Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (51)
Raspunsuri - Pagina 7
Adee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 chiar voi mai conducetzi? ca pe mine toata lumea ma freaca ca sunt prea gravida sa mai conduc 30+![]() poze AMR 10 saptamani ![]() |
Eu inca conduc (in fiecare zi) si sper sa mai pot pana in ultima zi. Mi-am dat scaunul putin mai pe spate si chiar ma uitam ca mai am o palma de la burta la volan, deci sper sa incap inca maxim 2 luni
31+
Arianapoze
florinela79 spune:
Alina, eu stiam ca fara perna si asa am vazut si in carti,
la fel a spus si shasa. Imi plac mult ramele de la foto, ale tale...de unde le-ai luat?
31
fbruma
shasa spune:
Florinela multumesc!
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Codrin - 28+
Poze la albumul dc
shasa spune:
Florinela esti o scumpa
Merci
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Codrin - 28+
Poze la albumul dc
pisigri spune:
ce v-au spus medicii referitor la miscarile fatului? cit timp de nemiscare trebuie sa va ingrijoreze?
if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/
Floric spune:
Ayla, Maya, Carmen si celorlalte fete cu burtici cu probleme 

, mult curaj si rugati/va neincetat. Stiu ce inseamna spital si probleme, e cumplit. Cand astepti ca sarcina sa fie o perioada minunata in viata unei femei, uite ce minunatii traim. Dar, parca simte bb si cand sunt deprimata de spital, face cateva salturi si ma inveselesc, vorbesc cu el si pentru un moment uit.
Fara gand rau pentru fetele care savureaza zilnic contactul cu oamenii, colegi, prieteni...si eu am un gand de mahnire si invidie. Eu de cand am probleme (din sept anul trecut) de vreo 4/5 ori am fost acasa la Galati, in rest am revenit la parinti la Braila, caci aici merg la spital.
Mai nou, m/a prins o cumplita raceala iar de vreo 2 zile tusesc pana la starea de voma si imi curge nasul ca la robinet. Nu va pot spune cum e burta cand ma apuca tusea, cu toata pefuzia si gynipralul. Am baut de/a ceaiuri si sirop de patlagina dar deocamdata nika. Sper sa imi treaca sa nu ajung iar la perfuzii permanent.
Eu am o intrebare cam jenanta. Intai imi cer iertare si apoi...Pe voi va doare osul pubian si in interriorul budunicii, pe acolo pe unde te epilezi(mi/e jena sa ma exprim)??? Eu am senzatia ca am facut sex o saptamana neincetat. Nu stiu daca e normala durerea sau e cauzata de zdruncineala de la tuse.
Va pup si multa sanatate.
32+