Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (51)
Raspunsuri - Pagina 19
pisigri spune:
georgiana,
stai linistita; si eu am dureri - ca niste intepaturi - in zona genitala, a anusului si a rectului; nu sintem singurele deci nu are ce sa fie rau
. oricum, aceste senzatii sint cumva de inteles daca te gindesti ca organismul se pregateste pentru un moment foarte solicitant...
si da, si eu (si macar citeva alte fete care au povestit pe aici) simt bebe undeva in jos, si ma incurca
mai ales la capitolul pipi
. in plus, eu stau mult in pat, pe o parte sau pe cealalta, si de cite ori imi schimb pozitia mi se intind ligamentele de pe partea mai putin solicitata pina atunci...asa ca e..."dixtractiv". dar...Doamne-ajuta, mai avem 9 saptamini pina la saptamina 40...cred ca cea mai grea a fost sapt 29 cind am fost pusa in pat, mi se parea ca nu mai schimb odata prefixul, totul era sumbru...pe cind ultima saptamina nici nu stiu cind a trecut
if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/
georgiana310 spune:
pisigri, multumesc pt raspuns si explicatii.
Eu mai am totusi 12 saptamani, deci, nu stiu daca ar trebui sa ma simt amenintata. Nu ma deranjeaza deloc cand stau pe scaun la birou si vorba aia - stau 8 ore. Si nici cand merg la baie! Ma apuca uneori cand merg sau stau in pat.
Miercuri merg la medic si abiaaa astept sa vad ce ne zice!!!
28+
Brisees
gia
Ilinca_M. spune:
Vai de mie ce harnice sunteti, abia reusesc sa recuperez cu cititul!! Lasa ca din februarie intru eu in prenatal si vedeti voi atunci cum n-o sa mai scapati de postarile mele!
A, apropo de asta: indemnizatia de maternitate (adica cele 126 de zile care pot fi luate si ante- si post-nastere) NU se impoziteaza! Iuhu, ce-o sa mai huzuresc pe bani mai multi ca in activitate!
Salut si eu primul nostru bebelush; pai mamica lui avea nume predestinat- ZORI, e clar ca el trebuia sa se nasca in zorii odiseei! Multa fericire si sanatate sa aiba, Capricornii sunt rezistenti si tenace!
Eu maine fac 27 saptamani. Cel mai nasol lucru pe care-l experimentez este gustul nashparliu din gura care ma face sa devorez "ceva bun" nonstop. De la
inca nu am dezertat, eu sunt pe baricade cata vreme nu zice doftorul nimic si nu am disconforturi
. Bine, sa nu va inchipuiti ceva cascadorii triple X
.
Acum imi dau seama ca si eu am simtit bebeloaia sughitzand: eu credeam ca-s miscari cu toate membrele odata, apoi mi-a picat fisa ca e prea dubioasa zvacnirea cu tot corpul, deci sughite. Dar cam asa, o data la cateva zile.
Daca as insirui cate am mancat zilele astea, m-ar bana cred ca moderatorii pt. reclama, atatea produse nesimtit de calorice de la diferiti producatori am mancat!![]()
26
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
miha2004 spune:
Baietelul lui Zori se numeste Alexandru Paul s-a nascut cu cezariana si a primit nota 8, am vb cu Zori acum si i-am citit mesajele de la voi si s-a bucurat foarte tare, va ctransmite numai bine si va multumeste. Ea a avut contractii si a mers la spital dar peste o sapt a nascut desi a facut tratament. Si eu am avut probleme in sarcina, contractii de la 20 de sapt dar am nascut la 39 de sapt prin cezariana o fetita de 3500, 50 cm apgar 10, am stat toata sarcina in pat si am luat tratament de sustinere. ZNu va speriati, o sa nasteti la termen 
georgiana310 spune:
Fetelor, in prenatal se iau 85 % din net sau din BRUT???
ILINCA, ce mai faci?
De fiecare data cand dispare cate o "veterana" ma gandesc sa nu cumva sa fie la "livrare" de ghiocei...
. Asa ca, faceti bine si tineti aproape!
28+
Brisees
gia
cocufan spune:
multumesc fetelor de raspunsuri
cristina, nu stiu daca voi putea sa mananc lamaie pt ca nu o suport inca de la inceputul sarcinii. voi incerca totusi, poate are succes![]()
pisik
pisigri, maine dimineata ma prezint la medic. de asta v-am intrebat pt ca abia maine merg![]()
31+
iuca spune:
zori sa-ti traiasca ghiocelul, sa fie sanatos, sa creasca mare si sa ii aduca numai bucurii lui mami si tati
ilinca eu stiu ca se impoziteaza concediul de 126 zile. Se face media salariilor brute pe ultimele 6 luni, se calculeaza 85% si apoi se retin contributiile catre CAS si somaj (sanatatea nu se retine) apoi se scade deducerea si se afla impozitul. Ce ramane sunt banii care ii vom lua. In cazul meu va fi mai putin decat daca mergeam la munca.
Asa mi-au explicat mie colegii de la salarii ca se calculeaza.
Eu am fost la doctor, mi-a spus ca am colul scurtat si ca imi recomanda statul in pat, acasa. Asta e ultima sapt cand merg la munca, de luni intru in concediu de risc maternal si din el voi intra in prenatal.
Mi-a mai dat sa iau Gynipral cate o tableta la 8 ore, Ferro-Folgamma tot 3/zi, Duphaston sa in continuare 3/zi, elevit tot in continuare 1/zi.
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
25+ 

m_monique spune:
cand am fost data trecuta in postnatal, am luat bani mai multi decat daca mergeam la serviciu. pe fluturasul de salariu am vazut ca nu se platea impozit.
28+ 
si Andrei (16.12.2006)
Floric spune:
Georgiana, pe langa durerile diin zona pubiana, uneori am si in ...dos
, desi am scaun fff moale, tot am o senzatie de disconfort cand fac. Probabil apasa pe undeva micutul, ce sa facem ,...nu mai e mult. In cazul meu cam o luna jumate. Si ma rog zilnic sa trec cu bine si sanatoasa aceasta perioada.
Iuca, ai mai luat gynipral? O pastila s/ar putea sa iti dea oarecum niste calduri, palpitatii, chestii c are te pot speria pe moment.
iuca spune:
Floric e prima oara cand iau Gynipral. De sambata am inceput sa iau si azi am avut o stare de neliniste si de tremurat parca. Si eu care credeam ca am emotii pt ca sunt ultimele zile de mers la servici .![]()
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
25+