Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (51)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

Ayla si Maya..si alte fete care mai au probleme..va doresc multa sanatate si sa fiti cat mai obtimiste si cu credinta in DD si in ingerasi!
Ayla sa fii fericita cand o sa nasti..puiutele tale or sa fie bine sanatoase! si vor avea o viata minunata! asa sa le intampini..si te rugam sa ne tii la curent cu tot ce ti se intampla

ma bucur ca am mai lamurit din probleme..cu laptele din sani, cu pozitia bebelusului in timp ce doarme, cu baita, cu desfundarea nasucului..si altele..legat de condus..si eu conduc..aproape zilnic..dar distante scurt, pana la metrou si inapoi de la metrou acasa..in rest, conduce sotul..centura de siguranta insa nu o mai folosesc..cik exista o centura mai speciala(defat un dispozititv de prindere) care se ataseza scaunului si apoi centura masinii se prinde printre picioare de acel dispozitiv..costa cam 150 ron..eu nu mi-am cumparat..prefer sa fiu mai atenta si sa merg mai incet..orium aveti mare grija!

noi suntem foare bine! bebe misca si este jucaus..asculta cand ii vorbesc si asculta la televizor..invata odata cu mine..sunt in sesiune si are parte de multa activitate neuronala in perioada asta

va pup si Ayla multa putere sa ai!

Cristina cu bebe mic 31+

nasterea in apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello fetelor !!!!!!

Am revenit si eu din excursie, am foat aseara la un botez la niste prieteni in Hateg si am venit de abia astazi !!!
Botezul super reusit, lume multa, restaurant nou , gasca faina !!!

In rest, in afara de herpresul din barbie totul e ok ! Apropos v-a iesit asa ceva ???
cat timp dureaza pana se vindeca ?

Va pup

32+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Alina, eu stiam ca fara perna si asa am vazut si in carti,
la fel a spus si shasa. Imi plac mult ramele de la foto, ale tale...de unde le-ai luat?

31

fbruma

flori ramele sunt de pe imikimi , iti creezi cont si le poti edita

27+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Pt fetele cu probleme va tin pumnii sa treaca cu bine si sa ne tinem comorile in brate !!!

33+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

floric..te referi la o durere in interiorul vaginului? a oaselor de acolo?..adik alea mai in profunzime asa? (adevarul e ca e aiurea..n-ai cum sa te exprimi:P) eu cred ca am avut si asa ceva..am avut o zi in care m-a durut extrem de tare osul pubiam..si exact pe mijloc..ca si cum s-ar lati in stanga si in dreapta..si defapt cred k atunci m-a durut tot ce tinea de pubis..nu putea-m pune nici piciorul jos..3 metrii pana la baie ii faceam in 2 3 minute..calcam k o furmicuta..dar a trecut de la sine ..insa ma doare constant un pic acel os..nu cred k sunt motive de ingrijorare..decat daca te doare foarte tare .. sper sa mai primesti pareri..

si eu sunt interesata de raspunsul la intrebarea lu pisigri..mi-a povestit mama de o prietena de-a ei care citise undeva ca daca nu misca bebe timp de (nu stia exact cate ore ) ca sa mearga de urgenta la spital..si saracute chiar asa i s-a intamplat..ea a fost atenta si cand a ajuns la spital au pus-o pe masa de cezariana chiar atunci si bebe a scapat..era sugrumata fetita cu CO si astfel a scapat..deci..sper sa aflam un raspuns cat mai clar la aceatsa intrebare..si eu am sa incerc sa-l aflu!

pup

Cristina cu bebe mic 31+

nasterea in apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

vad ca mai sunt destule shoferitze printre noi. eu folosesc centura doar ca o inchid prin spate dupa care trec peste piept doar partea aia in diagonala si cea care trebuia sa vina peste burta ramane in spate(sub fund) stiam ca e f periculos daca ai air-bag sa nu porti centura. scaunul l-am dat cat am putut in spate, noroc ca am picioarele lungi si mashina hidramata in felul asta burta e la mai bine de 30-40 de cm de volan. am renuntzat la monstrul meu de 300 cai putere cu care goneam pe strazi si acum conduc doar hardughia lu' barbati-miu care e 4x4...ma simt mai protejata.

referior la mishcarile copiilor stiam ca minim 10/ora....sau aberez?! mai dau acuma un google si la urmatorul control intreb si doctorul

30+
poze

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Leeloo, multumesc de raspuns, cam asa e durerea pe mijloc, in interior. Eu banuiesc ca de un soi de dilatare a oaselor avand in vedere ca organismul se pregateste de marele eveniment. Dar cum sai explic eu ca voi face cezariana sa nu ma mai doara si ca ele se dilata degeaba???

Oricum astept si alte pareri.
Maine cand ajung la spital o sa intreb daca e normala durerea.

Mergi la inceput

floric - m-ai facut sa rad.. nu pricepe corpul tau si pace..
eu dureri dinastea nu am, dar nu e timpul pierdut, eu am o problema cu noada si oasele din zona dorsala. tare greshita vorba aia cu "te doare'n fund".....

30+
poze

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

uite ce am gasit referitor la mishcari, nu stiu cat de avizata e parerea.
"Pentru a monitoriza miscarile bebelusului cea mai potrivita perioada a zilei este seara. Seara, dupa cina, ar trebui sa simti cel putin 6-10 miscari intr-un interval de o ora. Daca nu poti numara atatea, poti consuma un aliment sau o bautura, ce contine zahar si continua sa numeri in ora aditionala.

Daca nu simti acest numar de miscari nici in doua ore este indicat sa vorbesti cu doctorul tau. Acesta poate efectua o monitorizare profesionala a miscarilor bebelusului tau."

30+
poze

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Buna seara fetelor! am apucat si eu sa intru un pic acum.
monique multumesc pt raspuns esti o draguta
aris,sasha, m-a luat un tremurat cand am vazut halatul. Aici iti aduci tu camasa in care nasti si chiar vineri mi-am achizitionat una. Desi doctorul iti recomanda sa nu iei ceva deosebit pt ca e de unica folosinta, numai faptul ca mi-am luat ceva dragut si confortabil parca a redus deja durerea travaliului.
alina e foarte frumos numele, daca iti zic ca si sotului meu i-a placut ff mult si ne gandeam sa-i punem numele Natalia Maria , dar a fost doar una din optiuni. Sa ne fie rusine ca suntem ff nehotarati.
27+

Mergi la inceput