Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 16
Doloress spune:
Inais casuta nu e a noastra, noi stam cu chirie in ea. Ne-am permite insa sa si cumparam una mai ieftina, insa deocamdata trebuie sa terminam creditul la masina, as sta prea stressata cu atatea datorii. Oricum casa asta anume, in zona asta nu ne-am permite pentru ca e pe malul apei, langa niste parcuri si niste peisaje superbe, la doi pasi de o statie de tren si cu trenul faci 15 minute pana in centru. Deci, mai este pana se ne permitem asa ceva. Bine, tragand linie cred ca am realizat mai multe aici decat am fi realizat in Romania. Si stiu si oameni veniti in acelasi timp cu noi (cam de 4-5 ani) care si-ar permite si casa asta. Dar noi suntem genul care nu prea agoniseste, ne si place sa cheltuim si sa traim bine. Suntem chletuitorii familiei si nu stiu cum ca ne-am intalnit amandoi, nu suntem nici unul mai moderat.
"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)
Alysh spune:
M-a chiaunit azi Vlad....am incercat sa invat cu el, bineinteles fiasco total....nervi pe el cu toate ca mi-am jurat de la inceput ca nu ma voi razbuna pe el ca nu pot invatat pt master, dar uite ca azi mi-am incalcat cuvantul :(
Da, fetelor si pe mine m-a socat sa-l vad cu priza in mana....priza pusa cu cateva luni inainte sa se nasca ,,,cand ne-am renovat apartamentul si am schimbat tot, inclusiv prize, deci era noua si bine infipta....deci, nu-mi explic. Atentie mare!
LAurita
, inseamna ca asa a trebuit sa se intample, sa nu mai plecati, asa ca relaxeaza-te cum poti ....pt mine shoppingul e cel mai bun factor de relaxare.
Ralu_t, te inteleg perfect ca esti revoltata, nici eu NU SUPORT astfel de oameni, nu-mi dau seama cum pot dormi noaptea, am intalnit si eu specimene de-astea chiar printre prieteni buni sau chiar rude, nu vreau sa ma laud dar imi place sa fiu punctuala, daca spun ca vin undeva doar daca ma imbolnavesc prea grav nu ma duc.....in fine....si pe mine ma revolta ingrozitor astfel de comportamente.
Doloress, ce masa completa ii dai lui Patrick, cate fructe. legume, cata diversitate....m-ai pus pe ganduri...eu i-am dat aceleasi fructe (mar, banana, portocala, mandarina, piersica) si ca, aceleasi legume (vreo 4-5 in total). O sa ma reorientez si eu catre alte fructe si legume.
Leeloo, sanatate multa scumpilor tai baietei!
Socrate, saru'mana de sfaturi, chiar in week-endul asta vreau sa caut aparatori de prize si....daca zici tu ca exista aparatori de usi.
Micaela, off, scumpiza Dariutza parca o vad cum plange ea dupa mami, ce sa facem sunt atat de dependenti de noi acum....si Vlad a avut o perioada cand doar ma intorceam cu spatele si incepea sa urle, nu avem de ales decat sa asteptam sa se mai maturizeze si ei....
Simonix, faceai un bilant pt acum 9 luni, eu pot sa spun asta:
- sunt mai slaba decat eram inainte de a ramane insarcinata si asta ma face ffff feritita, mandra de mine ca am reusit

- sunt fff fericita si fff implinita, avand acest statut privilegiat de mamica
- am sanii lasati :(
- am vergeturi pe sani si cateva vergeturi care vad ca devin mai putin vizibile pe fund :(
Dar per total bilantul e pozitiv
Ah...cum am zis si eu sunt fffff permisiva cu Vlad....il las sa scoata lucruri din sifonier, sa darame sticle de apa minerala, sa dea cu mouse-ul de pamannt, eu il las chiar si pe gresie, sa faca turul casei.....pana acum singura mea GROAZA e PRIZA!
Stefany, 
, 7 mese pe zi???? Eu abia ii dau 5 mese pe zi, cam asa:
6 : lapte
9 : branza cu iaurt sau fructe cu cereale, sau mar cu biscuite (new), branza cu galbenus si iaurt
13 supa cu carnitza si galusti sau piure din legume si carnitza la care adaug o data pe saptamana si ficatzel
17 lapte gol
21 lapte cu cereale
Intre mese: apa, ceai, suc de portocale
Gata fetelor. Nu mai pot corecta, sunt sfarsita, m-am straduit sa va scriu ca mi-e tare greu altfel, dar acum ma duc sa ma prabusesc pe canapea langa sotul meu.
Pup si noapte buna
Vlady
andreap spune:
'seara
Alysh,ma enervezi cu slabitu' tau
..eu declar 0 kg dat
jos....
Daria,off...imi pare rau de Cassie si ca dati numai peste idioti
.sanatate multa.
