Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (51)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gessy spune:

buna fetele,
imi cer scuze ca intru asa de rar si din pacate nu am reusit sa citesc ce ati scris de la cap. 45, dar am fost foarte ocupata si mai m-am pricopsit si cu o infectie la masea, un junghi in spate.... chestii din astea nu prea frumoase.
Dentistul imi tot schimba pansamentul si o sa imi definitiveze cu plomba de abia dupa ce nasc, ca sa nu simta bebe ce imi face. Am suportat niste dureri ingrozitoare, imi venea sa musc de durere.
Eu sunt o tipa care are grija de dantura, dar se pare ca de la sarcina s-au demineralizat dintii si bacteriile isi fac de cap.

Nu mai retin daca sunt fete care eu Rh-ul negativ.... Daca da, v-ati facut vaccinul? Eu mi-am tot dozat anticorpii si nu au iesti, dar medicul mi-a spus sa fac vaccinul. L-am si cumparat, dar vroiam sa vad voi cum ati procedat.

Felicitari Zori, sa ii creasca bebelul.
Chiar acum ma apuc sa mai citesc.
Va pup pe toate si va imbratisez cu mult drag.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

e activat

28+ Damian Codrut Andrei

Mergi la inceput

gessy eu am RH negativ. Mi-am facut si eu analizele la inceput si tot asa nu mi-au descoperit nimic.
In plus sotul tot rh negativ are.
Mi s-a recomandat sa refac testul in luna a 8-a adik in vreo 2-3 saptamani.
Deocamdata nu mi-a pomenit nimeni de niciun vacin:|

28+ Damian Codrut Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Maria, nu despre carucior era vorba , scuze pentru neintelegere! Aveam aceeasi rugaminte ca si Lysbeth, adica sa ma ajuti si pe mine cu user si passw, dar presupun ca nici PM-ul meu nu este activat, incerc acum, sa vedem daca ma si descurc

Caruciorul este

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Maria, sunt un dezastru , stiu... nici macar nu stiu de unde sa-mi activez PM, poti te rog sa ma ajuti cu putine - sper - indicatii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

ei lasa pisigri treaba pe care o faci tu e de un milion de ori mai important decat orice pictat de peretzi sau cumparaturi, tu il creshti pe bb mare. stai cuminte si nu te mai gandi ca nu faci nimic si ca nu participi pt ca e greshit! tu faci cel mai mult dintre toti.

chiar radeam cu sotul intr-o zi cand i-am zis sa fie multumit ca suntem mamifere, ce ne faceam daca trebuia sa stau pe oua 9 luni?!

30+

aris noua luni pe oua
poze

AMR 10 saptamani

27+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Doamneee, primul BB si prima mamica au aparut... Incredibil!!! Felicitari mamei si ne rugam sa fie bine BB.

Fetelor, am si eu o problemuta... ma doare uneori cand merg mai mult undeva inspre anus... Nu stiu exact cum sa va descriu durerea, e ca si o apasare mai mult. Azi-dimineata cand plecam la munca a trebuit sa ma opresc ca asa de tare ma durea.

Voua vi se intampla?!

29+ Brisees

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Maria, sunt un dezastru , stiu... nici macar nu stiu de unde sa-mi activez PM, poti te rog sa ma ajuti cu putine - sper - indicatii?

mergi la CONTUL MEU, acolo la MESAJE PRIVATE, si apoi ACTIVEAZA

Maria 34+ Casandra-Maria

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Waw avem primul ghiocel!!!
Felicitari Zori , ne bucuram pt tine si te asteptam cu detalii cand veti reveni acasa . Multa sananate primului nostru ghiocel

27+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Mercic Maria

28+ Damian Codrut Andrei

Mergi la inceput