De unde pana unde?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Aida, sunteti in gandurile noastre.

Ok, dar moderatorul pripit poate macar sa iasa in fatza sa-si zica un mic "pardon" ??? Macar acum.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

vai ce gest urit!

daca a fost Marius nu ma surprinde, nu-i prima data, in schimb nu l-am vazut capabil sa recunoasca vreodata, sa spuna macar un pardon.

http://www.floriinro.ro/

Lasand la o parte faptul ca nu stiu despre ce este vorba, as dori sa-ti masori cuvintele. Nu tin minte sa-ti fi adresat ceva personal. Asa ca am sa-ti adresez direct un "Pardon doamna Ana Stroe insa as dori sa imi explici ce anume te deranjeaza".

PS
probabil voi raspunde miercuri pana atunci din pacate sunt.... ocupat cu lucruri nu tocmai placute. Parol!

Si daca tot m-ai facut atent te rog sa respecti Regulamentul. Asta presupune in afara de metoda directa de a te adresa unui utilizator si scoaterea reclamei la alt web site de la semnatura. Asa pentru a fi corecti nu de alta.

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

1) Uite ce e, metoda mea de adresare e aceeasi, nu am una speciala pentru utilizatori si alta pentru moderatori; din ce scrii inteleg ca consideri ca ar trebui sa am?
2) asa cum am spus, am utilizat numele tau pentru ca stiam ca esti moderator la generale; odata mi-ai sters un mesaj fara rost, alta data a disparul o portiune a unui mesaj pe care-l cauta chiar Mirela (desprecopii), si acum a ajuns intr-un loc extrem de nepotrivit (un forum unde lumea sarbatoreste) acel topic; in consecinta am folosit numele moderatorului de la generale, unde se intimpla toate astea;
asta cu linkul spre site am sa-l scot daca contravine regulamentului, nici o problema; modul cum ai reactionat insa, tip"razbunarea...." imi confirma tot ce am spus;
iar despre problemele tale neplacute imi pare rau-sincer;

edit: am intrat la profilul meu si nu apare nicaieri linkul, nu stiu cum sa-l scot.

Mergi la inceput

1. Inainte de a utiliza numele cuiva eu cred ca este normal sa te informezi. Este o chestiune de bun simt.
2. Pe de alta parte in egala masura exista mesageria privata in cazul in care cineva oricine doreste sa particularize ceva privat. Asa incat as dori sa discutam in privat.
3. Problemele mele sunt strict private am amintit de ele pentru ca nu am avut nici timp fizic si nici dispozitie psihica sa ma ocup de forum. Nu este necesar sa-ti para rau. Am inteles ironia. Daca am raspuns pe sectiunea juridica si pe ici pe colo mare lucru. Nicaieri nu cred ca a avut nici cea mai mica legatura cu domnia ta. Nici macar din greseala. Asa ca repet "Sa fim cu pardon d-na"
4. "Razbunarea arma prostului" am continuat ideea asta ca sa fim corecti pana la capat nu m-am ascuns in viata mea dupa deget, si daca nu as fi vazut acel mesaj pe bune ca nici macar nu stiam in mod particular de userul Ana Stroe daramite sa am ceva anume cu el. De unde razbunare? Iar ceea ce am precizat este exact in cadru. Regulamentului. In mod sincer si corect. Pardon!

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Nu,nu a fost Marius,el nu era on line cand a disparut mesajul suport ptru EMMA "la sala de bal".
Eu banuiesc cine a fost,deoarece era pe DC in momentul acela.
Nu vreau polemica,avem probleme mai mari decat aceasta.
Bineinteles ca ar fi frumos ca persoana care a mutat subiectul sa spuna si de ce l-a mutat sau un "pardon" daca a fost o greseala.
Dar se pare ca a fost mai usor sa se mute acest subiect decat sa fie mutat subiectul care a creat neajunsul.

cu aceasta ocazie il rog personal pe Marius sa scoata subiectul "inca odata cu EMMA in gand,suflet si rugaciune" din "sala de bal"...adica "evenimentele comunitatii" deoarece consider ca nu este locul potrivit ptru acest subiect. Ar fi mai potrivit la "sufletul credintei" printre rugaciuni decat printre botezuri si alte sarbatori....suntem crestini si nu sarbatorim durerea.

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Ahhh cred ca am gasit despre ce este vorba.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132094

Am si eu un mesaj ultimul dealtfel din cate vad este un mesaj de sustinere. Nu era la aceasta sectiune cand am scris mesajul meu nu cred adica, am fost atent la mesajul in sine nu am fost foarte atent la ce sectiune era dar nu retin sa fie in sectiunea actuala. Pe de alta parte cred ca este o greseala la mijloc. In mod sigur se va remedia. Dar raman extrem de rezervat (nu ca ar conta) d-na Ana Stroe in ceea ce va priveste. Sincer!

Pagina legislativa

Mergi la inceput

Nu eram on line in mod sigur, la acea ora cumparam tatalui meu un sicriu.
Se va remedia aceasta eroare asa cum spuneam cat de repede se va putea. Sigur este o greseala de operare ca sa ma exprim tehnic. Nimeni nu este macabru.

Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Multumesc Marius!

CONDOLEANTE SI SA SE ODIHNEASCA IN PACE!

cand ai scris mesajul ,marius,subiectul era in "sala de bal"..dar nu mai conteaza...

rog inchiderea subiectului.

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput