Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 4
lorellay spune:
Fetelor...am ceai de fenicul de la Hipp da Diana nu-l vrea...inainte a baut babydrink...ce ma fac?Cred ca nu e asa dulce de aia...Pot sa-i pun zahar?
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
bebecris spune:
LA MULTI ANI!!!!!11mamicile care isi serbeaza astazi ziua de nastere astazi sa aiba parte numai de fericire si liniste sufleteasca!!!
noi avem aperitiv:salam sibiu, rosie umpluta cu branza feta, rulouri din bacon, sunca de pui, castrveti, rulouri sunca praga, file afumat, pastrama porc, masline, ardei gras/salau cu sos tartar, cartofi natur/ceafa de porc la gratar, pui, cartofi cu rozmarin si salat de varza
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
http://community.webshots.com/album/569372429jGkhSz
http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg
pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
anca_27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorellay Fetelor...am ceai de fenicul de la Hipp da Diana nu-l vrea...inainte a baut babydrink...ce ma fac?Cred ca nu e asa dulce de aia...Pot sa-i pun zahar? Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005) Where there's a will there's a way! www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin] |
Tot eu exact asta am patit si eu, i-am dat de cateva ori baby drink, apoi cand i-am dat ceai nu mai vroia. Am fortat-o cu lingurita, insa inghitea prea putin. Diana mi-a spus ca putem folosi glucoza, fara a-i dezvolta gustul pt dulce, pulbere daca gasesti, si ei i-a fost recomandata la Ianca si n-a avut probleme, eu am gasit doar lichida dar nu indulceste grozav. Acum, ii pun fte putin zahar brun, il fierb. Ceaiul eu nu-l simt dulce deloc insa ea sesizeaza diferenta si-l bea cu o pofta.
Dandusa, ma-ntrebai de ce-i dau ceai, daca nu mi-e frica ca-mi scade laptele. E una din modalitatile prin care mai scapam de colici...si nu-i dau mult, 20-30 ml, ea ar bea o sticluta, eu ii dau cat sa-si faca efectul si sa aud binecuvantatele partzuri. Laptele....vad ca se regleaza in functie de cerinte si tzitzi ii e la fel de draga.
Mami de Sara (8 dec 2008)
_
Bazar pentru Andrei
gabriellag spune:
citat din mesajul lui Otiliav Leeloo, te rog ai grija de tine si de laptic! Si eu de multe ori am zis ca nu mai intru la sectiunea cu Ajutor Umanitar, de fapt m-a si vazut sotul plangand odata si mi-a zis ca as face bine sa nu ma mai uit la poze. Dar nu ma pot abtine sa nu intru. Altceva vroiam sa spun, ca are forumul asta 71826 si foarte putini intra la Umanitare. Iar ajutor nu inseamna mereu sa donezi bani, pot intra si sa incurajeze, si un gand bun conteaza. Oricum observ cu mare tristete cam aceleasi persoane suletiste implicandu-se in ultimii ani. Ma gandeam sa punem la Linkuri Utile un fel de Ghid de Prim Ajutor. Am gasit ieri ceva despre www.netmedic.ro/ghid-prim-ajutor/capitolul-v#obstructia-cai-aeriene-copil" target="_blank">Obstructia caii aeriene la copil, m-am linistit ca am procedat corect atunci cu Elisa, ramasesem cu impresia ca nu am facut bine trecand la compresii toracice. 2. obstructia completa: 2a. sugar constient: - sugarul va fi sprijinit pe antebratul stâng, cu fata în jos, sustinându-i mandibula - se aplica maxim 5 lovituri intersca****re - se întoarce sugarul cu fata în sus pe celalalt antebrat sustinând permanent capul situat mai jos decat restul corpului - se realizeaza pâna la 5 compresii toracice la fel ca si pentru masajul cardiac, la un deget sub linia intermamelonara, pentru a crea “tusea artificiala” Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Pozele noastre |
Multumim! E o idee foarte buna... Toti ne speriem de asta insa nu ne gandim ca e posibil sa avem nevoie!
