Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (51)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

FELICITARI GHIOCELULUI!!!
Felicitari mami ZORI!! Sa cresteti mari si voiosi!

Am asa o strangere de inima... Ma simt nepregatita pentru Ghiocel!

Leeloo, si la noi in finala au ramas Theodor si Cristian. Nu inteleg de nu e buna combinatia Cristian Craciun, sotzul meu cunoaste pe cineva cu numele asta si mie mi se pare fain.

Monica Elefantica 32+

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Bun venit in lume primului ghiocel cu iz de fulg de nea. Felicitari si mamicii si multa sanatate si putere. Maica Domnului sa o pazeasca de nefericiri
Miha, iti multumim de veste si multa sanatate tie noul nascut

Sa stiti ca la aflarea vestii parca m/a luat cu fior...spunea cineva anterior, parca ma aflu in sesiune si tot zic ca mai e pana la examen, dar acum chiar a inceput

Dar trebuie sa fim optimiste si sa credem in steaua noastra, nu? Astazi m/au lasat durerile de oase, dar au inceput sa ma ia cele de burta dupa ce tusesc si behai ca un magar la ora 12 (cred ca magarul nu behaie). Am trecut de la pastile la injectie No spa. Se simte ceva ceva schimbare, dar cand ma ia tusea pot sa imi bag in vena ca tot ma ia burta.

Sa auzim de bine si multa sanatate!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Multumesc fetele pentru explicatia durerilor de oase din zona pubiana. Am intrebat astazi la spital si este normala transformarea asta a corpului. Pana aici m/am linistit. Mai urmeaza sa/mi linistesc si burta, care s/ar putea sa fie si ea intr/un exercitiu de intinde care coincide cu tusea mea.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana80art spune:

Am revenit...
Am postat si eu cateva pozici cu burtici....de la inceputuri pana in prezent.....scuze de intarziere...

http://community.webshots.com/album/569701910SusKgA

in 28 sapt.

Roxana si ingerasul poznas Flaviana(31.08.2004)
http://community.webshots.com/user/roxana80art

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

ZORI
DOAMNE NU IMI VINE SA CRED!!!!!!FELICITARI!!!
SA VA TRAIASCA SI SA FIE IN CONTINUARE SANATOS! MA BUCUR SA AUD CA DESI A FOST MICUT, ESTE PUTERNIC SI LUPTATOR!!! ESTE BINE CAND TOTUL SE TERMINA CU BINE. TE PUPAM SI TE ASTEPTAM CU VESTI SI POZE

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 28+
Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

roxana foarte frumoase pozicile tale

si micuta flaviana este o scumpa,sa va traiasca

27+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Bine ai venit, bebe de ZoRi!

Sa cresti mare, sa fii sanatos si mancacios ca sa-ti bucuri parintii cat mai repede, ajutandu-i sa te aduca cu bine acasa!

ZoRi, felicitari! Sanatate multa, refacere usoara, multa putere si mult, mult laptic!

mihaela

30+
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

MARIAK exact aceeasi problema o am si eu inclusiv pulsul marit Voi incerca cu ceaiul de codite de cirese. Multumesc

INA, ARIS multumesc! Ma voi interesa si de ceaiul asta. Ceva trebuie sa fac. Evetual beau si de codite si din celalat daca imi da si dr. meu voie bineanteles

CARMENADA, ADEEimi pare rau, sper ca voi sunteti ultimele care ati apucat sa cititi ce am scris

ANAMARIAME multumesc, esti o scumpa

FLORINELA, ADEE si eu am intrat de vreo 2 saptamani in niste stari......si eu plang din orice, dar plang nu ma incurc. Doar cand ma linistesc imi dau seama ca de fapt nu am motive foarte intemeiate sa reactionez asa doar ca hormonii joaca tontoroiu pe neuronul meu

Va pup fetele si inca odata FELICITARI ZORI!!!

http://picasaweb.google.com/shasa18/Sarbatori20082009#

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 28+
Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Fetelor ati vazut si cvadrupletii nascuti la Cluj? Aveau micutii intre 1.300 gr. si 1.700 gr., dar spuneau ca sunt bine toti! Trei fetite si un baietel! Patru minuni! Sa fie sanatosi impreuna cu parintii lor, carora le doresc si multa putere si mult curaj!

mihaela

30+
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Maria iti multumesc mult!

iulia 26 + Maria

Mergi la inceput