Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Magdone foarte mumos!

Bratafel felicitari pt noaptea buna, s-o tineti tot asa!

Daria mici nu vrea sa ma gandesc la nervii, disperarea ta de mamica cu puiul bolnav si o cretina care a gasit ea o chichitza. Si mie mi-e sila de tara asta.

Micaela morcov fiert nu a mai papat Robert de mult, de anul trecut , grijile mele vin din 2 surse:1 daca nu pun supo nu face ... am ajuns la aproape 4 zile cat sa mai stau? 2. Cateodata maraie si plange si presupun ca-i burtica, ca deh.. el nu poate spune ce are. Aaaa si 3 de cateva ori dupa mai multe zile avea firisoare de sange ceea ce e de rau, rau. Pup Dariutza, las ca depaseste ea faza asta, dupa ce umple bateriile de mami.

Andreap ma bucur pt vestile bune despre Saruca.

Poze noi
Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna dimineata!
la noi e o vreme de 2 lei, o ceata de nu vezi peste drum... cred ca ne vom plictisi grupa mare azi in casa ...
am mai citit putin din urma (si tot mai am aproape un capitol) si am tot vazut discutii legate de aia 85%. la noi este tipizat (chiar azi s-a dus tati sa depuna iar actele) in care scrie clar:
- angajator (si datele firmei)
- angajat (adica io, cu datele mele)
si apoi ase, sub forma de tabel:
"Luna... (a 12-a luna anterioara lunii nasterii) - venit net - 85% din venit net"
"Luna... (a 11-a luna anterioara lunii natserii)" etc
si tot asa pana la ultima casuta
"Luna... (luna anterioara lunii nasterii)"
In concluzie: nu se ia in considerare venitul in luna in care ati nascut! scrie negru pe alb! nu va faceti probleme, fetele care deja ati depus actele, ca nu va intoarce nimeni, e o idiotenie! bai, sunt fantastici astia, asa o dezorganizare e culmea! offf, m-am enervat

leac sigur impotriva constipatiei: dovlecel fiert. noi ne-am chinuit cateva luni cu constipatia si nimic nu dadea roade. pana la dovlecel. la noi ala e sfant! succes

si acum fug, ca urla

georgiana, de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chinabulina

buna dimineata!

leac sigur impotriva constipatiei: dovlecel fiert. noi ne-am chinuit cateva luni cu constipatia si nimic nu dadea roade. pana la dovlecel. la noi ala e sfant! succes

si acum fug, ca urla

georgiana, de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt

La Robert nu-i sfant. Am incercat dovlecelul..neah...la asta al meu nimic nu-i sfant.

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Sa cresteti mari si sanatosi!

COSMIN, TUDOR ANDREI, PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna dimineata...uffff si la noi a venit constipatia bat-o vina. si chiar ieri mi-a dat o prietena o bucata de dovleac, acum e in cuptor.....sa vedem daca are efect.....

Multumim tuturor pentru urarile de ieri. Am vazut pe aici si mamici care au uitat cand bebebii lor au mai implinit o lunita. Eu si tati nu uitam niciodata. Ne-am casatorit intr-o zi de 25, acum 4 ani si jumatate si in fiecare luna pe 25 noi ne uram la multi ani.Ba chiar e o intrecere cine zice primul. Si cu ziua Deliei e la fel.....nu serbam cu tort ca face rau la sulieta, dar ne amintim mereu.

Ca-eric, si Delia in patutul ei isi tranteste picioarele, chiar si cand e in sacul de dormit....asta e unul din semnele prin care o aud ca s-a trezit....ma duc la toaleta si aud busituri

Nu mai stiu cine ma intreba cum ii dau mamaliga Deliei.....va zic.cu branzica si iaurt, blenduiesc totul si asta-i masa...

Cosmin, Patricia, Tudor-Andrei sa fiti fericiti si cuminti si papaciosi si...kkciosi(ca sa imi iasa rima si ca sa nu va stresati cu constipatia ca tare rau mai e)

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor, am intrat si eu repede repede de la servici. Va pup pe toate si pe toti bebelacii!!!
Noi suntem ok, superbine, eu sufar peste zi fara bebelunika mea, dar ma uit la poze si mai vb si cu ea la tel si compensez seara cand ne lipim una de alta.
In rest alerg ca nebuna vreau sa fie ziua mai luuuuunga sa rezolv si eu mai multe!!!!
Ne-am luat biletele de avion si am rezervat si hotelul la Barcelona, nu mai am rabdare pana atnci!!! Desi nu mai pot de frica cand stiu ca voi zbura cu avionul,
Va pup!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Ylari multi pupici! Bine ca sunteti bine si ca ne-ai scris nitel
Cand plecati? Luati Bebeluna?

LMA Cosmin, Patricia si Tudor Andrei!

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ylari, ma bucur ca esti bine si ma bucur ca ajungeti si la Barcelona [:)}

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Ylari, ne bucuram ca esti bine si ca veti merge in vacanta pe care ati planuit-o. Cu Eva, fara? Asteptam sa ne spui

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Fetelor noi am venit de le Gr. Alexandrescu. Avem nevoie de ajutor si de sprijin din partea voastra.

Deci, medicul a zis ca tb sa poarte o luna niste atele de gips care ii vor tine laba piciorului in jos si spre interior. Sa i le pun noaptea. Tb sa ii facem si masaj. Cel care ne-a facut atelele zice ca e bine sa i le pun si ziua.

Acum, eu stiu ca mai sunt mamici care au avut probleme cu piciorusele puiutilor cand au fost mai mici.
Vreau sa chem pe cineva sa ii faca masaj. O mamica de acolo mi-a dat numarul de tel. al unei kinetoterapeute care cica e specializata pe bebici. Aveti recomandari? cunostinte?

In al doilea rand vreau sa ii iau pantofiori cu taloneta cat mai umflata ca sa ii tina piciorusul cum tb.Cred ca ar fi bine sa fie mai gen ghetuta sa tina piciorul de mai sus. De la ce firma ziceti ca sunt mai bune.

Sunt foarte suparata, ca i-am zis medicului de cateva ori ca mie mi se pare ca tine ciudat piciorusul, iar el mi-a zis ca se regleaza cand va merge. Acum e mai greu sa il imobilizez va dati seama el vrea numai in picioare, de asta ma gandesc sa ii pun pantofiori cand e treaz si vrea sa se ridice.

Mergi la inceput