Aniversare 1 an clopotei de ian-feb 2008
Raspunsuri - Pagina 14
zeririlouiza spune:
Buna la fete
In primul rand felicitari la cretuline, draga sa ai o sarcina usoara, un bebe sabnatos
Elle multumin ca-ti faci timp si de noi sa organizezi de toate
Eu una daca vreti meniu bebe e ok daca nu vin cu borcanelul de nestle de acasa, avem rezerve pentru asemenea ocazii si iesiri, pentru adulci mai repede ma-s duce la un platou ca eu cu regimul o sa mai ciugul sau poate fac o exceptie si bag bicicleta mai multa seara . Asa ca in concluzie sunt deacord si ne vedem pe 22 februarie la ora 12 in berceni, am luat deja adresa am vazut si harta, am si gps, cunosc zona asa ca ajungem noi si acolo.
Va las ma intorc la treburi
L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 10 luni +
Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
Ellenuta spune:
VA ROG FRUMOS! SONDAJ MANCARICA PARTY!
http://spreadsheets.google.com/viewform?key=pK5FqwwNk79X0QowNpqqUVg
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
roli25 spune:
Ellenuta eu merg pe mana ta cu platoul cald. Lui Andrei ii aduc borcan. Noi vom 2 adulti. Lui Marc banuiesc ca nu e nevoie sa-i iau portie, nu? Dar, nu imi dau seama daca mai vin copilasi mai mari, ca daca nu vin, nu-l iau sa fie singur printre bebeluci.
Dar tunul ala cu confetii nul inteleg, sa zboare confetii pe acolo sa le ia picii sa le bage in gura?
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roli25 Ellenuta eu merg pe mana ta cu platoul cald. Lui Andrei ii aduc borcan. Noi vom 2 adulti. Lui Marc banuiesc ca nu e nevoie sa-i iau portie, nu? Dar, nu imi dau seama daca mai vin copilasi mai mari, ca daca nu vin, nu-l iau sa fie singur printre bebeluci. Dar tunul ala cu confetii nul inteleg, sa zboare confetii pe acolo sa le ia picii sa le bage in gura? Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006) www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI |
putem renunta si la confetti .. eu zic ca baloanele normale sunt de auns pentru ei.
nu stiu ce copilasi mai mari vin .. sorry.
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
creata2008 spune:
OK!
Elena, thanks ca te-ai agitat. M-am hotarat, vazand si sondajul.
Nu vreau meniu pentru copil, dar ma bag la platou cald si o salata. Confetti nu cred ca e cazul, sunt destul de periculoase si pentru noi, mai ales pentru ei! In cazul in care se voteaza pentru platou cald pentru noi, atunci votez pentru tort. Altfel, mi se pare inutil sa il cumparam, sau sa cumparam 4 kg, in conditiile in care noi vom fi cu stomacul gol. Poate 1 kg pentru clopotei.
Irina si Louiza, urarile de bine pot veni oricand si oriunde. Asa ca va multumesc!
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (7+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Anca.Diana spune:
Am citit si eu ce s a scris despre petrecere. Cu locul sunt ok, doar ca ora mi se pare cam nepotrivita. Calin se culca pe la 12 30 si doarme 2-3 ore. Mi e frica sa nu devina irascibil (de obicei, asa se intampla daca nu doarme la timp) si sa nu ma mai inteleg cu el deloc toata ziua. Apoi, cu cat e mai obosit, cu atat adoarme mai greu seara. Ieri a dormit in timpul zilei doar o ora. Era rupt de oboseala si in loc sa se culce devreme dupa baita, cu biberonul in gura, s a mai foit prin casa matzaindu se inca vreo 2 ore. :(
12 e batut in cuie? Mi ar fi convenit dupa ora 15.00. Ar fi bine dispus si cu chef de joaca.
Cum a spus si ereena, daca ramane 12, asta e, ne incercam norocul. :)
zuzele2008 spune:
eu sunt sigura ca majoritatea vor vrea platou cald. asa ca va merge si tortul dupa ..
in functie de cati vom fi, vom stabili si nr de kg ptr tort. oricum, am calculat ptr fetele care nu au spus nr de adulti,am pus 2 la fiecare si vom fi maxim 34 adulti .. asta ar insemna ca un tort de 3,5 kg ar fi de ajuns, nu? adica 100g de fiecare .. sau e putin? sa-l facem de 4?
am vazut ca majoritatea ati spus da la platoul cald .. sa inteleg ca si ptr partener .. deci calculez X2, nu?
elle
zuzele2008 spune:
citat din mesajul lui Anca.Diana Am citit si eu ce s a scris despre petrecere. Cu locul sunt ok, doar ca ora mi se pare cam nepotrivita. Calin se culca pe la 12 30 si doarme 2-3 ore. Mi e frica sa nu devina irascibil (de obicei, asa se intampla daca nu doarme la timp) si sa nu ma mai inteleg cu el deloc toata ziua. Apoi, cu cat e mai obosit, cu atat adoarme mai greu seara. Ieri a dormit in timpul zilei doar o ora. Era rupt de oboseala si in loc sa se culce devreme dupa baita, cu biberonul in gura, s a mai foit prin casa matzaindu se inca vreo 2 ore. :( 12 e batut in cuie? Mi ar fi convenit dupa ora 15.00. Ar fi bine dispus si cu chef de joaca. Cum a spus si ereena, daca ramane 12, asta e, ne incercam norocul. :) Anca D. cu bebe Calin Alexandru (21.01.2008) www.flickr.com/photos/ancadiana/" target="_blank">Poze Rezumatul nasterii www.youtube.com/watch?v=fexj6VN4N9A" target="_blank">Filmulet |
majoritatea a votat ptr ora 12 .. nu stiu ce sa-ti spun anca .. faci cum crezi tu ca e mai bine ptr calin.
te rog sa completezi si tu sondajul si sa-mi spui cati adulti si cati copii veti veni?
multumesc.
elle
gattasalvaje spune:
Am votat si eu pentru platou cald. Sunt de acord sa nu fie decat baloane , fara jumbo cu bomboane , fara tunuri de confetti. Tortul , eu zic ca 3 Kg - 3.5 Kg ajunge.
Cu ora nu sunt deloc impacata , am vazut ca sunt mai multe fete care au aceeasi problema. Ar fi ok fie 10.30-13.30 , fie 15.30-18.30 , sau chiar mai tarziu. Daca nu se poate , cred ca voi renunta sa vin pentru ca stiu cum face Sara cand e obosita .
Imi pare rau , dar asta e situatia ...n-are niciun rost sa vin si sa nu intelegem nimic din petrecere nici eu nici Sara.
Poate totusi se poate muta ora , imi doresc foarte mult sa ne vedem.
Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
zuzele2008 spune:
citat din mesajul lui gattasalvaje Am votat si eu pentru platou cald. Sunt de acord sa nu fie decat baloane , fara jumbo cu bomboane , fara tunuri de confetti. Tortul , eu zic ca 3 Kg - 3.5 Kg ajunge. Cu ora nu sunt deloc impacata , am vazut ca sunt mai multe fete care au aceeasi problema. Ar fi ok fie 10.30-13.30 , fie 15.30-18.30 , sau chiar mai tarziu. Daca nu se poate , cred ca voi renunta sa vin pentru ca stiu cum face Sara cand e obosita . Imi pare rau , dar asta e situatia ...n-are niciun rost sa vin si sa nu intelegem nimic din petrecere nici eu nici Sara. Poate totusi se poate muta ora , imi doresc foarte mult sa ne vedem. Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 ) POZE BOTEZ Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE Povestea nasterii |
te rog sa mai completezi odata sondajul caci nu l-am primit. toate rubricile sunt obilgatorii. adica completezi nu, unde nu vrei si da unde vrei, altfel nu-l inregistreaza.
eu nu am nicio problema cu ora .. daca fetele doresc ..
dar vorbesti tu cu ele de ora .. eu nu o mai iau de la cap .. le dai mailuri, PMuri etc ..
mie doar imi comunici decizia ..
elle