De unde pana unde?

De unde pana unde? | Autor: principe

Link direct la acest mesaj

Dupa ce criterii s-a inscris un subiect al carui mesaj era ptru sustinerea EMMEI si a familiei ei (care dupa prognosticul medicilor poate trece in lumea ingerilor in zile sau chiar ore)in sectiunea "evenimentele comunitatii" printre ..mesaje de: "la multi ani fulanica,mandranica"?
..este aceasta o gluma,un motiv de a ciocnii paharele(vedeti emoticonul sectiunii)??
Cu ce dernaja la generale?..am vazut n subiecte de sustinere ptru forumiste aflate in momente grele,fie: boala,moartea unui membru al familiei,divort.Chiar este in acest moment subiectul adresat dragei noastre Ingres,mama greu incercata,ca si Aida dealtfel...am vazut subiect dedicat ineiioana,deschis de "desprecopii"ptru sustinerea ei in separarea de catre sot,am vazut subiect deschis ptru linasobolina,care deasemenea trece printr-o boala grea....
Care sunt criteriile de clasificare a subiectelor si daca sunt aceleasi si ptru mine ca si ptru x-uleasca?
Toti membri merita sustinuti.

AIDA,NU CONTEAZA ..SI LA "BARFE SI CANCANURI" DE NE BAGA NOI TOT LANGA TINE SUNTEM!

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Se pretinde pastrarea ordinii. Subiectele gen mame dezaxate care-si invata copiii sa spuna porcarii troneaza pe prima pagina la generale, altele serioase nu au loc. Obisnuieste-te cu ideea.
Aida, multa, multa sanatate puiului mic si atit de incercat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

principe, am semnalat si eu eroarea, sper sa se readuca subiectul urgent aici. micuta are mare nevoie de rugaciunile noastre!

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Principe, subscriu!
Chiar vazusem si eu subiectul la Evenimente....

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Nu e prima data cand moderatorii o dau in bara . Trecand peste subiectele fara sens si dezorndinea de la fiecare subforum, mi se pare foarte trist ca au mutat subiectul Emmei (si eu ma uitam dupa el) si mai ales acolo!
Noi oricum suntem de alaturi de Emma si Aida oricum ar fi.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Poate n-ar fi rau sa se fac putina "curatenie de primavara" si printre moderatori.

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Acum am vazut si eu...

Chiar asa: ce-i de sarbatorit?

tare ciudat mi se pare unde dai si unde crapa...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Aida, sunteti in gandurile noastre.

Ok, dar moderatorul pripit poate macar sa iasa in fatza sa-si zica un mic "pardon" ??? Macar acum.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

mi se pare tare aiurea mutarea acestui subiect acolo...
oricum AIDA fii tare si sa stii ca suntem alaturi de voi si va transmitem gandurile noastre bune si pozitive.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

am zis ca sunt eu nebuna....sclintita la cap...dar au mutat iarasi subiectu??
oemani buni....aveti ceva cu AIDA de mutati subiectele dedicate ei???

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Aida, sunteti in gandurile noastre.

Ok, dar moderatorul pripit poate macar sa iasa in fatza sa-si zica un mic "pardon" ??? Macar acum.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

vai ce gest urit!

daca a fost Marius nu ma surprinde, nu-i prima data, in schimb nu l-am vazut capabil sa recunoasca vreodata, sa spuna macar un pardon.

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput