"Emma este o poveste"

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Aida, ma doare durerea ta. In fata unei asemenea suferinte, nu exista cuvinte suficient de duioase pentru a te alina. Ai fost mereu o mamica curajoasa, de a carei dragoste infinita Emma nu are niciun motiv sa se indoiasca. Esti modelul devotamentului desavarsit si al mamei ideale. Fii convinsa ca puiul tau stie asta, ea te adora.

O imbratisare calda virtuala pt tine,Aida!

Sper inca, la fel ca celelalte mamici care citesc zilnic topicul, intr-o minune!Fie ca Emma sa ramana alaturi de cei dragi!

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Emma iti trimit un gand bun acum la ceas de seara , multa sanatate si forta .
O rugaciune pentru tine si familia ta astfel incat Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va dea sprijin.

Pentru fetele minunate ce scriu povesti despre tine, cu tine si pentru tine , povesti sensibile potrivite unei fetite pretioase le trimit un buchet de flori si o imbratisare ca ne ajuta sa o primim zilnic pe Emma in casele si gandurile noastre. Multumesc.

Doamne fa o minune pentru aceasta familie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

pt Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Imi plange sufletul! Nu am cuvinte...

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & DJ, 13, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

E prima oara cand scriu aici, mi-e greu sa si scriu. Dar nu incetez sa sper intr-o minune. Doamne, fa-o, adu bucurie! Aida, Laci, Emma, sunteti o familie cu totul speciala si ma inclin in fata voastra. Sunteti extraordinar de puternici. Sunt alaturi de voi si nu trece zi sa nu ma gandesc la Emma. Aida, toata admiratia mea!!!Curaj si incredere!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Emma, ma gandesc la tine mereu, stau si imi tin puiul in brate si ma gandesc la Aida, mamica ta. Va port mereu in rugaciuni si desi azi a fost soare la noi in inima mi-e nor si tristete. Dumnezeu sa va dea putere sa treceti cu bine peste tot

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Am plans. Cum n-am mai plans de mult. Poate de cand eram copil?
Cuvintele nu mai exista. Sufletul meu plange alaturi de voi.

Intru pe subiect cu frica...cu speranta...mi-e frica mie pentru vre-o postare ce as putea gasi...

Emma, pui, te tine mama in brate, nimic rau sau nu-ti intunece privirea. Daca am putea aduna scanteie cu scanteie, de la fiecare....un soare am aduna...pentru tine pui, si pentru mami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Pentru Emma

si
de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

pt Emma! Doamne ajuta!

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Emma si Aida, va imbratisez si va pup cu mult drag ! Sunteti un exemplu de vointa si putere pentru noi !
pentru fetele de la "Impreuna Timisoara" . Sunteti minunate !

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput