Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 6
aleinad.g spune:
Anca_27, intreaba medicul s-ar putea sa aiba canalul lacrimal infundat si sa fie nevoie de masaj.
Amalia, sa-ti traiasca baietii frumosi!
Laura, ce mare e fetita ta ... imi place, parca ar fi papusica surioarei crete si bucalate. Ce-i dai sa pape de creste asa frumos? Ca eu ma rog de a mea sa manince.
Mamica Teodorei (1.12.2008)
Andy08 spune:
Iar n-am apucat sa citesc mai nimic...
Alexa: Multumesc.
Si cat ceai de chimen, anason si fenicul trebuie sa beau pe zi? Aseara a stat o ora la san si s-a enervat cumplit ca nu mai era lapte, a plans de numa' si a trebuit sa-i dau lapte praf......
Andy, mami de Andrei
Amalia spune:
Ginye, Z_Iulia, Crismargrg, Otilia, BraveGirl, Anca_27, Mar_ysa, Lauramiron, Aleinad.g multumim mult pentru aprecieri!
Z_Iulia multa bafta la examene!!
Mar_ysa ma bucur ca a trecut gatutul!
Galusca mea a adormit deja de mai bine de jumatate de ora. Nu sunt insa convinsa ca este somnul de noapte, sau are de gand sa mai traga o "tura" de zambete si gangureli. Nu de alta, dar tot foindu-ma cu el in brate pe la baie sa-i tinem companie lui tati care inlocuia una-alta pe acolo...a adormit..si l-am pus direct in patut. De mancat, a mancat pe la 20..
pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
manumanu spune:
Andrada, uibita, si eu patesc asa, dar cu baietelul... Eu credeam ca e vorba de pozitia putzulicii, dar... s-ar putea sa fie totusi pampersul... am incercat toate variantele, cu "volanasele" alea de la pampers, cu ariciul... am observat totusi ca atunci cand se intinde foarte bine partea din fata pe sub cea cu ariciul nu se intampla... dar la fel de bine poate fi de la miscarile lor, care pot cobori pampersul si atunci se intampla figura. Azi-noapte chiar l-am schimbat de 2 ori pe chestia asta!
fetelor, azi am avut o zi de cosmar. Raducu a plans aproape toata ziua, nu a dormit aproape deloc (daca a dormit 2 ore cap la cap)... Nu stiu daca au fost tot timpul colici, pt ca uneori nu parea sa aiba probleme la burtica, nu se incovriga/intindea deloc, doar plangea necontrolat... nici foame nu-i era, ca respingea biberonul! Acum parca s-a mai linistit, oricum e rupt de oboseala si chiar si as tot plange... Nu mai stim ce sa facem, mai ales ca si fetitza a avut niste crize nasoale de colici...
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada.P Buna. In sfarsit reusesc sa va scriu... De mult incerc, de la Odisee. De citit v-am citit mereu si am invatat multe pe parcursul sarcinii si dupa ce am nascut, lucru pentru care va sunt recunoscatoare . Acum simt nevoia sa si scriu, sper sa am timp. Cu 2 copii, timpul este ingrozitor de putin, cel putin deocamdata. So, sper sa reusesc sa fiu activa si sa imi gasesc locul aici desi sunt intarziata . Bebecris si fetele mele si-au reglat programul de noapte de cateva zile. Am observat ca durata somnului depinde strict de masa de seara. Daca mananca 120 ml, cu siguranta se trezesc la 3-4 am. Dupa 150 ml si mai mult am toate sansele sa dorm pana la 6 am. Eu am alta problema: una dintre fete se uda in fiecare noapte . Nu stiu cum se intampla de iese pipilica prin pampers. Nu cred ca e greseala de tehnica de pus pampers pentru ca cealalta nu se uda niciodata... Nu-mi dau seama care-i problema si ma enerveaza cumplit ca cine stie cat sta uda pana se trezeste la masa fetele mele de la Gravidute prin FIV si Uter hipercontractil, Manumanu, Carmendu, Mirela1, Bravegirl + bebeii! toate fetele si bebeii de Cozonacei! Andrada mami de Mara si Thea (06.11.2008) Povestea nasterii |
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
Andrada.P spune:
Manumanu se pare ca am avut aceiasi zi de cosmar Si Mara a plans toata ziua. probabil colici din nou desi am avut cateva zile fff bune. Tea in schimb a dormit toata ziua. Prin comparatie, am inceput sa ma gandesc ca Tea e bolnava. Mi se pare ca doarme cam mult. E greu rau cateodata. Azi a fost greu rau Inca nu mi-am definit nevoile ca sa stiu ce fel de program ar trebui sa aiba bona ca sa pot sa caut una...
