Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (51)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

doamne dar in ce hal arata halatele din maternitati.
cel putin la noi in galati, cand a nascut fina al meu sot a spus ca parca-i tiganca. era si asa "daramata" dupa nastere ca nascut in vreo ....max 15 min.
si culmea ca sa-ti schimbe "frumusetea" aia de halat tb sa cotizezi si 5 ron.
ce halat oribil, carpit, botit, patat, oribil.
da cica e STERILIZAT

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl

poze de la craciun

mitzica30+ sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Parca s-a discutat deja subiectul asta dar eu nu am participat atunci ca eram plecata. Si pt. mine este f important pt. psihic sa fiu aranjata cat de cat si sa nu atarne hainele pe mine.Drept dovada, se vede pe fata mea cat de amarata eram in hainele lor

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 28+
Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Ce tare..asta cu halatul cu buline,aveam 4 ani cand am vazut-o pe mama imbracata asa ca sa-l nasca pe fratele meu...era de culoare lila cu buline albe...mai exista inca?!

31

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

FLORINELA pai cred ca de atunci dateaza halatele si camasile din maternitatiAcum ma amuz dar in vreo 2 luni jumate tot intr-un halat din asta voi fi

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 28+
Poze la albumul dc

Mergi la inceput

andreea, multi pt tine si baieteii tai, sa stea cumintei la mami in burtica cat mai mult.
sanatate multa, si ai grija de tine

shasa, noroc cu tine ca esti frumoasa, ca halatul.......
dar sa stii ca e de o mie de ori mai frumos decat el pe are-l avea fina mea

poze de la craciun

mitzica30+ sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Doamne, dar e obligatoriu sa ne imbracam in hainele lor de spital?!
Asa o fi si la Polizu?!...la cum arata spitalul..ma gandesc cum arata halatul.
Macar sa nu ma puna sa-l pun direct pe piele, cine stie cum si cu ce au fost spalate.
31

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

shasa - esti o dulce am fost si eu imbracata cu minunatul halat de vreo doua ori pana acum. ultima data trebuia sa ma fi vazut....nu aveam papuci la mine asa ca m-am perindat prin spital in halatul minune si in picioare cu frumoshi mei tenishi de la Vans
Eu eram una dintre adeptele: aspectul exterior imi schimba starea de spirit. la tine poza spune tot. noroc ca ne lasa sa ne schimbam dupa ce nashtem ca altfel sigur faceam depresie post partum

florinela - pai s-ar putea sa fie chiar aceleashi halate doar ca dupa atatea spalari si "dezinfectari" si-au schimbat culoarea

30+
poze

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

mihaela - serios? mai vor si bani???

florinela - stai calma ca de spalat sunt f bine spalate doar ca sunt uratzele ca sa nu zic hidoase.

30+
poze

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Mai fetelor, eu chiar am facut o criza de plans, cand m-am dus la spital si m-au oprit acolo asa cum eram, ca o floare cu mainile in buzunar. Drept urmare m-am trezit imbracata cu o camasa de noapte sintetica cu datelute, pana la genunchi, cu un halat ...cu buline, in adidasi, si neepilata .... Mai ca nu mi-au adus psiholog sa ma linisteasaca, pana a venit sotul cu haine de acasa si cu o lama de ras.

Carmen 27+

Mergi la inceput

aris, da e cu bani camasa, si lenjeria de pat, care arata tot "impecabila" e si aia cu bani daca vrei sa ti-o schimbe.
infirmierele is pline pe aici de bani, mai ceva ca asistentele.

pe atunci nu stiam ca voi avea pb si nu voi naste in galati, si am spus ca eu chem televiziunea sa vada cu ce ne obliga sa ne imbracam, ca eu una nu ma imbrac cu asa ceva.
nu ca-s eu ff pretentioasa, dar eu am zis ca asa ceva nu imbrac. chem tv, sa ii vad atunci

poze de la craciun

mitzica30+ sau

Mergi la inceput