp am facut curat,mancare pt noi,mancare pt Sofia ,piure pt Andrés,cam toate au la baza azi fasole verde cu pui .sa vedem daca lui ii place.

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andree27

Ne mai primiti????
Nu am mai scris demult ca sunt tare necajita cu papatul.Eric a papat foarte ,foarte greu zilele astea.AM tot dat vina pe dintisori,dar degeaba,inca nici urma de vreunul!A facut febra si tot nimic.nu stiu care e baiul!In schimb tot ii apae dermatita pe obrajori,nu stiu ce sa ma fac.Am pus-o si pe mama sa se intereseze in Franta ce e de facut,dar numai de la 2 ani este medicamentatie!
Si inca o scuza pt absenta mea a fost ca ne-am redecorat casa.
AA uitatsem sa va zic.Au fost in vizita la noi Diana_d cu puiutul ei si asa bine s-a intele s cu Eric s-au jucat de numa numa,isi molfaiau unul altuia jucariile!
Nu am reusit sa citesc nimic in urma asa ca va rog sa ma iertati!
La multe lunite CRISTIAN ANDREI, RARES SEBASTIAN, SARA ELENA !!

Pupice ca s-a trezit!

Hai sa vina si la voi pofta de mancare. Poa e o perioada nefomista...
diana_d este cealalta mamica single mother de la noi de pe forum?

fetelor, am fo in Unirii, ca sunt reduceri, sa imi caut pantofi. Si mi-am luat sutiene. Care nu erau la reducere . Dar tare e greu sa fii cu tsatse mari , nu inteleg fetele care vor piept prea mare. 75D, se gaseste prea greu, si nici nu sunt prea incapatoare; 75E nu exista .... noroc de sutienele de bumbac de la Triumph. Costa cat o pereche de pantofi!!!~

edit: pt discutiile cu Pampers, am impresia ca ne sufoca, cam la fel ca la Danone. Pediatra mi-a mai zis ceva de genul "ma deranjeaza ca noua, romanilor, prea ne baga toate pe gat". Am avut de la targuri, primite monstre, sample-uri, cate un scutecel de la Huggies. Si se pupau mult mai bine cu formatul fetei mele: lungi si mai slabutse - elasticu bun, si sus - f. lat, si in jurul piciorului, si am zis: asta e, de-al naibii, si iau altceva.

o soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

La Multi Anisori sarbatoritilor de astazi CRISTIAN ANDREI, RARES SEBASTIAN, SARA ELENA !

Danicris mie Libero mi s-au parut ca se strang mai bine pe langa corpul Ilincai, tin mai bine pipi si kk...pe langa Pampers kk isi facea loc...si in plus ma enerveaza atata reclama la Pampers de parca ar fi singurele scutece din lume..ca pret nu-s daca e diferenta...

Cadina si Misscate-o floricica pentru voi sa va insenineze ziua

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Hai, ma, felicitati-ne si pe noi careva pentru primul dintzoc!!

Laurita, Danicris, Iulia, eu nu am dat deloc de pampersi fara elastic, se vede clar ca baietii i-au trimis special la Romanika, sa sustina actiunea cu vaccinurile pentru lumea a treia

Andree27, uite ca la noi abia dupa 4 saptamani de chin si de program dat peste cap a aparut abia primul coltisor de dinte, deci vezi ca dureaza mult-mult... La David s-a mai retras dermatita de pe obraji acum, dupa ce i-am scos din nou rahatul ala de cereale cu lapte „Folgemilch“... In schimb lotiunea de la Eucerin nu a dat rezultate bune, desi scrie pe ea ca e impotriva neurodermitei si a mancarimilor cauzate de aceasta... reclama de prost gust... Ce-i dai sa manance? Fa si tu cum a facut inais, redu diversificarea la minimum si o reincepi usor-usor, cu cate un aliment nou pe saptamana, poate astfel se reface si el... Bafta, ca suntem si noi in aceeasi galeata Ce mai face diana_d, cum ii merge? Transmite-i te rog complimente si numai ganduri bune!

Ralu, tot inveti, tot inveti? Mi-e dor de tine!

Sa va arat si cum papa David tot piureiasul

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.

Pentru mamicile anti-vaccin sau cu copii vatamati in urma vaccinurilor: ne intalnim www.jabs.org.uk/" target="_blank">AICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vaaai, Felicia, cat este de dulce cum rade acolo si papa tot-tot, puiul mic Felicitari pentru iepurasul dintzos, daca tu ai vazut prima dintele trebuie sa-i iei un cadou la
De-abia astept sa vad pozele lui David cand va avea doi dintisori in fata. La noi a durat o saptamana intre cei doi dinti, pina au spart amandoi. Acum sunt aproape egali.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

CRISTIAN ANDREI, RARES SEBASTIAN, SARA ELENA

Vreau sa va zic ca am primit asa ceva http://www. bebelusultau.ro/detalii.php?cod=NI01 Aseara i-am pus o bucatica de mar. Asa fericit era daca nu a supt la el iar eu am stat linistita ca nu se ineaca copilul! Acum vreau sa ii pun si banana sa vedem!

Cadina:

Miss Felicitari pentru dintisor! Ma bucur sa aud ca ai avut o noapte mai buna si mai ales ca ti-ai dat seama de unde provine toata agitatia lui. Sa mergi in continuare la terapeut si sa ne povestesti si noua, pt mine una e chiar interesant ce citesc!!! Acum vad ca deja ai mai scris un mesaj! Cum sa nu te felicitam pt dintisor! Vezi, cu asta am si inceput!

Daria _Ioana Doamne ce nebuna!!!! Cum mah sa stai sa ii pui tu masa!!!Ce tupeu, se pare ca ea te angajaze pe tine nu invers. Bine ca ai dat-o afara! Lasa poate gasesti tu pana la urma pe cineva ca nu toate bonele sunt la fel!

Cleo si eu sunt la fel in privinta scutecelor Pampers. Sunt niste nesimtiti, in fine am facut multe promotii pt Procter&Gamble (cand eram studenta), inclusiv la Pampers si stiu cat de porci sunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Andrada, sar'mana pentru pont. Cred ca-l comand si eu, mama ce fericit ar fi sa poata roade o bucatica de mar ... Ii mai dau eu sa molfaie cu gingiuta de la mine dar totul se termina cu plans cand trebuie sa-l iau de la gurita lui.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Miss felicitarii pt iepuras
Azi dupa ce v-am trimis mesajul poate a prins sau nu , lui Cleo dar asa bine a papat!!!Nu zic hop pana nu sar gardul,dar sunt tare fericita!!Diana e bine,sa speram ca pana la urma o sa i se rezolve problemele.MAine mergem pana la ea ca trebuie sa ii duc ceva,un cadoas la Daniel,ca e surpriza,si am sa ii transimit si Dianei toate urarile!
Va pupacim!!!

Mergi la inceput