Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (51)
Raspunsuri - Pagina 14
Pisik06 spune:
Petra, cred ca suportul la care te referi tu este unul cu prosopel pe el, practic este un cadru metalic pe care este pus f strans un material de prosop. Verisoara mea mi-a dat cadita, care e de la Mothecare si am vazut ca avea si un suport din ala, dar nu l-am luat, ca ma gandesc ca nu poate fi asa usor de dezifectat ca si cadita. In schimb, am vazut in Carrefour la raionul bebei suport din ala, identic. Este pana in 40 lei, presupun ca mult mai ieftin ca la MC. Eu de acolo o sa il iau.
Fetelor, numai grozavii pe la odiseea de ian-febr
. E groaznic sa auzi ca la o sarcina normala si un bb la fel, cu o zi inainte de ziua nasterii, bb sa moara in uter
. Dumnezeu sa ne ajute pe toate sa avem copilasi sanatosi!

31+
Ana Bianca
Maria_K spune:
buna dimineata burtici!
Felicitari Zori!!!!
sa-ti creasca mare si sa fie sanatos! sa ajungeti cu bine acasa.
te asteptam cu detalii
fetelor, am trecut primul ghiocel
pe prima pagina. sa-mi spuneti daca e ok![]()
Maria
34+
Casandra-Maria
vine bb!
Pozele noastre
aris26 spune:
maria-k - ce frumos arata prima pagina
multumim
fetelor voi credeti ca e comod sa le facetzi baie in cada mare? chiar si cu suport. cum stai? in genunchi? hmmm la mine nu merge oricum pt ca am cabina de dush si o cada imensa cu marginea la 90 cm. nu ajung nici sa o spal decat cu ustensile speciale
30+
poze
AMR 10 saptamani 
Maria_K spune:
PE CONTUL COMUN DE E-MAIL AM CREAT UN MAIL UNDE AM PUS NR. DE TEL AL FETELOR CARE-L TRIMISERA DEJA SI AL MEU. L-AM SALVAT LA DRAFTS. CINE VREA SA SE ADAUGE IN LISTA INTRA PE ACEST MAIL, DA EDIT DRAFT, COMPLETEAZA DATELE EI SI APOI DA SAVE DRAFT
Maria
34+
Casandra-Maria
vine bb!
Pozele noastre
iulia_30 spune:
Felicitari Zori
.Sa va traiasca bebelusul si sa va bucurati de el.Maria,te rog sa ma treci si pe mine pe prima pagina cu un carut roz.Te rog.Asta asa pentru moralul meu.

iulia
26 +
Maria
PetraTudor spune:
Nu, suportul este unul foarte dragut, nu este doar un cadru cu prosop, e o chestie care are intaritura pentru capusor, laterale ridicate, forma anatomica - of course - cat despre material, am certitudinea ca este conceput astfel incat sa ramana igienic! Nu prea fac cei de la MC chestii care sa nu fie corelate cu pretul, zic eu... Dar, vom vedea la fata locului, eu am sa intreb tot ce se poate intreba inainte sa cumpar. Si va informez si pe voi, desigur!
Pupici!
mart.apr09 spune:
lysbeth nu ai PM ectivat si nu pot sa-ti trim. activeaza-l te rog
petra si tie sa modific caruciorul?
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Matrushca Dragi mamici, ne primiti si pe noi?! Avem 28 de saptamani si 2 zile, si ar trebui sa venim pe lume pe 10 aprilie, daca nu mai devreme la sf lunii martie! ah si suntem baietel! incantat de cunostiinta! |
Matrushca bine ai venit printre noi, sarcina usoara si bb sanatos

27+ cu
MariaVine barza!

incantat de cunostiinta!