America (142)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Josefine, chiar ma gindeam sa te intreb cum merge treaba. Felicitari pentru stand, l-au aranjat foarte frumos.

Miere, sint mereu cu gindul la voi si sper sa ne poti da vesti bune in curind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

O sa avem in curand rezultatele de la spinal fluid, in seara asta sau maine dimineata. Pe mine ma trimit acasa maine, cel putin oficial, in acte, dar mi s-a oferit posibilitatea sa raman dc sunt locuri libere "neoficial", adica sa stau cu Aidan intr-o camera, atunci cand se poate si este liber, inclusiv noaptea. Mi se rupe inima sa il las aici si sa plec singura acasa. Ii dau o gramada de antibiotice, mai multe feluri si de abia azi am aflat ca a avut Apgar 6 la nastere (nu mi-a spus nimeni nimic pana acum).

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Ah,Doamne exact despre asta vorbeam azi cu SINZI,ca doctorii astia ar trebui tarati pe jos prin spital...si faptul ca a lasat-o atata dupa termen,ih ce nervi am...ma scuzati dar ce a patit IRINA nu e de lasat asa...ar trebui sa isi ia un avocat...Doamne fa ca puiul mic sa fie bine!!...ce nenorocit,sa lasi atata o femeie sa se chinuie,normal ca a afectat si copilul,ufffff....ce nervi am...sper ca maine sa aflam vesti bune!

SINZI,as venii si eu cu tine maine dar nu am unde lasa copilul...tare as vrea sa o vedem pe IRINA,cred ca e daramata dupa ultima veste...cred ca-si face o mie de ganduri negre...fi tare mamico,va fi bine Aidan!

Ma sa se termine cosmarul asta,ufff!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amami spune:

Ne rugam si noi sa fie bine cu Aidan si Mierea. Multa sanatate la amandoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Si eu am nervi cit casa acum. Dar haideti sa lasam avocatii si reclamatiile pe mai tirziu, ca sa nu ne ambalam. Miere de unde sa ia meningita asa nou nascut (adica nu e perioada de incubatie)? Tin pumnii sa va duceti odata acasa sanatosi.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Of doamne ,n-am putut sa nu scriu !Miere Nu-i lasa sa faca tot ce vor ei pina nu ii intrebi de ce ,cum ?intreba ,pune zeci si mii de intrebari fara sa te sfiesti ,aici nu se supara doctorii daca intrebi .Mie numai ca un copil cu apgar 6 nu imi arata Aidan.E frumos si bine dezvoltat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

miere fi tare! o sa fie bine!

38S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 2 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Irina, daca te incurajeaza putin, Eva a avut primul scor Apgar 5, iar cel de-al doilea 9.
Tu poti sa le spui ca nu te simti bine. Normal, ar trebui sa te lase sa stai mai mult in spital, mai ales dupa problemele cu c-section. Eu am vorbit cu dr mea, cea care m-a asistat la nasterea Evei, si mi-a dat hirtie semnata de ea ca sa stau 2 zile in plus. Apoi, in ultima zi, am vb cu asistentele de acolo (plingind de suparare si stres ca trebuia sa o las pe Eva acolo o noapte singura) si m-au lasat sa stau in camera pina seara tirziu, dar a trebuit sa eliberez camera inainte de miezul noptii din cauza procedurilor lor din acte. Vezi daca te pot transfera intr-o alta parte a spitalului, de obicei au un alt etaj unde stau gravidutele care au probleme si pe care le tin sub observatie. Pe mine acolo m-au "cazat" cele 2 zile in plus.

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Miere, multa putere, o sa treaca si o sa fiti cu totii fericiti! Pacat ca ai avut asa o experienta grea, dar cu ajutorul lui Dumnezeu veti trece sigur peste. Ne gandim la voi tot timpul!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Eu stiam ca daca bebe aspira lichidul amniotic poate sa faca complicatii, printre care si meningita.. Nu stiu daca e adevarat.. Poate spun prostii.. Irina o sa ne lamureasca mai mult..
Doamne ajuta sa se faca bine Aidan, este pe net o carte a lui D Vasile care contine si Rugaciuni pentru copilul bolnav. Poate vrei sa i le citesti, o sa-i prinda bine

Mergi la inceput