David s-a innecat odata, in somn cu saliva , l-am gasit grena la fata cu gura deschisa si mut, am reusit sa ma mobilizez si sa-l fac sa-si revina cu prima manevra, si chair ma gandeam ce se poate face mai mult in caz ca nu este suficinet. Sa dea Domnul sa nu aiba nimeni nevoie insa e vital sa stim ce sa facem si sa o facem corect!
Sa-ti traiasca fetele , sunt doua frumoase!!!!!!!!
Gabriela - mami de rechin!!!
crismargrg spune:
Buna mamici,
Ma bucur sa va gasesc la scutece si mai ales ca in sfarsit reusesc si eu sa mai scriu 2 vorbe. Chiar daca nu am mai scris am incercat cat de cat sa va urmaresc postarile asa ca sunt la curent cu ce ati mai facut. Am vazut ca va laudati toate cu bebei mari si frumosi, nu toti cumintei dar asta este farmecul lor pana la urma...
Despre noi ce sa va zic, indraznesc sa spun ca parca au inceput sa ne mai lase crizele de colici si sper asa sa ramana. In rest ne pregatim de botez pentru sambata viitoare, dupa aia sper sa fiu mai libera si sa intru mai des.
Pup mamicile curajoase de bebei frumosi.
crismargrg de Bianca Alexandra 02nov08
ginye55 spune:
citat din mesajul lui Otiliav Neata! Sa aveti o duminica placuta fara colici! Monicus, Ramo2007, Nature, Ginye, sa fiti sanatoase, norocoase si iubite! Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Pozele noastre |
Multumesc anticipat, dar nu este ziua mea!Acum m-am uitat si eu pe prima pagina. Ziua mea este pe 15 aprilie.
ginye Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
nov-dec2008 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ginye55
Multumesc anticipat, dar nu este ziua mea!Acum m-am uitat si eu pe prima pagina. Ziua mea este pe 15 aprilie. ginye Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut Povestea nasterii |
Sunt Otilia, am modificat in lista ca erai pe 5 aprilie . Se mai strecoara si greseli, am impresia ca atunci cand s-a facut lista s-a copiat din greseala data UM in cazul tau.
ginye55 spune:
Asa e Otilia. Multumesc pt modificare!
ginye Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
Andrada.P spune:
Buna.
In sfarsit reusesc sa va scriu... De mult incerc, de la Odisee. De citit v-am citit mereu si am invatat multe pe parcursul sarcinii si dupa ce am nascut, lucru pentru care va sunt recunoscatoare . Acum simt nevoia sa si scriu, sper sa am timp. Cu 2 copii, timpul este ingrozitor de putin, cel putin deocamdata.
So, sper sa reusesc sa fiu activa si sa imi gasesc locul aici desi sunt intarziata .
Bebecris si fetele mele si-au reglat programul de noapte de cateva zile. Am observat ca durata somnului depinde strict de masa de seara. Daca mananca 120 ml, cu siguranta se trezesc la 3-4 am. Dupa 150 ml si mai mult am toate sansele sa dorm pana la 6 am.
Eu am alta problema: una dintre fete se uda in fiecare noapte . Nu stiu cum se intampla de iese pipilica prin pampers. Nu cred ca e greseala de tehnica de pus pampers pentru ca cealalta nu se uda niciodata... Nu-mi dau seama care-i problema si ma enerveaza cumplit ca cine stie cat sta uda pana se trezeste la masa
fetele mele de la Gravidute prin FIV si Uter hipercontractil, Manumanu, Carmendu, Mirela1, Bravegirl + bebeii!
toate fetele si bebeii de Cozonacei!
Andrada mami de Mara si Thea (06.11.2008)
Povestea nasterii
bebecris spune:
eu am o problema...vad ca nu-mi vine menstruatia...luna trecuta a venit prima oara dupa nastere (dupa 7 saptamani)...acum...pauza...sper sa nu fieeeee!!!!! iau cerazette!!!
e normal sa intarzie asa mult? luna trecuta a venit pe 13 decembrie...acum!!!! deja...
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
http://community.webshots.com/album/569372429jGkhSz
http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg
pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!