Manumanu, Otilia O sa fiu atenta la cum se prinde pampersul. Poate ca se si foieste. ce-i drept noi o culcam pe o parte si o gasim pe spate. Totusi, la fel face si Mara si nu se uda niciodata. Faptul ca am cu cine sa compar imi demonteaza cateodata toate teoriile
Anca si noi am avut problema cu ochisorul de 2 ori. Pediatra ne-a spus sa stergem de 5 ori pe zi cu ser fiziologic si sa facem masaj in coltul intern al ochisorului. Intr-o zi s-a ameliorat dar am continuat cu picaturile si masajul 5 zile.
Andrada mami de Mara si Thea (06.11.2008)
Povestea nasterii
Amalia spune:
Andrada.P bine ai venit alaturi de noi! Sa-ti traiasca cele doua minuni mici, Mara si Thea, sa fie sanatoase si sa te bucuri de ele! Sunt convinsa ca iti este greu cu amandoua. Sper ca mai ai ajutoare... Pup si eu si cand ai vreme poate reusesti sa pui si niste pozici sa va cunoastem!
Manumanu ma gandesc ca poate Raducu a tinut sa fie solidar cu Anastasia, daca zici ca a avut si ea niste crize de colici...si-n perioadele cand n-a plans de colici, poate doar "i-a tinut ei companie" Nu stiu, zic si eu, ca nu ma pricep la prea mult in ce-i priveste pe gemeni...dar tare mi-as fi dorit si eu.
Amalia spune:
Andrada.P ti-am citit povestea nasterii...foarte impresionanta! M-a durut sufletul pentru conditiile "minunate" in care ai stat si-mi venea sa urlu cand citeam cum se purta personalul ...ca la noi..Nu spun la final, citez" A trebuit sa plec si am lasat-o pe Mara cu ochisorii si gurita deschisa si cu fetisoara mirata. Ii era fomita. Am plecat plangand."...ca am incheiat povestea cu obrajii siroind de lacrimi si cu imaginea Marei flamanda in ochi.. Doamne, da-le suflet oamenilor astia, ca vorba ta, s-au dezumanizat de tot!
Sa fie sanatoase, ai niste comori pretioase!
Amalia spune:
Otilia n-ai zis nimic ca ai pus pozici noi.. Taare frumoase sunt fetele tale! Sunt dulci foc in pozele in care Ana o tine pe Elisa in brate si sunt intinse pe pat.
anes spune:
Fetelor...nu v-am uitat, dar noi am fost ocupati . Ne-am botezat...suntem crestini de acum!
Remusica a plans tare, tare, a fost agitat. Nu i-a convenit deloc imbracamintea, ii era si foame pt. ca am asteptat putin preotul.... cand l-a bagat cu capul in cristelnita a plans, iar la a treia tura de scufundari, preotul i-a agatat piciorusul de marginea vasului. Of! Apoi a stat infasurat in panza aceea uda (crasma se cheama)...ma gandeam ca raceste. Deocamdata nu a racit si daca nu se va intampla asta, inseamna ca am un baiat rezistent.
Sper sa va pun curand si poze de la botez.
Va pup!
http://community.webshots.com/user/anes74
Mami de minune Remus (10.10.2008)
ancaoradea spune:
Pupici pt toate mamicile de cozonacei si bebeilor scumpi! Eu nu prea am reusit sa va citesc mereu, sa scriu nici atat, am trecut prin momente grele cu micuta, ( colicii astia..of, of) si mi-am revenit destul de greu de la nastere. Fetita mea a facut hernie ombilicala de la atata plans si fortat ca sa scoata gazele, are buricul inafara cam de 2 cm..speram sa treaca de la sine, fara vreo interventie. Am incercat sa-i pun ceva compresiv, dar se irita de la leucoplast si am renuntat..se pare ca statisticile zic ca e tot una cu sau fara. Mai sunt bebei cu asemenea probleme? Cum procedati?
Eu sunt terminata de dureri de spate, Sara vrea numai in brate, mai nou si cand nu are crize..incepe sa fie si rasfat. Va rog mult, sa-mi dea cineva mail-ul comun si parola, poate gasesc vreo carticica cu psihologia copilului, ca de multe ori nu o mai inteleg!
Nici cu nu mi-am revenit..am dureri la contact...si deja am 3 luni de la nastere.Dr ginecolog zice ca-s ca noua, dar cateodata simt ca nu o sa-mi revin niciodata . Am ramas si cu 7kg in plus, care nu vor sa plece singure...dieta nu se poate ca alaptam.
Acum ca mi-am spus of-ul, va pupicesc si va urez noapte buna, cu cat mai putine treziri!