Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (51)
Raspunsuri - Pagina 18
Timi07 spune:
NU FACETI CA MINE: Azi e ziua unui coleg si m-am indopat cu dulciuri
In rest am stari de nervozitate, totul e aiurea, sunt f sensibila, imi aduc aminte de "datorii" vechi si asta ma agita si mai tare...scuza e ca-s gravida + oboseala acumulata deja...of cred ca m-ar ajuta sa plang un pic sa ma racoresc da nu pot...deci sunt sucita rau de tot!
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
inapreda spune:
Ceaiul de codite de cirese unde se gaseste? La plafar? Sau prin supermarketuri? La Bistrita nu avem decit Plus, Kaufland si Carrefour :-(
Gina
28+
Eu vreau Thomas
Tati vrea Cristian
Va fi oare Thomas Kristian??
Poze
AMR
Maya25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaelacg ayla si maya,si celorlalte fete care mai au pb va doresc din suflet multa sanatate, sa stati cumintele ca sunteti pe maini bune si dd e mare. sa dea dd sa tineti bb-ii cat mai mult. mitzica 30+ sau ![]() |
Iar am avut 2 zile grele cu contractii puternice, monitorizari, injectii cu seduxen (diazepam), am mai primit o injectie pt maturizarea plamanilor lui bebe (just in case - Doamne fereste!)si pana la urma tot in perfuzii am ajuns... Deocamdata cu MgSO4. Cand nu mai tine trecem pe gynipral. Ce mi-as dori sa o pot intinde pana 37 de saptamani. Doctorul spune ca si 36 e multumitor. Oricum, eu abia am 31 implinite, joi fac 32...
Ma apuc sa citesc din urma...
Mihaelacg multumim pt urari! Stam noi cumintele si ne dam toata silinta sa tinem bebeii cat mai mult la caldurica. Sa ai si tu grija de tine si de bebe din burtica
.Mami Zori FELICITARI. Bun venit primului GHIOCEL! Sa ne cresti mare si sanatos!
Maya
31+ 
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png
Maria_K spune:
| citat din mesajul lui inapreda Ceaiul de codite de cirese unde se gaseste? La plafar? Sau prin supermarketuri? La Bistrita nu avem decit Plus, Kaufland si Carrefour :-( Gina 28+ Eu vreau Thomas Tati vrea Cristian Va fi oare Thomas Kristian?? Poze AMR |
eu cumpar ceaiul de la farmacie. in general se gaseste la toate. in supermarketuri chiar nu am vazut.
Maria
34+
Casandra-Maria
vine bb!
Pozele noastre
Maya25 spune:
| citat din mesajul lui andreeeea Mai intru si eu putin, cu speranta sa recuperez din urma, desi am mult de citit. (am avut o perioada mai putin buna, cu contractii si dureri, dar e bine ca a trecut si sper sa mai rezist macar o luna, apoi imi propun mai mult.) Sper ca sunteti bine toate! ![]() Andreea, 30+ cu si mami de MARIA (5 oct 2005) |
Andreeea, ma bucur daca ai scapat de contractii si dureri. Iti doresc sa ajungi cu bine la termen si sa fiti sanatosi si tu si baietelul tau!
Maya
31+ 
Maya25 spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 Maya, sper ca incurajarile noastre sa te ajute sa mergi mai departe 31+ Ana Bianca |
Pisik06, suportul vostru moral face extraordinar de mult pt mine. Va multumesc pt ca imi sunteti alaturi si va doresc la randul meu, tuturor, numai bine, sanatate, bucurii si bebei frumosi si sanatosi.
Maya
31+ 
mababei spune:
Matrushca, bine ai venit! Sarcina usoara, bebe sanatos si la termen! 
Floric, si eu am experimentat durerile din zona X si la fel mi s-a spus ca sunt normale. Deocamdata au disparut, sper sa nu mai revina, ca erau tare suparatoare
!
mihaela
30+ 
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!
georgiana310 spune:
fetelor, dar dureri interne in zona anusului nu a avut nimeni? cred ca se misca BB dar asa departe ajunge?
Si am vru sa va mai intreb cam cat de jos il simtiti pe BB acum?! Eu astazi la munca il simteam are jos, ma deranja chiar in zona pubiana cumva...
pusi la toate!
28+[fetita} Brisees
gia
florinela79 spune:
Maria si eu am pulsuol marit, de cand am ramas insarcinata..nu scade sub 112, l-am avut si 140...dcaca ma enervez sau ma supar il simt in tample cum zvacneste.
Nu spun ca daca fac efort creste si tensiunea si chiar ma simt rau.
Cat despre dureri pelviene...la mine este invers...ma doare, ma scuzati, in partea opusa (dorsal), desi nu ma constip...daca ma las in jos sau dupa ce ma ridic de la WC am o senzatie de disconfort
.
Mai avem un pic
...si vine bebe, m-am uitat pe la fetele de februarie, au ca medie de nastere, saptamana 36-37, asa din cate am vazut pe pagina 1.
Sambata intru in 32 s....asa ca incet incet....si parca totusi nu-mi vine sa cred
.
31+
fbruma
inapreda spune:
Eu il simt pe bebe foarte jos; uneori, chiar am impresia ca daca m-as...chinui putin, am putea sa...dam noroc ![]()
Nu stiu daca e "normal" dar senzatia e tare ciudata.
Si burta mi se pare ca e joasa.
Dureri in zona anusului inca nu am avut dar ma doare toata zona bazinului. Am mers de rata si am impresia ca tot bazinul mi se dilata. Resimt durere de cite ori ma ridic d pe scaun sau cind ma dau jos din pat.
Gina
28+
Eu vreau Thomas
Tati vrea Cristian
Va fi oare Thomas Kristian??
Poze
AMR