Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (51)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gessy spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

gessy eu am RH negativ. Mi-am facut si eu analizele la inceput si tot asa nu mi-au descoperit nimic.
In plus sotul tot rh negativ are.
Mi s-a recomandat sa refac testul in luna a 8-a adik in vreo 2-3 saptamani.
Deocamdata nu mi-a pomenit nimeni de niciun vacin:|

28+ Damian Codrut Andrei

ideea este ca sotul meu ar rh pozitiv, deci este incompatibilitate de Rh intre noi.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

gessy aici ii problema...dak puiul tau e cu rh pozitiv tre neaparat vaccinul ala.
Pt ca altfel organismul face anticorpi dupa nastere si exista riscul sa respinga urmatoarele sarcini

28+ Damian Codrut Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Miha2004, multumim de veste!

Doamne, avem deja prima mamica! Zori, felicitari si te asteptam cu povesti! Multa sanatate printisorului si tot binele din lume!

Eu una am plans citind mnesajul, inca sunt extrem de emotionata, i-am sunat pe sotul si pe tatal meu sa-i anunt ca a venit deja primul bebe din odisee!

Extraordinar! Nu-mi vine sa cred ca deja avem o mamica!

Multa sanatate! Externare cat mai grabnik si recuperare rapida!

Si eu mi-am anuntat pisoiul-tatic ca au inceput sa apara ghioceii!... cica a noastra o sa fie mai mult zambilutza... sau narcisa

Denisa-Madalina 26+ cu Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

ZORI, felicitari pentru puiutul tau, sa creasca mare si sanatos si sa recupereze cat mai repede!!! Va asteptam repede acasa!!!!
Miha, multumim pentru vestea cea mare, sa fii si tu sanatoasa si puiul tau!

Fetelor, incredibil ca avem deja primul ghiocel! Pe mine m-a apucat plansul si mi-e tare teama de momentul nasterii!

Anamariame, Florinela, multumesc pentru raspunsurile voastre! Ma bucur ca mai avem o ocazie (sper) de cumparaturi pana la marea intalnire cu bebe!

Ayla, multa sanatate si curaj! Nu-ti pierde speranta si credinta in Dumnezeu, ca totul va fi bine! Uite ca si Zori si puiul ei au fost niste luptatori si acum sunt bine! Hai, ca mai este putin...

Inapreda, nici la mine bebe nu misca foarte puternic, dar la fel ca si bebe de Aris, mai mult se intinde si impinge!

Floric, stai linistita ca si eu am asemenea dureri de mai multe saptamani si dr. a zis ca nu e nimic in neregula, cu cat sarcina avanseaza se creeaza o presiune asupra uterului si de aceea simtim acele dureri.

Matrushca, bun venit in odisee, sarcina usoara in continuare si bebe sanatos si la termen!

AMR - 9 SAPTAMANI

31+ cu Albert Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Zori felicitari, sa cresteti mari frumosi, sanatosi si papaciosi.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenada

PISIGRI si SHASA, am trecut si eu azi, prin aceleasi emotii si stari ca si voi....

Carmen 27+

ma bucur ca a devenit...

31+Ariana

poze

Mergi la inceput

Zori felicitari binenteles ca la cat sunt de plangacioasa in ultimele zile am bagat si un de fericire

31+Ariana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana80art spune:

Felicitari Zori !!!! Sa de Dumnezeu sa creasca ghiocelul vostru mare mare ...sanatos, papacios si sa va bucurat la maxim de el....si sa dea Dumnezeu sa va aduca numai bucurii !!!! La multi ani !!!
Eu numai acum am reusit sa citesc cat de cat ce ati mai scris pe aici...pentru ca nu apuc sa intru foarte des...ca fetita mea e acum cu mine acasa pana se reface dupa pneumonia asta interstiala....
Vorbeati parca de contractii...de baite pentru bebei....ce sa va zic si eu din toate astea....? La mine contractiile sunt la ordinea zilei....ca de asta sunt si in risc maternal....mai nou ma confrunt cu o nici nu stiu cum sa-i zic....zgarietura...ruptura in zona anusului....de la scaun....dar nu inteleg de ce pentru ca ies zilnic si nu sunt constipata...??
La capitolul baite....noi avem una mica...pentru primele luni can bebita e mic si apoi o avem pe urmatoarea mai mare...pana cand va ajunge in cada...dar mai dureaza pana atunci...
Pe mine ma preocupa cum sa-mi achizitionez un scaun auto din acela tip scoica....pentru ca nu avem....Noi am avut prima oara masina cand Flaviana avea 1 an si 3 luni si i-am luat in mod normal unul de la varsta aceea in sus....si asa micut nu avem.....
Cam asta pana acum...mai revin...pupici

+ 27 sapt.

Roxana si ingerasul poznas Flaviana(31.08.2004)
http://community.webshots.com/user/roxana80art

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Buna fetelor!, eu am o stare de disconfort si fizic si psihic...nu stiu ce am, ba am nervi si tip, ba incep si plang...dau in ras...cred ca o iau razna. Dorm foarte prost, ma trezesc pe la 5, nu mai pot atipi, adorm pe la 8.30 de nu ma mai scoli pana la 12.
Zoripupam ghiocel mic si grabit, sa fie sanatos si norocos.
Matrushca, bine ai venit, si eu sunt supraponderala si exact ca tine, m-am lasat de dieta si miscare...asa ca si eu am pus ca am ajuns la 91Kg. Sa speram ca vom avea timp dupa nastere sa reluam.
Leeloo21, si eu mare dilema am avut cu numele si controverse,....dar am ramas la Albert. Pt tine mie imi palace cum suna: Craciun Valentin, Craciun Octavian, Craciun Orlando??
Maria tot batuta in cap sunt si eu...sper sa reusesc...la indicatiile tale, daca nu pun tel aici pe public
31+

fbruma

Mergi la inceput

Matrushca bine ai venit Eu pana acum am luat in greutate 14 kg si aveam si eu ceva in plus de dinainte asa ca am ajuns acum la 86 kg. Tot sper sa nu trec de 90 kg dar cred ca raman cu speranta

pisigri esti mortala cum povestesti tu ca le dadeai afara din casa pe pisici fara remuscari Si mama sa facut cu o gasca de pisici, dupa ce motanul care il avea in curte, si-a adus gagica si au facut 3 pisicei + 1 pisica in casa. Gasca mare de pisici

florinela79 si eu stau prost cu pisicu si am devenit cam plangacioasa in ultima vreme Cu somnu nici eu nu stau prea bine, pe la 5 dimineata ma trezesc si nu mai pot adormi pana pe la 6-7, dar si cand adorm, as putea dormi pana la amiaz linistita; ghinion ca la 9 imi suna ceasu sa plec si eu pe la birou

31+Ariana

poze

Mergi la inceput