Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (51)
Raspunsuri - Pagina 10
shasa spune:
PISIGRI
imi pare rau
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Codrin - 28+
Poze la albumul dc
Matrushca spune:
Dragi mamici, ne primiti si pe noi?! Avem 28 de saptamani si 2 zile, si ar trebui sa venim pe lume pe 10 aprilie, daca nu mai devreme la sf lunii martie! ah si suntem baietel!
incantat de cunostiinta!
Maria_K spune:
shasa
problema cu umflatul mainilor/picioarelor/fetei o am si eu inca din luna 5. tensiunea imi e mica. ir-urile ok. cu pulsul stau mai ciudat ca imi e destul de mare.110-120-130. cand cum.
mie doctorita mi-a spus sa beau ceai de codite de cirese - 500 ml pe zi. cam din ziua 3 se vede calumea efectul. si pe mine ma dor incheieturile degetelor si nu pot nici sa strang pumnul. e destul de nasol.
pisik
legat de anuntatul ghioceilor, eu m-am gandit ca cel mai bine ar fi, pe contul comun de e-mail, sa-si treaca fiecare (care vrea) nr de tel, iar fetele care au de anuntat ceva isi aleg un nr de acolo al fetei pe care o prefera si-i trimit sms sau o suna. gravidutele de la nov-dec 2008 asa au facut. e mai usor de tinut legatura.
novus
pune o picatura de otet pe herpes. iti trece garantat (testat)
Maria
33+
Casandra-Maria
vine bb!
Pozele noastre
florinela79 spune:
Novus, eu am avut herpes la buza...am dat cu otet 2-3 zile..ca aveam o buza
, apoi mi-a zis Ilincasa iau de la farmacie un plasture care se lipeste pe buza(subtire si transparent).Dar s-a vindecat cu otet si pe cojitza am dat cu crema de galbenele.
fbruma
Leeloo21 spune:
bun venit Matrushca!
sarcina usoara incontinuare si bebe sanatos sa ai!
sa ne mai povestesti despre tine cand mai apuci..cum te-ai simtit pana acum..si ce consideri tu ca este important
pup
Cristina
cu bebe mic 31+ 
nasterea in apa
pisigri spune:
shasa, 
. stii de ce ...![]()
maria_k, e o idee destul de buna. acusi incep si la noi emotiile...
if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/
PetraTudor spune:
Aris, se pare ca inca de la 3 saptamani bebe poate fi luat in avion, dar este mai bine ca primul zbor sa nu fie inainte de implinirea a doua luni, pentru ca aerul din avion este recirculat si asta inseamna mai multi microbei (dar daca te gandesti la aerul plin de noxe din Bucuresti....
...) Dar stii care cred eu ca ar fi o problema? Numarul mare de bagaje, asa ca poate este mai OK si mai comod cu masina intr-o prima faza. Oricum, e bine de stiut ca se poate si cu avionul
.
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Floric Mai nou, m/a prins o cumplita raceala iar de vreo 2 zile tusesc pana la starea de voma si imi curge nasul ca la robinet. Nu va pot spune cum e burta cand ma apuca tusea, cu toata pefuzia si gynipralul. Am baut de/a ceaiuri si sirop de patlagina dar deocamdata nika. Sper sa imi treaca sa nu ajung iar la perfuzii permanent. |
Si eu sunt intr-o situatie similara ... Dupa febra si alterare marcata a starii generale, starea mea s-a mai imbunatatit, in schimb am ramas cu o tuse groaznica, ce imi produce contractii una dupa alta... Nedureroase e adevarat, dar parca vad ca iar ma trezesc cu colul deskis...
Inghit no-spa ca pe bomboane, nu par sa se sinkiseasca...Denisa-Madalina
26+
cu Adela
Pisik06 spune:
Matruscha, bine ai venit
Floric, exact de durerile astea ma plangeam si eu. Ma dor oasele alea de mor, mai ales cand ma ridic din pat, vorba ta, zici ca am facut sex trei nopti si cand colo...pauza
Maria_k, buna idee. Pai hai fetelor sa ne punem numerele pe contul comun.
In legatura cu centura, va spun sigur ca airbag-ul se declaseaza numai daca centura este pusa. Eu la pasager l-am dezactivat si pot purta centura legata doar jumate (cum a explicat Aris), dar la sofer nu se poate dezactiva si atunci cand conduc (f rar mai conduc ce-i drept, ca nu ma simt prea bine dupa, am contractii) prefer sa nu o pun. Ia ganditi-va cum ar fi daca ar exploda airbag-ul in burtica? Mie sotul mi-a zis sa nu o mai pun, stiu ca sunt riscuri si fara, dar credeti-ma, eu stiu cu ce putere explodeaza alea....
Pupici pe burtici

31+
Ana Bianca