Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

anes, sa-ti traisca micul crestin. Stai linistita ca copii nu racesc la botez, eu asa cred.

Cand vad ca va laudati pe aici cu cat au luat in greutate puiutii vostri ma uit la David si ma gandesc ca este tare mic. La 2 luni avea 4900 gr si 59 de cm, iar acum daca are 5200. Mananca bine, zic eu, doarme bine dar...nu creste cat altii in 7 zile. Fata de ce greutati se vehiculeaza pe aici mi se pare ca copilul meu e cel mai slabanog, de aceea nici nu mai scriu ca ne-am cantarit si masurat ca ma gandesc ca radeti de noi.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriellag spune:

Buna dimineata,

Am aut ceva de recuparat din urma...am vazut poze frumoase cu bebei de Amalia, ginye, Marysa,lauramiron, sa va traiasca si sa fie sanatosi!

Sorvint, la mai multe lunite!

Anes ,sa fie intr-un ceas bun, ai baiat mare si rezistent!

Gabriela - mami de rechin!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Malinas stai linistita! Fiecare bb are ritmul lui de crestere. Si atata timp cat mananca nu ai de ce sa-ti faci griji. Si al meu are la 3 luni doar 5.500kg, dar l-am nascut la 2.500. Deci, chiar daca are mult mai putin ca alti bebici de 3 luni, eu sunt multumita pt ca a luat 3 kg de la nastere.

Anes sa-ti traiasca micul crestin!

Sorvint bine ai revenit!Sa traiasca bb Radu, sa fie sanatos si sa-si bucure parintii!

Mav

Mirtha pe unde esti? Nu ai mai intrat!

Babyzapi ce face bb Raphael? E mai bine?

Gabriella multumim!

Amalia

Eli

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Fetelor, bb al meu a ras aseara pentru prima data cu zgomot! Nu-mi venea sa cred! Asa de frumos rade!E un dulcic!

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriellag spune:

Ce frumos! Cred ca ti s-a umplut inima de fericire!!!! Bravo Stefanut, sa o faci pe mami fericita!!!!

Il pandesc si eu pe al meu, desi mai am de asteptat!

Gabriela - mami de rechin!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mav, sunt total de acord cu mesajul tau

Noi suntem la programul de gangurit si zambit si resete de dimineata. Nu stie zanica mea ca ne grabim sa plecam la Bucuresti. Ea vrea sa rada mami cu ea. Ma topesc toata cd se uita cu ochisorii aia ai ei la mine.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna fetelor,

Eu vineri am avut hemoragie puternica...m-am speriat f tare, stateam in picioare si nu ma puteam misca, nu stiam ce sa fac, pt ca curgea f mult.
L-am sunat pe dr. si mi-a zis sa iau calciu si ergomet la 2 ore...Ma cam bagase in sperieti, pt ca spunea ca daca curge tot mult ajung la chiuretaj...pt. ca probabil nu s-au eliminat toate resturile.Dar am scapat, dupa ergomet curge mai putin.
Pitica a fost si ea agitata zilele astea, iar papa mult...si cu laptele nou tot peste 900 ml in 24 de ore...si cred ca o doare burtica.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Mergi la inceput

Ramo bine ca ai scapat de hemoragie!

Eli ai PM.

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

buna fetelor
sper ca sunteti bine voi si bebei vostri...eu sunt capie, Sara are colici sima tine in priza, iar eu nu pot dormi in ritm cu ea...acum ai dauinfacol sper sa ai mai treaca
mai nou tuseste de vre-o 4 ori pe zi. bebei vostri au tusit? sa ma ingrijorez? sau ce pot face?

acum intru si eu in recuperat nitel ca Sara e cu mama....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Amalia, am uitat sa-ti zic ca v-am admirat pozele! Ce pui frumosi ai! Iar asta micu'.... este tare voinicel! Cum sta el pe burtica, cu capul sus, sus, sa vada tot! Asa era si Sebitu meu la varsta asta! ...Antonio e mai lenesel... da' mami il iubeste oricum

Ginye de multe ori ma mir cand citesc ce scrii despre Stefan, ca parca scrii despre al meu... Ma refer la 'lipsa' poftei de mancare, dureri de burtica, plans, nedormit, etc. Si uite ca totusi, Stefan a luat 3kg in primele 3 luni. Bravo! Anto a luat doar 1,7kg pana acum. Important este sa fie sanatosi! Si mai ales Stefanut, sa fie 'puternic', sa treaca cu bine peste operatia care se apropie!

Corina ma bucur ca ai prins ce-am vrut sa spun, nici nu stiam cum sa scriu mai bine (imi venea sa nu mai scriu deloc), imi era teama sa nu fiu gresit inteleasa...
Ma bucur ca savurezi... fericirea de a fi mamica!

.... Ma duc sa-mi spal copilul... ca am auzit ca mi-a pregatit un... loz in plic...cu noroc sa fie!
Abia astept primavara... cu plimbarile lungi... si desigur... cu absente (de pe forum) motivate...

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput