Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (51)
Raspunsuri - Pagina 12
carmenada spune:
, primul bebe de la odiseea noastra este de fapt... un ghiocel.... grabit ....de decembrie
. Sa-i dea Dumnezeu multa sanatate si o viata usoara
... 1400 kg.. mititelul de el.. un luptator .... ZoRi recuperare rapida si te asteptam cu vesti bune.
miha2004 si tie iti multumim si te felicitam pentru fetita. Sa fie sanatoasa, cuminte si norocoasa

Carmen
27+
cocufan spune:
felicitari ZoRi!
ii doresc bebelusului tau multa forta si sanatate sa va puteti intoarce in siguranta acasa!
31+
cocufan spune:
fetelor, am doua probleme super enervante.
prima este faptul ca mi se intampla acelasi lucru ca si al unei colege de suferinte dar nu ii retin numele. ma doare pasarica de zici ca am facut lucruri slabe o saptamana non-stop. merg ca o rata cracanata
a doua e mai grava. de doua saptamani ma confrunt cu acidul insa lapticul nu-si mai face efectul.
cam din 2 in doua zile vomit noaptea pt ca ma trezesc cu niste dureri de stomac si crampe oribile. pe langa faptul ca vomit doar acid care imi arde tot esofagul, ieri am culminat cu sange.
sa fie oare doar de la vreo rana mai veche de pe cai?
stiu ca tot asa ma nimeresc pe langa fete cu probleme mult mai grave sau in acest caz, pe langa primul ghiocel
dar va rog sa-mi dati niste sfaturi
31+
cris_tinaus spune:
Neataaa!!
Uauuu...
avem primul ghiocel...felicitari pt zori si fie ca baietelul sa pape cat mai mult si cat mai bine sa ajungeti la greutatea cu care sa puteti pleca acasa. 
pe de alta parte...m-a cam recut un fior pe sira spinarii cand am vazut partea cu primul din odisee..pana cum m-am tinut tare pe pozitie...dar cred ca accelerez partea cu facutul bagajului (desi nu mi-a dat nimic motive sa ma ingrjorez)..am gasit un morcov mare de tot
.
Cocufan ai incercat cu pastile antiacid gen rennie, am inteles ca nu sunt contraindicate. Tata imi spunea la un moment dat ca acidul de la lamaie de ex il neutralizeaza pe cel din stomac. Daca poti eventual cand ai senzatii mai aiurea incearca sa mananci o felie de lamaie goala si vezi daca functioneaza si la tine.
pupici
Cristina 30+ si
Ana
lysbeth spune:
wow, primul ghiocel
Multa sanatate pt el si mamicii
Fetelor, am fost ieri la o prietena dea mea care are o fetita de 2 ani si un bb de 3 luni. Ce am invatat din experienta asta:
Nu e bien sa faci doi unul dupa altul mai ales dak ii alinti. Cand nu plange fata, plange baiatul si invers. Dupa ce am plecat de acolo chiar imi parea rau ca mi-am complicat viata si ma intrebam cum pisici o sa ma descurc
. Trec de la extaz la agonie si invers
Si cand sotiorul s-a certat cu fetita ca si cand ar fi fost 2 frati de ac varsta pe strada chiar ca mi-am iesit din sarite si imi venea sa-i dau cap in cap pe amandoi
Apoi: mare grija sa nu ii invatati in brate. 2ore jumate cat am stat la prietena mea l-au leganat incontinuu pe micutz. Daca se opreau incepea sa urle:-s. Eu pe fetita o invatasem sa stea in patutul ei de mica. O luam in brate numai cat ii dam sa manance apoi o lasam in patut sa doarma chit ca mai plangea un pic inainte sa faca nani. A plans un pic la inceput dar apoi s-a invatat. O sa incerc si cu asta mic sa fac lafel si sper sa reusesc. Ca daca nu e jale
Revin cu intrebarea de sambata: la voi s-au intors bebeii? Ca la mien tot anapoda sta:( Si daca nu s-a intors ce v-a spus medicul
Mercic anticipat
28+
Damian Codrut Andrei
aris26 spune:
ZORI - FELICITARI!!!!!

