Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 7
lauramiron spune:
Andy, nu e o cantitate standard pe zi, eu ii dau ceai doar cand o doare burtik, sa o ajut sa faca kk. Cateodata bea cate 20-30ml, cateodata cate 60ml...depinde. Si ii dau ceai inainte cu vreo jumate de ora de masa, sau dupa minim o ora dupa ce a papat, altfel nu vrea sau il da afara.
Citat: |
citat din mesajul lui Andy08 Iar n-am apucat sa citesc mai nimic... Alexa: Multumesc. Si cat ceai de chimen, anason si fenicul trebuie sa beau pe zi? Aseara a stat o ora la san si s-a enervat cumplit ca nu mai era lapte, a plans de numa' si a trebuit sa-i dau lapte praf...... Andy, mami de Andrei |
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
lauramiron spune:
Aleinad, multumesc Caterina papa san, cu completare de lapte praf Milumil cand e cazul. Eu sunt putin ingrijorata ca e prea marisoara....ea s-a nascut mare, cea mai mare la nastere din toata odiseea noastra. Tu ce ii dai sa pape? N-o fi atat de mancacioasa, dar important este sa creasca constant de la luna la luna.
citat din mesajul lui aleinad.g Laura, ce mare e fetita ta ... imi place, parca ar fi papusica surioarei crete si bucalate. Ce-i dai sa pape de creste asa frumos? Ca eu ma rog de a mea sa manince. Mamica Teodorei (1.12.2008) |
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
Flowers spune:
citat din mesajul lui Amalia Am pus pozici proaspete in album! Ne-am facut mari, frumosi, falcosi...zise cioara! pozici...Aventurile lui Habarbam si alte cele..:) Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1 si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
Chiar ati crescut frumos. Am sa va fur ideea cu pozatul manutelor si picioruselor.
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
http://community.webshots.com/user/flowers1978
Flowers spune:
citat din mesajul lui ancaoradea Pupici pt toate mamicile de cozonacei si bebeilor scumpi! Eu nu prea am reusit sa va citesc mereu, sa scriu nici atat, am trecut prin momente grele cu micuta, ( colicii astia..of, of) si mi-am revenit destul de greu de la nastere. Fetita mea a facut hernie ombilicala de la atata plans si fortat ca sa scoata gazele, are buricul inafara cam de 2 cm..speram sa treaca de la sine, fara vreo interventie. Am incercat sa-i pun ceva compresiv, dar se irita de la leucoplast si am renuntat..se pare ca statisticile zic ca e tot una cu sau fara. Mai sunt bebei cu asemenea probleme? Cum procedati? Eu sunt terminata de dureri de spate, Sara vrea numai in brate, mai nou si cand nu are crize..incepe sa fie si rasfat. Va rog mult, sa-mi dea cineva mail-ul comun si parola, poate gasesc vreo carticica cu psihologia copilului, ca de multe ori nu o mai inteleg! Nici cu nu mi-am revenit..am dureri la contact...si deja am 3 luni de la nastere.Dr ginecolog zice ca-s ca noua, dar cateodata simt ca nu o sa-mi revin niciodata . Am ramas si cu 7kg in plus, care nu vor sa plece singure...dieta nu se poate ca alaptam. Acum ca mi-am spus of-ul, va pupicesc si va urez noapte buna, cu cat mai putine treziri! mamica de Sara 24.10.2008 http://community.webshots.com/user/ancaoradea |
Anca ai PM.
Flowers spune:
Anes sa-ti traiasca micul crestin. Sigur e rezistent , doar e barbat.
Sorvint spune:
Bine v-am regasit fetelor.
Am fost alaturi de voi pentru putin timp si la odisee, dar acum sper si imi doresc sa intru mai des si sa vorbesc cu voi.
Ma bucur ca toate sunteti bine si la fel si bebelusii vostri.
Eu am nascut pe 19 decembrie ( astazi bebelusul meu face 1 lunita). asa ca de baut la toata lumea, dupa preferinte.
Nu am putut sa va dau de baut ca nu mi s-a incarcat pagina cu emoticonuri . poate putem mai tarziu
Acum sa va spun cateva date ca sa ne treceti si pe noi in listuta cand aveti timp. Am nascut prin cezariana la 38 de saptamani un baietel de 51 cm, 3.600 gr, apgar 9.
Despre noi ce sa va spunem decat ca imi place in brate, in brate si iar in brate. Iar ziua singura pozitie in care vreau sa dorm este numai pe burtica.
Ne chinuim si noi cu niste bubite. Am vazut ca ati dezbatut si voi acest subiect. Dar la noi nu sunt ca la Raphael, ale noastre cunt cu punct galben in varf. Ne-a dat dr un tratament. Cica ar fi o infectie luata din maternitate.
O sa va punem si niste poze cu noi putin mai tarziu cand o sa reusesc sa il culc pe Radu, care deja a inceput sa ma certe ca nu il tin in brate.
Sorina 32+ Radu
pozele mele
Sorvint spune:
Am schimbat si eu semnatura ca de cand nu m-am mai logat, eram inca gravi.
Eu nu stiu acu cum este, sunt inca moderata? ca sa stiu sa scriu repede 12 mesaje sa pot discuta apoi cu voi in timp real.
Mamica fericita de Radu
pozele mele
elilov3 spune:
neata fetele
sorvin felicitari sa iti traisca baiatul si sa va bucurati de el si un sincer La multi ani!
stai linistita nu mai esti moderata era valabil pt primele 15 mesaje, acum vad ca ai vreo 200 si ceva....sanatate si numai bine...a si cat priveste bratele bine ai venit in club...au spatele
fetele eu merg sa execut o mulsoare si revin mai pe larg cu raspunsurile...a si il trimit pe ion la banca.....haide buei
Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero
mav spune:
neatza!
olivia esti o scumpa! nu stiu daca merit cu adevarat cuvintele tale frumoase!
anes, sa va traiasca micutul crestin! asteptam poze! nici antonio n-a racit si a dormit ceva vreme in crasma uda... eu n-am vrut sa-l las asa, dar... te intelegi cu... babele...
marysa, ce printesa superbaaaaaa ai! m-a dat gata, cu rochita si pantofiori.... mai, mai...
cherie, bine ca ai dat un semn, ma gandeam la tine!
sorvint, cum sa mai fii moderata? pai deja ai 215 mesaje la activ...
laura, nu te mai vaita mai ca sara a luat bine in greutate, ca-l manii pe Dzeu!
nu ma vait eu, ca antonio mi-a luat doar 200g in ultimele 3 saptamani..... si desigur ca as avea motiv de ingrijorare... am zis eu... ca pana la urma o sa ma apuce disperarea pana trece de 6kg (adik are doar 5,9kg, ca acu doua sapt, inainte de vaccin)... dar ce pot sa-i fac??? tzatza ii dau de cate ori se poate, biberon cu completare nu ia deloc (desi am insistat de multe ori, refuza bibele, nu laptele-- muls) ... sunt sigura ca vaccinul este vinovat, plus colicii... care nu-l lasa sa doarma bine....
of, avem programare la pediatru abia miercuri...
ancaoradea, si antonio a avut o mica hernie ombilicala si pediatrul ne-a zis ca va trece de la sine (a si trecut!), sa nu mai chinuim copilul cu alte prostii.... oricum, daca vrei tu sa-i pui, exista un leucoplast special pt copii, antialergenic (mi se pare ca-i cu fir de matase, sper sa nu vorbesc prostii)... stiu de cand am avut nevoie la sebi... ca facea alergie la cel normal, cu care i se fixa branula la manuta (cand trebuia sa faca antibiotic injectabil) si se umplea de bube... intreaba la farmacie!
dragelor, in legatura cu tragedia recent intamplata.... nu exista durere mai mare pe lumea asta pt o mama....
va rog eu, nu mai faceti acuzatii... ca aia a ajutat si ailalta nu... ca vai ce afectata sunt io si voi nu comentati nimic...
...fiecare are liber arbitru si poate actiona in consecinta.... si niciuna dintre noi nu are 'norma' la scris pe forum, da?
......avem niste datorii de onoare fata de bebicii nostri.... haideti sa nu ne pierdem toate laptele, da?
...sper sa fiu corect inteleasa!!!!!!!
o zi frumoasa tuturor!
Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
Amalia spune:
'Neata mamicutelor!
Sorvint bine ai revenit! Sa-ti traiasca micutul Radu si sa te bucuri de el!
Ancaoradea si eu am avut problema asta la Luca su s-a rezolvat cu timpul. Acum nu mai sta deloc iesit in afara. Eu am folosit de la 2 saptamani pana pe la 5 saptamani un inel ombilical de la farmacie, dar nu cred ca a influentat in vreun fel. Doctora spunea ca se poate pune si pampersul putin indoit in partea care vine peste buric ca sa exercite o usoara presiune. Pupici dulci micutei Sara!
Mav imi era dor sa te mai aud! Sa inteleg ca si voi trageti inca cu colicii.. Astept sa ne spui cum a fost miercuri la control!
Anes sa-ti traiasca micul crestin! Asteptam pozicile cand le vei avea..
Flowers saru mana pentru aprecieri!
Olivia vazut pozici taare dragute cu bebe..si pe faleza si acasa! S-a facut un scump!
pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)