Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 18
bratafel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui socrate Fetelor noi am venit de le Gr. Alexandrescu. Avem nevoie de ajutor si de sprijin din partea voastra. Deci, medicul a zis ca tb sa poarte o luna niste atele de gips care ii vor tine laba piciorului in jos si spre interior. Sa i le pun noaptea. Tb sa ii facem si masaj. Cel care ne-a facut atelele zice ca e bine sa i le pun si ziua. Acum, eu stiu ca mai sunt mamici care au avut probleme cu piciorusele puiutilor cand au fost mai mici. Vreau sa chem pe cineva sa ii faca masaj. O mamica de acolo mi-a dat numarul de tel. al unei kinetoterapeute care cica e specializata pe bebici. Aveti recomandari? cunostinte? In al doilea rand vreau sa ii iau pantofiori cu taloneta cat mai umflata ca sa ii tina piciorusul cum tb.Cred ca ar fi bine sa fie mai gen ghetuta sa tina piciorul de mai sus. De la ce firma ziceti ca sunt mai bune. Sunt foarte suparata, ca i-am zis medicului de cateva ori ca mie mi se pare ca tine ciudat piciorusul, iar el mi-a zis ca se regleaza cand va merge. Acum e mai greu sa il imobilizez va dati seama el vrea numai in picioare, de asta ma gandesc sa ii pun pantofiori cand e treaz si vrea sa se ridice. ![]() mami de Edvin Sebastian |
Doamne prin ce trebuie sa treceti voi din cauza unor medici neatenti! va tinem pumnii! sa se indrepte cat mai repede piciorusul! eu nu m-am uitat foarte atent la piciorusele Biancai dar m-ai pus pe ganduri...
7 luni
POZE 5-6 luni !!
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
Lorich spune:
socrate pup] noi suntem unii din cei care au avut probleme; dg era talgus valgus bilateral; dar parca scrii exact ce ni s-a intamplat noua, adica exact asa, dr. ne-a dat atele pt noaptea, iar cel care ni le facea ne-a zis sa le punem si ziua; nu povestesc cat plans asa ca am renuntat la pususl ziua - si Robert avea cam 2 -3 luni atunci. In final dr. Jianu ne-a spus ca nu trebuia imobilizat si ca nu mai are nimic (dupa 6 sapt de atele noaptea).
Acum eu ti-am zis povestea noastra, recomandarea mea e sa mai mergi ;la un dr. eventual Jianu asta. Doamne ajuta sa fie bine, iar daca trebuie , noaptea in sacul de dormit poate n-o sa-l incomodeze prea mult pe Sebi. Va pup inca o data si sper sa fie bine!
Poze noi
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
mi_bebelina spune:
Socrate, noi nu am fost in situatia asta insa stiu ca iti este foarte greu. Sfatul meu, la fel ca si al lui Lorich, e sa consulti si un alt medic. Si eu am auzitde dr Jianu ca e foarte bun, nu strica sa auzi si parerea lui.
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui socrate Fetelor noi am venit de le Gr. Alexandrescu. Avem nevoie de ajutor si de sprijin din partea voastra. Deci, medicul a zis ca tb sa poarte o luna niste atele de gips care ii vor tine laba piciorului in jos si spre interior. Sa i le pun noaptea. Tb sa ii facem si masaj. Cel care ne-a facut atelele zice ca e bine sa i le pun si ziua. Acum, eu stiu ca mai sunt mamici care au avut probleme cu piciorusele puiutilor cand au fost mai mici. Vreau sa chem pe cineva sa ii faca masaj. O mamica de acolo mi-a dat numarul de tel. al unei kinetoterapeute care cica e specializata pe bebici. Aveti recomandari? cunostinte? In al doilea rand vreau sa ii iau pantofiori cu taloneta cat mai umflata ca sa ii tina piciorusul cum tb.Cred ca ar fi bine sa fie mai gen ghetuta sa tina piciorul de mai sus. De la ce firma ziceti ca sunt mai bune. Sunt foarte suparata, ca i-am zis medicului de cateva ori ca mie mi se pare ca tine ciudat piciorusul, iar el mi-a zis ca se regleaza cand va merge. Acum e mai greu sa il imobilizez va dati seama el vrea numai in picioare, de asta ma gandesc sa ii pun pantofiori cand e treaz si vrea sa se ridice. ![]() mami de Edvin Sebastian |
socrate, tie si pt restul fetelor, nu pantofior. Gheata inalta, sa prinda glezna. E cel mai safe, cu talpa mai grosuta, dar nu dura.
deja am discutii cu socrii & cumnata, ca ei o sa ia nu stiu ce chestii la fifi, ca alea la care ma uit io is urate etc. Sunt urate dar pun binele inaintea frumusetii. Inclusiv la sandalutse, cu botul inchis, sa protejeze degetselele, si cat mai inalte, gen incaltsamintea de baschet, ca sa dau un exemplu. Asta ajuta sa se formeze frumos articulatia.
cele mai multe probleme se rezolva de la sine, poate de aceea unii medici nu acorda importantsa prea mare; iar masajul ajuta f. mult. dar io nu ash risca sa neglijez.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
chinabulina spune:
buuuun! tocmai a depus tati actele pentru 85%. a intrebat cand intra banii si i s-a spus ca nu se stie exact, probabil iunie-iulie
. acum nu ma gandesc decat ca poate asa avem si noi bani de concediu, ca altfel tare mai suntem cheltuitori 
socrate, imi pare tare rau sa aud ca aveti problemute cu piciorusul. si noi am avut. nu a fost nevoie de gips, i-am facut doar masaj, dupa cum m-a invatat ortopedul. imi pare tare rau ca nu stiu sa-ti dau un raspuns, dar ma intereseaza si pe mine tare informatiile legate de papucei, mi se pare un aspect foarte important
georgiana,
de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt
mihaser spune:
Neata fetele!
socrate tocmai vin de la vecina mea de 1 luna...i-a zis dr ca tre sa-i puna 3 sapt de gips ca are talus valgus...sincer io i-as face masaj si atat...mie mi s-a parut super eficient masajul, iar daca ar fi fost la indemana de mers la dr ce-l recomanda...la el as fi apelat...Eli a stat 3 sapt cu gips, dar era in perioada in care nu se putea ridica in picioare....acum nu as putea sa o chinui cu nimic ptr nimic in lume...Eu sunt fericita ca s-a rezolvat problema, dar ama asa un regret ca nu am rezolvat-o prin masaj...din ce am citit pe net in strainatate astia s-au desteptat si nu mai folosesc gips...Nu dispera ca sigur se va rezolva problema...despre ghetute stiu ca se ia o hartoaga de la medic si se fac mai ieftin...ca ar costa in jur de 3 mil, dar asa costa 1 mil...Si eu cred ca o sa-i fac ghetute din alea lu` Eli...desi am o gramada de incaltaminte ortopedica ramasa de la Cristi, dar asta e!
Va pup si sper sa se rezolve problema repede! 
www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!
Simonix spune:
Neatza si de la noi 
Piticania azi nu a mai plans deloc cand l-a lasat Bogdan la cresa 
Cica din contra, sa ii sara din brate cand a vazut-o pe tanti
Sper sa fie cumintel :)
Si al meu da din labutze la greu :) Eu deja nu ii mai pot schimba pampersul in pozitia culcat ci asa... agatzat, pe o parte, alergat
A propos de pampersi - v-am auzit pe voi zilele trecute - eu folosesc deocamdata pampers si in curand voi incerca Huggies (am uun stoc, merci Esme; Sunt f multumita de Pampers dar am remarcat ca exista o diferenta intre cei din tara si cei de aici - desi sunt acelasi numar, aceeasi serie, au aceleasi desene ... dar sunt altfel aia din tara; Culmea e ca mi se par mai mari, se prind mai prost, sunt mai ciudati. Mda, asta era asa, ca sa comentez ![]()
Esme -
sper sa treci ct mai repede peste experimentele astea urate :)
Mi-Bebelina - frumos ce spui ti acolo despre zilele de nastere - eu sunt chiar the opposite, in sensul ca niciodata nu stiu cand e ziua sotului meu
, niciodata nu stiu de cata vreme ne cunoastem, cand ne-am casatorit etc
Cat despre intentii bune - le-am avut si eu (chestii mai romantice asa) dar mi-a trecut hehe De ex eu mai nou imi tot zic sa nu ma culc fara sa ii dau macar un pupic consortului - evident ca de cand mi-am propus asta am facut-o de vreo 2 ori
Uit ... asta este :)
Socrate - imi pare rau de problemele voastre ... intr-adevar, o sa fie mai greutz acum dar bine ca macar este ceva care se corecteaza. Dar stii, eu niciodata nu m-am uitat la piciorii piticului, adica nu am dat importanta - bine, nici medicul nu mi-a zis nimic ... hmmm...
Oricum... fetelor, in ciuda acestor neplaceri mai mici sau mai mari pe care le avem... eu ma bucur in fiecare zi ca toti bebeii nostri sunt perfecti, sanatosi si frumosi, veseli etc Am mai citit pe forum zilele astea si m-am deprimat cumplit, chiar la odiseea de ian-feb s-a mai intamplat o tragedie, groaznic, nu stiu cum iti poti reveni din asa ceva... Asa ca incerc sa ma bucur de fiecare muc si fiecare balutza a lui Robert
este sanatos puiul ... si odiseea noastra a fost norocoasa pentru noi :) 
Ylari - bine ai revenit !!! Ce frumios ca plecati la Barcemonaaaa :) Noi in concediu plecam in ... ROMANIA

Dolores - mie imi este dor de oamenii din tara si chiar de locuri de acolo, dar nu stiu daca m-as putea intoarce - nu sunt o snoaba sau asa ceva, dar m-am obisnuit sa respir alt aer, sa vad oameni surazatori, sa am incredere in doctorul meu, sa imi placa la spital etc Belgia nu e chiar alegerea ideala pt noi dar... cine stie ce ne rezerva viitorul. Pentru Robert vom incerca sa ne stabilim aici si sa fim mai statornici.
Lori - pupam pe Robertel. Ce chestie cu bebii astia, noi azi ne-am bucurat ca piticul a produs un kk tare
Al meu e pe regim de orez, numai asta vede toata ziua :(
Haideti ca fug :) pupici
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
MissParker spune:
socrate, nu stiu cu ce sa te ajut, dar ma gandesc la voi si va doresc sa fie bine cu piciorusul lui Sebi, poate ajuta o a doua parere, un alt medic... Bafta multa, multa!!!!! 
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.
Pentru mamicile anti-vaccin sau cu copii vatamati in urma vaccinurilor: ne intalnim www.jabs.org.uk/" target="_blank">AICI.
socrate spune:
fetelor pentru raspunsuri. Vedem cum reactioneaza la gips si incerc sa ii fac si eu masaj. Intuitia mea spune ca e bine sa incerc cu masaj, asta am sa si fac. O sa ii caut si eu ghetute ca asa vreau si eu sa ii tina si glezna. Sa vedem unde gasesc.
sunt foarte suparata.Poate exagerez dar asa simt eu. In plus ma enerveaza la culme ca acum cand e mai dornic de libertate tb sa ii fac asa ceva.