sa iti traiasca ghiocelul! inca maxim un kg si venitzi amandoi sanatoshi acasa
fetelor mi s-a zburlit tot parul pe mine....am pielea ca de gaina
30+
poze
AMR 10 saptamani 
Matrushca spune:
Multumim mult pt primire
. Increcam sa ne acomodam aici, pana acum am stat pe un alt forum de mirese, dar deh, evoluam si noi si avem nevoie de cat mai multe informatii despre bebei acum.
Sarcina mea, a decurs bine pana acum fara niciun fel de probleme, am avut o luna de greturi la inceput si de sensibilitati culinare, acum sunt bine si imi prieste orice, chiar si aerul cel respir.
Am plecat de la o greutate mai mare cand am ramas insarcinata cam cu 5 kg peste greutatea mea si eram ferm convinsa ca fiind supraponderala voi lua in greutate mai putin, cel putin asa imi spunea toata lumea.
Dar, de unde, de la un regim de viata sanatos inainte, cu sport mult si dieta echilibrata si saraca in calorii, m-am trezit in unul sedentar cu mers la piscina doar de 2 ori pe sapt si cu 3 mese pe zi, plus paine si dulciuri, nu mi-am refuzat nimic.
Iar acum, la 28 de saptamani, am cu 17 kilograme mai mult decat inainte. Nu ma deranjeaza f tare, m-am obisnuit cu ele, culmea nici nu se observa atat de mult, am mici dureri de spate cand stau intinsa, ma misc greoi, dar totusi ele sunt acolo.
Cea mai mare temere a mea, este ca nu ma voi putea debarasa de ele, prea repede dupa nastere, dar cine stie cum voi evolua si poate ca nu va mai fi asa.
Voi in medie cam cate kg ati luat pana acum?
[SIGPIC][/SIGPIC]

grace30 spune:
Zori sanatate multe bebelusului si tie...sa veniti cat mai repede acasa si sa fie sanatos toata viata... 

of mi-e asa de frica de prematuri...si eu stau in varful patului si ma rog in fiecare zi sa mai stea macar pana la 34 , de fapt mai bine pana la 36 ... mi s-a parut ff mic Petru cand l-am nascut acum 2 ani la 3500 gr si 55 cm
. Oricum cand aud cazuri de bblusi prematuri care sunt bine (si sunt cazuri d-astea) am si eu mai multe sperante...
Va tot citesc dar de multe ori nu gasesc nimic de spus ..... zicea cineva de masuratil burtii in diametru. Eu cand am intrebat-e pe dr la prima sarcina mi-a spus ca in diametru nu este f relevant dc creste sau nu ci in lungime (de la buric la osul pubian).
Va pup si mai intru ![]()
http://bd.lilypie.com/Qph4p2.png

mami de
Petru Alexandru (16.01.2007)
aris26 spune:
lysbeth - sa stii ca si eu am trecut prin clipe de genul asta cand a trebuit sa stau mai mult timp cu copii prietenilor, dar sunt convinsa ca nu e aceelash lucru cand e al tau. pe mine ma sfatuieshte lumea sa-i fac unu dupa altul pt ca dupa aia nu prea iti mai vine sa o iei de la capat. nu stiu, dar tare nu ma vad iar gravida peste asa scurt timp.
referitor la calatoria cu avionul - mai devreme de doua luni sigur nu plecam noi nicaieri dar in vara sigur tragem o fuga sa isi cunoasca si bunicii din partea sotzului.
denisa - of, imi pare rau ca ai ramas cu tuse. eu am fost racita la inceputul lui decembrie si inca nu am scapat complet...sper sa fi tu mai norocoasa
shasa - am vazut la un moment dat ceai diuretic pt gravide, nu stiu daca e bun sau nu. poate intrebi doctorul tau ce parere are.
complicat cu condusul mashinii in perioada asta, problema e ca eu chiar nu ma pot lipsi de mashina, stam un pic in afara orashului si daca am nevoie de un ou sau o paine trebuie sa ma urc in mashina. deh, avantaje si dezavataje
30+
poze
AMR 10 saptamani 
Pisik06 spune:
Neatza!
Zori, felicitari pt micut. Sa il ajute Dumnezeu sa fie sanatos si sa recupereze repede greutatea, ca sa puteti pleca acasa.
Puteti sa mai treceti o candidata la productia de morcovi
Cocufan, eu zic ca pt faza cu sangerarea ar trebui sa intrebi un medic, eventual medicul de familie. Totusi nu e ok, sa nu faci vreo rana urata pe esofag si sa ramai cu urmari. O intrebare la medic nu strica niciodata.
La mine e ultima sapt la serviciu, am un sentiment tare ciudat, desi nu ma mai tine nimic aici, pt ca s-au comportat f uart cu mine, totusi am o strangere de inima
. Cred ca ma gandesc ca acasa o sa ma dau cu capul de toti peretii 
Pupici pe burtici
31+
Ana Bianca