Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (51)
Raspunsuri - Pagina 11
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 In legatura cu centura, va spun sigur ca airbag-ul se declaseaza numai daca centura este pusa. Eu la pasager l-am dezactivat si pot purta centura legata doar jumate (cum a explicat Aris), dar la sofer nu se poate dezactiva si atunci cand conduc (f rar mai conduc ce-i drept, ca nu ma simt prea bine dupa, am contractii) prefer sa nu o pun. |
Si eu tot cu... jumatate de centura circul, partea care ar trebui sa stea peste burtik imi produce un discomfort teribil.
Denisa-Madalina
26+
cu Adela
inapreda spune:
Sasha, eu retin apa de dinainte de a ramane insarcinata si consumam 2 cesti de ceai antiadipos pe zi. Din pacate, acesta este interzis in sarcina si nu stiu alt remediu, in afara de...rabdare si acceptare a situatiei. Lucrurile vor reveni la normal in curind.
PS. Exista in magazinele naturiste "Ceai diuretic pentru gravide" dar la mine nu are nici un efect.
Gina
28+
Eu vreau Thomas
Tati vrea Cristian
Va fi oare Thomas Kristian??
Poze
AMR
carmenada spune:
Matrushca, bine ai venit, sa ai o sarcina usoara in continuare.
In legatura cu trasportul lui bebe cu avionul, eu m-am documentat mult si este ok oricand dupa nastere, insa recomandarea era ca la aterizare si decolare bebe sa fie la san si sa suga pentru ca altfel nu poate egaliza si il va daranja diferenta de presiune. Toata lumea zicea ca este cel mai comod de calatorit cu avionul cu bebe atat de mic, pentru ca doarme foarte mult.
PISIGRI si SHASA, am trecut si eu azi, prin aceleasi emotii si stari ca si voi.... 

Carmen
27+ 
inapreda spune:
Carmenada, sintem in aceeasi situatie, in sensul ca nici eu nu am numele pentru bebe; in cazul meu insa, eu si sotul nu ne putem pune de acord. Numele alese de mine nu-i plac iar eu nici nu vreau sa aud de alegerile lui.
Tie cum ti se par: Ian, Dominic, Alexandru, Vladimir, Thomas?
EMMA imi place fff mult. In ceea ce priveste IOANA sau GABRIELA, fara sa am vreo preferinta pentru vreunul din ele, clar optez pentru IOANA.
Gina
28+
Eu vreau Thomas
Tati vrea Cristian
Va fi oare Thomas Kristian??
Poze
AMR
novus spune:
Maria_k, Florinela, 
o sa incerc sa pun otet
33+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
carmenada spune:
| citat din mesajul lui inapreda Carmenada, sintem in aceeasi situatie, in sensul ca nici eu nu am numele pentru bebe; in cazul meu insa, eu si sotul nu ne putem pune de acord. Numele alese de mine nu-i plac iar eu nici nu vreau sa aud de alegerile lui. Tie cum ti se par: Ian, Dominic, Alexandru, Vladimir, Thomas? ![]() EMMA imi place fff mult. In ceea ce priveste IOANA sau GABRIELA, fara sa am vreo preferinta pentru vreunul din ele, clar optez pentru IOANA. Gina 28+ Eu vreau Thomas Tati vrea Cristian Va fi oare Thomas Kristian?? Poze AMR |
, merci si tie si lui ARIS pentru parere.Despre variantele tale: sincer, Alexandru, este un nume frumos, dar 3 din copii prietenilor mei, au numele asta, asa ca mi se pare ...banal. Din celelalte, mie imi plac ffff tare Dominic si Thomas.
Carmen
27+
anamariame spune:
Carmenada, ambele nume imi plac foarte mult. Mi-ar fi destul de greu sa aleg, dar in cele din urma cred ca as opta pentru Emma Gabriela. Aris, eu inca mai conduc, dar eu am abia 26 saptamani. Inca nu ma incurca burta la volan.Shasa, chiar si in halatul cu buline, tot o scumpa esti!Floric, durerile tale sunt oarecum normale, se pregateste corpul pentru nastere. Le-am avut si eu si asta e explicatia pe care am primit-o. Dr mi-a recomandat Osteocare in cazul in care se agraveaza.Fetelor, pe mine m-ati bagat in ceata cu mesajele editate, pline de
. Nu am fost pe faza
Sunt nedumerita si in ceea ce priveste un drum destul lung pe care ar trebui sa il fac la sfarsitul lunii a 7-a. Ba am citit ca e ok, ba nu. Ultima recomandare citita era sa circulam doar in spate. Chiar nu mai stiu ce sa fac. Vreun sfat?Ana-Maria
26+
Leeloo21 spune:
uff fetelor..nici noi nu stim ce nume sa-i punem bebelusului nostru baietel..ne-am gandt la foarte multe..dar nu simt inca (,) ca l-am gasit pe cel potrivit..cele mai bune si mai frumoase care au ramas in concurs sunt deasemenea Thomas, sau Theodor, Adrian si Denis..imi place foarte mult si Tudor insa asta pica din cauza unui coleg de-al sotului de care facea mereu misto..iiziceau Pudor..aiureli..oricum pe asta nu-l vrea el..si ne placea Cristian..insa nu da bine cu numele nostru de familie..ca sa vedeti treaba..pe mine ma cheama Alina Cristina Craciun s pe sot Alin Craciun..cum ar fi ca pe bebe a-l cheme Cristian Craciun...de rasul lumii..de parca alte nume nu mai exista
un pic de ajutor nu ne-ar strica..cert este ca vrem sa-i puem un singur nume (nu neaparat de sfant)
Cristina
cu bebe mic 31+ 
nasterea in apa
carmenada spune:
| citat din mesajul lui Leeloo21 uff fetelor..nici noi nu stim ce nume sa-i punem bebelusului nostru baietel..ne-am gandt la foarte multe..dar nu simt inca (,) ca l-am gasit pe cel potrivit..cele mai bune si mai frumoase care au ramas in concurs sunt deasemenea Thomas, sau Theodor, Adrian si Denis..imi place foarte mult si Tudor insa asta pica din cauza unui coleg de-al sotului de care facea mereu misto..iiziceau Pudor..aiureli..oricum pe asta nu-l vrea el..si ne placea Cristian..insa nu da bine cu numele nostru de familie..ca sa vedeti treaba..pe mine ma cheama Alina Cristina Craciun s pe sot Alin Craciun..cum ar fi ca pe bebe a-l cheme Cristian Craciun...de rasul lumii..de parca alte nume nu mai exista ![]() un pic de ajutor nu ne-ar strica..cert este ca vrem sa-i puem un singur nume (nu neaparat de sfant) Cristina cu bebe mic 31+ ![]() nasterea in apa |
Grea decizie.. asta cu numele
..... Mie, din lista ta imi plac mult Thomas si Adrian, dar parca in combinatie cu numele tau de familie as zice ca se potriveste mai bine Adrian. Parerea mea 
Carmen
27+
miha2004 spune:
Buna, sunt o proaspata mamica si am vesti despre colega voastra Zori care s-a grabit si a devenit mamica pe 29.12.2008 la 29 de saptamani, are un baietel care s-a nascut de 1400g si 40 de cm e inca la terapie inensiva prematuri dar evolutia lui este buna, a inceput sa ia in greutate. Am fost colega de salon cu Zori si m-a rugat sa va anunt si pe voi.Mai multe o sa va spuna ea cand o sa ajunga acasa, curand sa speram.
SARCINI USOARE IN CONTINUARE SI BB-I LA TERMEN