Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (51)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Miha2004, multumim de veste!

Doamne, avem deja prima mamica! Zori, felicitari si te asteptam cu povesti! Multa sanatate printisorului si tot binele din lume!

Eu una am plans citind mnesajul, inca sunt extrem de emotionata, i-am sunat pe sotul si pe tatal meu sa-i anunt ca a venit deja primul bebe din odisee!

Extraordinar! Nu-mi vine sa cred ca deja avem o mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

cocufan, musai la medic !!! urgent!!

pisik, asa am avut si eu o senzatie ciudata cind am inceput sa ma duc la servici asa...program de voie, cit sa mai termin de facut una-alta. da mi-a trecut. mai nasol e ca vegetez numai in vf patului, cind lasasem atitea chestii de facut pt perioada asta. oricum, vorba lui aris cred, 2 sapt dupa ce venim cu bebe acasa ne descurcam cu ce ne cumpara maica-mea, apoi avem timp sa ne etalam propriile gusturi si preferinte. e adevarat, maica-mea in general are idei super, dar imi pare rau totusi ca nu pot participa activ la cumparaturi/decorat/ornat etc... lasa, trece si asta, avem timp de-acum incolo, nu cred ca-i pasa lui bebe in prima luna de viata ce are (sau nu) pictat pe pereti....

ceaiurile diuretice sint total nerecomandate in sarcina - din spusele medicului...

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matrushca spune:

Eu beau ceai diuretic pt gravide, de la fares, recomandat de doctorita mea! e foarte bun, natural si nu am niciun fel de probleme cu edemele. Se gaseste pentru cele din Buc, la magazinul K-life din Piata Amzei, cel cu produse naturiste.
Vi-l recomand cu incredere, asa cum si dra mea mi l-a recomandat mie!

[SIGPIC][/SIGPIC]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Buna dimineata fetelor,

Si ce mai dimineata!!!!!!!!!
Sint foarte morcovita cind ma gindesc ca tocmai m-am intors de la Geoagiu. Eu marti (miine) o sa am 29 de saptamini implinite. Credeti ca sint inconstienta?
Zori, din cite stiu eu nu era f activa pe forum. Mai tineti minte daca a avut o sarcina cu probleme sau, pur si simplu, ghiocelul a hotarit ca vrea sa fie fulgusor?

Sa te faci mare si sanatos bebe de Zori!
Zori, recuperare rapida iti doresc.

Gina 28+
Eu vreau Thomas
Tati vrea Cristian
Va fi oare Thomas Kristian??

Poze

AMR

Mergi la inceput

Si de atatea emotii si entuziasm, am latit si pagina....sorry, dar... mi se pare fantastic si ma bucur din suflet ca bebe este bine!

In alta ordine de idei, stiti ca intrebam zilele trecute despre baita lui bebe, ei bine, problema asta e rezolvata, cel putin pentru mine, am descoperit in catalogul Mothercare un suport care se pune in cada normala si in care bebe are tot confortul fara sa fie nevoie sa fie tinut de o a doua persoana, este pentru new borns pana la varsta de ... oare 2 anisori? si mie mi se pare o chestie excelenta care ne va scuti de emotii suplimentare. Intentionez sa merg la MC sa-l vad si cum arata in realitate, din ce material este confectionat si daca vreti, va tin la curent. Cu mentiunea ca sunt inca racita si ca nu cred ca voi iesi din casa pana la sfarsitul saptamanii.

Pupici tuturor!

PT 31+ cu

http://cid-90f42a6fb4ff1b42.skydrive.live.com/browse.aspx/.Public/Poze

PS Fetelor, eu deja folosesc de 4 luni Mustela, recent mi-am luat de la Chicco Mamma Donna care insa nu imi place si am trecut acum pe AslaVital de corp, sper sa nu il deranjeze pe bebe ca nu este conceput special pentru sarcina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ei lasa pisigri treaba pe care o faci tu e de un milion de ori mai important decat orice pictat de peretzi sau cumparaturi, tu il creshti pe bb mare. stai cuminte si nu te mai gandi ca nu faci nimic si ca nu participi pt ca e greshit! tu faci cel mai mult dintre toti.

chiar radeam cu sotul intr-o zi cand i-am zis sa fie multumit ca suntem mamifere, ce ne faceam daca trebuia sa stau pe oua 9 luni?!

30+
poze

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Aris, eu de cate ori trag aer in piept ca sa ma invart de pe o parte pe alta, ma gandesc la felinele din jungla care vaneaza chiar gestante fiind si... nasc si 3-4-5 pui

Mergi la inceput

petra pai si noi facem ceea ce suntem si noi pregatitzi, fie ca e vorba doar de oua ochi si paine prajita

30+
poze

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

aris, esti mortala!! 9 luni pe oua chiar nu cred ca rezistam...

si eu imi amintesc de pisicile de anul trecut de la bloc...stateam in alta parte, la et 3, si aveam lascara 2 mitze care se imprietenisera cu ciinele meu, asa ca ne insoteau la plimbare. cind au ramas ...gravide de 3 ori/zi urcau la noi acasa sa stea la masa; dupa masa insa le dadeam afara fara prea mari remuscari, caaveam deja eu 2 pisici plus ciinele.....abia acum ma gindesc cum le era lor sa urce si sacoboare 3 etaje de 3 ori pe zi....oricum, in final au fatat amindoua la mine acasa, la distanta de citeva zile, si au crescut impreuna 9 puisori...fireste, tot la mine acasa

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

pisigri - ce frumos. eu tot timpul ma compar cu alte mamifere si copii cu alti pui de animale. stiu ca numai cele care au animale ne pot intelege. dar eu sunt convinsa ca experientele astea ne ajuta, nu suntem noi ca nishte mamici cu experientza dar nici paralele nu suntem. cateaua mea a nascut anul trecut de revelion 8 pui minunatzi si am asistat toata nashterea, nu s-a descurcat prea grozav saraca, a avut un travaliu lung, i-am facut chiar calciu ca sa o ajutam sa se dilate mai repede, am taiat cordoanele ombilicale, am scos cu mainile vreo trei dintre ei care se blocasera pe canal si ea nu mai avea putere sa impinga. le-am curatzat lichidul din gura si nas, i-am frecat cu prosopul sa- usuc si sa ii incalzesc, i-am hranit cu biberonul, am muls-o pe doamna pt ca a facut febra laptelui si mai tarziu mastita, le-am facut mancare pasata....
ce mai, eu zic ca am ceva experientza....

30+
poze

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput