Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Fetelor....e cineva care face botezul acasa?
Eu abea aseara ma gandeam...am doar 12 farfurii intise la fel si setul de tacamuri e de 12 persoane...In rest..am farfurii de 1000 de feluri...ce ma fac.Si o sa fie cam 13-15 persoane...Voi cum procedati?

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Leeloo, te rog ai grija de tine si de laptic!
Si eu de multe ori am zis ca nu mai intru la sectiunea cu Ajutor Umanitar, de fapt m-a si vazut sotul plangand odata si mi-a zis ca as face bine sa nu ma mai uit la poze. Dar nu ma pot abtine sa nu intru. Altceva vroiam sa spun, ca are forumul asta 71826 si foarte putini intra la Umanitare. Iar ajutor nu inseamna mereu sa donezi bani, pot intra si sa incurajeze, si un gand bun conteaza. Oricum observ cu mare tristete cam aceleasi persoane suletiste implicandu-se in ultimii ani.

Ma gandeam sa punem la Linkuri Utile un fel de Ghid de Prim Ajutor.

Am gasit ieri ceva despre www.netmedic.ro/ghid-prim-ajutor/capitolul-v#obstructia-cai-aeriene-copil" target="_blank">Obstructia caii aeriene la copil, m-am linistit ca am procedat corect atunci cu Elisa, ramasesem cu impresia ca nu am facut bine trecand la compresii toracice.

2. obstructia completa:
2a. sugar constient:
- sugarul va fi sprijinit pe antebratul stâng, cu fata în jos, sustinându-i mandibula
- se aplica maxim 5 lovituri intersca****re
- se întoarce sugarul cu fata în sus pe celalalt antebrat sustinând permanent capul situat mai jos decat restul corpului
- se realizeaza pâna la 5 compresii toracice la fel ca si pentru masajul cardiac, la un deget sub linia intermamelonara, pentru a crea “tusea artificiala”

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Waw..Otilia..ce curajoasa sa faci asta bebelui..eu cred ca m-as bloca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Lorelay, n-am fost viteaza ca m-am speriat dar nevoia te invata.
Cat priveste farfuriile sunt cam 2 variante zic eu. Ori nu va asezati voi din familie la masa cu invitatii (tu, sotul, Codrin). Ori mergi si cumperi in functie de buget 3 seturi de 6 persoane sau 2 seturi de 12 persoane, e bine sa le ai in casa si cu alte ocazii.
Eu la botezul Anei nu tin minte sa fi stat la masa, ba am alaptat, ba am stat cu bebe in brate, sotul la bucatarie.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Otilia, ce binevenit e articolul. Il cautasem, adica cautasem despre asta, printre materialele de pe mail-ul comun, dar n-am dat de el.
Insa cum nu prea le am cu termenii medicali, ma poti lamuri? Decubit dorsal, adica pe spate? Lovituri intersca****re, adica intre omoplati?

Lui Zibe ii lacrimeaza un ochi, unde trebuie apasat canalul lacrimal? Cineva s-a mai lovit de asta pe-aici....

Lorellay, si noi o sa-l facem acasa, asta inseamna doar apropiatii, familia. Deci ei o sa inteleaga ca nu ai 15 farfurii de acelasi fel, nu tine lumea cont de asta acasa, doar la restaurant. Pune-le linistita pe cele 12 si completezi daca e cazul cu ce ai asemanator sau de acelasi fel din altele. Acuma n-o sa te apuci sa mai cumperi un set. Sau le poti aseza intercalat pe masa, acum se poarta culorile, poate gasesti chiar un mod inedit si original de-a le aseza amestecate.

Mami de Sara (8 dec 2008)

_

Bazar pentru Andrei

Mergi la inceput

Anca voi cand aveti botezul?
Si la noi mama si soacra nu vor sta la masa, una la bucatarie, una cu bebe...Eu cand colo cand colo...deci 3 persoane scutesc....
CEle care faceti acasa...aveti un meniu?Eu nu stiu exact ce pregatesc!

Mergi la inceput

Lorellay, noi prin martie candva si mergem la tara la ai mei, preotul ne e prieten bun si are o bisericuta mica, masa si dansul la ai mei acasa, au mai mult spatiu decat la noi in apartament. Am trait experienta cu biserica mare si slujba comerciala, de 20 de minute, la nunta, pt Sara vreau ceva special, la `origini`, si fara tam-tam, familia conteaza. Pentru noi.
La meniu nu m-am gandit, da-mi spui tu ce faci si fur de la tine idei

_

Bazar pentru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

fetelor...dupa fericirea ca david doarme 6 ore legate noaptea de 2 nopti am luat-o de la capat cu trezitul...cred am gresit eu undeva...nu stiu dar sunt chiauna...
saptamana asta dam si noi comanda la invitatiile de botez...

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

http://community.webshots.com/album/569372429jGkhSz

http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Poate vin cu idei de meniu fetele ce-au avut la restaurant, oricum acasa e mai moderat.

_

Bazar pentru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Multumesc frumos de vorbele frumoase.......T

[quote]citat din mesajul lui Otiliav

Neata! Sa aveti o duminica placuta fara colici!

Monicus, Ramo2007, Nature, Ginye, sa fiti sanatoase, norocoase si iubite!

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 4+ saptamani
http://good-times.webshots.com/album/569277944nsfnVy

Mergi la inceput