Zodiile :)))

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

La mine se potriveste 99.9 % .....gemeni

asta ma caracterizeaza :De ce sa te consumi in incordari psiho-emotionale, cand pe lume sunt atatea lucruri interesante?

Si Mihaita,are nevoie de voi!

Alaturi de Sonia!

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

"Scorpion - Atentie! Succesiune de curbe deosebit de periculoase."
Asta mi se pare tare potrivita pentru zodia noastra. Nu, Gabriella si Mihaela(umflatel) si Alexia ?
Ia uite, ce de scorpiuni misuna pe aici !
Si uite, ce echipa buna facem cu Misha !
"Capricorn - Totusi, alaturi de Scorpion, este una din "piesele de rezistenta" care misca lumea inainte si care merita atentie si consideratie. "

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Gata Anina! Ne facem guvernul nostru si vai si amar de Cotroceni sau Palatul Victoria daca nu ne asculta!

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

La Cotroceni e un Scorpion. Probabil ii lipseste Capricornul cu(,) care sa faca echipa buna.
Si eu am ascendent in Gemeni, ceea ce inseamna ca fac echipa buna si cu Iulia.
"De ce sa te consumi in incordari psiho-emotionale, cand pe lume sunt atatea lucruri interesante?"

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anina_n

[font=Comic Sans MS][navy]La Cotroceni e un Scorpion. Probabil ii lipseste Capricornul cu(,) care sa faca echipa buna.

Era Tariceanu capricorn (nascut in aceeasi zi cu mine ) Aia da echipa buna!

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Aproape exacta descrierea!! Eu sunt rac, si ma regasesc in proportie de 95% in descriere!! Am un fix cu anumite obiecte cu valoare sentimentala...am tot felul de prostioare pastrate din copilarie. Mai putin se potriveste partea cu mama, asta fiindca stau cu ea si ne cam sarim in cap una la alta!

Dia - I'd like mornings better, if they started later!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Citat:

La Cotroceni e un Scorpion. Probabil ii lipseste Capricornul cu(,) care sa faca echipa buna.

Era Tariceanu capricorn (nascut in aceeasi zi cu mine ) Aia da echipa buna!

[font=Comic Sans MS][navy]Tariceanu in aceeasi zi cu tine si Basescu in aceeasi zi cu mine. Si uite, asa, am aflat cand e nascut Tariceanu.
Mai, ce le-am potrivit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Drum cu prioritate pt mine si fi`mea

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Drum cu prioritate pt mine si fi`mea

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

pazea ca vin!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
Tariceanu in aceeasi zi cu tine si Basescu in aceeasi zi cu mine. Si uite, asa, am aflat cand e nascut Tariceanu.
Mai, ce le-am potrivit !

Io ti-am zis sa ne facem guvern (da' nu ma intreba cind te-oi demite!

Mergi la inceput