Laura,joi vreau si eu sa merg..poate ne vedem acolo
Leeloo,sanatate multa tie si puiutilor
Imi pare rau sa aud ca va chinuiesc BBlusii
...eu am scapat de maraieli..sper ca 'puseul' Sarei sa fi tinut 2 zile!bine,mai maraie sia cum,dar din alte motive:vrea numai in brate sa, stea ea in picioare(si eu sa o tin..),vrea telecomanda sau mobilul..in rest,Doamne ajuta,e OK.chiar si mananca mai bine....si am reusit,dupa luni bune de truda,sa-i dau suzeta!!eu sunt tare fericita ca adoarme mai repede,afara are gura ocupata deci nu mai tipa sa traga aer rece...deocamdata suntem la inceput,sper sa o accepte...si sa scap eu de postura de 'suzeta'
..azi chiar a adormit fara sa molfaie la tzatzi!
meniul nostru e cam asta:la 6-7 dimineata bibe(120 ml) sau tzazta
la 9-10 fructe+branza dulce+cereale
la 12-13 legume cu carne sau cu ou
la 16-17 branza cu smantana sau cereale
la 19-19.30 iaurt cu cereale sau cu fructe(da' masa asta nu o prindem in fiecare zi
)
la 21 lapte(cam 150 ml)..cantitatile la piureul de legume sau cereale nu le trec ca sunt...mici..mici.miciiiiii
..da' eu ma bucur si ptr.astea,macar are ceva in burta
somn usor la toata lumea..sper
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
ca_eric spune:
fetelor ce am observat eu..eric tot timpul isi ridica picioarele si apoi sta putin cu ele in sus apoi le tranteste de pat cu zgomot, zici ca bate covoarele, asa suna...
si asta cred ca de la bouncer, ca a invatat sa se legene singur dand din picioare!!!
Mami
de
Eric 30.06.2008
ERIC
iubirea si viata noastra
Magdone spune:
Ia uitati aici cine ne hraneste pe noi.
ca_eric, asa face si Olivia cand o schimb pe masa de infasat ![]()
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
aelita spune:
MAGDONE-ce ajutoare ai la masa !!!!
Super,fetelor,cu programul de masa,asa ne vom orienta una dupa alta .
sa continuam,deci .sa scrie cel putin o mamica pe zi, programul din ziua respectiva,sau ziua trecuta,cu masa copiilor.
asa in fiecare zi ne vom inspira una dupa alta .
Sa aveti copii mancaciosi si cuminti !
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
Adriana_78 spune:
Laura, sotul tau merge la Paris la concertul DM? Noi avem bilete la ei aici in Buc, in mai vin.
Noi plecam 100% in Grecia, pt. copii este superb toata ziua in nisip, apa, aer etc - si adevarul e, ca si eu iubesc marea. Abia astept.
Nicole, ma bucur ca merge bine cu jobul ... si poate apare si o marire de salariu, daca tot ai idei asa bune.
Mult succes in continuare!
Doloress, am vazut leaganul -- ma amuza mereu povestirile tale despre Patrick ref somn si leagan (odata scriai "gata, il iau de acolo ca de-o ora se leaga, i se fac creierii pane
); sau :" e 3 noaptea si stam si ne uitam unul la altul"
- stiu ca nu-i de ras, da' descrii asa bine situatia, parca va si vad ...
Asa e, multi cred ca in afara totul e roz, ca o sa mearga perfect, ca nu se pot lovi de obstacole. Si nu e asa, nu e deloc usor nici in alta tara, insa e asa cum ai zis :"totul e sa-ti alegi acel loc unde acele aspecte negative sa te afecteaza cel mai putin. "
Adriana
cleo78 spune:

alysh,doloress, felicitari pt bilantsuri!!!
de la 2 fete ![]()
simonix, bilantul tau nu imi place, + 9 luni, - 9 luni? aaa, io mai am o shansa, ca am nascut in sapt 42. Mai las 2 sapt burticii sa se retraga ![]()
laurita, imi pare rau ca nu ati mai plecat. vor mai fi si alte, ocazii... ia zi, la Debenhams au facut reduceri la reduceri? ulktima data erau 30% si mi se pareau tot scumpele...
fetelor, peste 1 ora iar conduc. ma duc sa pregatesc papa la fifi.
o
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
gabitzam spune:
ca_eric, si Raducu meu tranteste asa din picioare. Pe masuta de infasat trebuie sa-l tin bine ca aproape face tumbe.
magda, fain ajutor!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
bratafel spune:
neata fetelor!
noi am dormit f bine azinoapte. se pare ca vrea sa mai scoata o masa si anume pe cea de la ora 8-8.30 pt ca mananca din ce in ce mai putin. asta e...vad ca s-a mai calmat deocamdata cu agitatia dar inca e dimineata!!
ca_eric cam asa face si Bianca cu picioarele mai ales cand sta in patut. zici ca il rupe.
Magdone ce frumos o hraneste Razvan pe Olivia!![]()
7 luni
POZE 5-6 luni !!
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png