Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (51)
Raspunsuri - Pagina 6
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Nu vreau sa fiu prima, ca lista sunt mult mai jos. Dar in nici un caz nu vreau sa nasc pe 20 ianuarie, caci ziua e rezervata baietelului nostru, care implineste 4 anisori. ![]() Cocufan buna dimineata! Ale mele printese au fost matinale. Dar tu ce probleme ai? De ce sa nu le poti spune?Monica 29+ , www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me... |
Ayla, imi pare rau ca ai in continuare probleme,iti doresc ca bebelinele tale sa stea cat mai mult la caldurica in burtica si sa iasa la termen ,sanatoase si frumoase

Sa stii ca noi aici vom fi mereu cu gandul alaturi de tine si te vom sustine

27+ cu
MariaVine barza!
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 shasa - ![]() ![]() ![]() ![]() esti o dulce am fost si eu imbracata cu minunatul halat de vreo doua ori pana acum. ultima data trebuia sa ma fi vazut....nu aveam papuci la mine asa ca m-am perindat prin spital in halatul minune si in picioare cu frumoshi mei tenishi de la VansEu eram una dintre adeptele: aspectul exterior imi schimba starea de spirit. la tine poza spune tot ![]() florinela - pai s-ar putea sa fie chiar aceleashi halate doar ca dupa atatea spalari si "dezinfectari" si-au schimbat culoarea 30+![]() poze AMR 10 saptamani ![]() |

si asta chiar e tare cu halatele decolorate, saracele dupa atatia ani si-au schimbat culoarea
27+ cu
MariaVine barza!
alina.n spune:
Fetele am vaz ca ati vb de cum tre sa doarma bebe intr-o parte sau pe spate dar mie nu mi-e clar o chestie , bebe trebuie sa aibe si perna?![]()
Maya off imi pare rau ca ai avut iar pb dar sper ca totul s-a rezolvat cu bine , iti tin pumnii sa stea bb acolo pana la 37 sapt si sa fie sanatos si papacios, ai grija de tine
27+ cu
Maria
Vine barza!
alina.n spune:
vad ca nu mai e nimeni pe aici ..
f
etele cum vi se pare numele Natalia?
27+ cu
Maria
Vine barza!
OlgaTarziu spune:
Ayla mult noroc si ma rog pt voi. Sa stii ca in 20 ianuarie e zodie buna la fetite ![]()
aris eu conduc cate 45, 1 ora 1/2 pe sens. In total pana la 3 ore pe zi. Si luicrez si full time de la 8 la 5. Si am si cointractii dureroase cat duce carul. Concedii medicale se dau aici doar in cazuri cu adevarat grave. A si o sa lucrez si conduc pana pe 20 martie cand voi avea....37 saptamani, asta daca nu nasc pe autostrada intre timp. Dupa ce am avut accidentul cumplit cand eram in 9 saptamani am ajuns sa cred ca e voia lui DD. Pana la urma doar el stie cand se intampla si cum.
shasa spune:
ALINA, este foarte frumos Natalia, chiar imi place f. mult.
Cat despre somnul lui bb...hm...parerile sunt impartite. Unii spun ca ar trebui sa doarma pe spate, altii spun ca este bine sa alternezi somnul pe partea stanga cu somnul pe partea dreapta.
Din experienta mea eu iti spun ca fiecare copil este unic si in functie de felul lui de-a fi iti dicteaza singur ce-i mai bine pt. el. Mie corect mi se pare sa ii alternezi stanga cu dreapta dar in practica nu am reusit asta. Florin plangea ca din gura de sarpe daca il puneam pe-o parte asa ca am renuntat si l-am culcat pe spate...asa era foarte fericit, iar capul nu i s-a tesit doar ca avea parul mai rarut la spate, ca sa nu zic aproape chel. Iar la Teo a fost alta poveste. El statea si pe stanga si pe dreapta dar in ziua in care l-am gasit cu fata in jos

am crezut ca mor si am renascut cand am pus mana pe el si era caldut. Au fost clipe de cosmar
si de atunci nu a mai dormit nici Teo pe-o parte. Deci de multe ori socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.
Cat despre pernuta, este interzisa pana la un an. Din acelasi motiv, daca cumva reuseste sa se intoarca sa nu se sufoce. Hai ca v-am facut capul mare. Deci cel putin in cazul meu...m-am adaptat situatiei si am lasat balta sfaturile.
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Codrin - 28+
Poze la albumul dc
alina.n spune:
Merci Pisik,Shasa
tati a venit cu ideea si imi place si mie,cred ca acesta ar putea fi al doilea nume
ma bag la un film care a inceput pe acasa 
27+ cu
Maria
Vine barza!